Pedoman kriya

Spesifikasi File Optimal

  • Pendhudhuk: kabeh file kudu duwe 1/8 ″ getihen ing saben sisih
  • Area Langsung: terus kabeh teks lan karya seni kritis ing jero ruangan kasebut
  • Werna: nyedhiyakake file sampeyan ing mode warna CMYK (ora Pantone)
  • Resolusi: 300 dpi
  • Fon: fonts kudu diowahi dadi kurva / garis gedhe
  • Transparansi: nyuda kabeh transparansi
  • Jinis File: PDF, EPS, TIFF utawa JPEG
  • Profil ICC: Jepang Dilapisi 2001
Pedoman Karya Seni, Print Peppermint

Apa "getihan"? - Bleed minangka bagean saka karya seni sing bakal ana Cut mati nalika produk dicetak pungkasan dipangkas nganti pungkasan ukuran. Tujuane yaiku kanggo terus warna latar mburi, gambar utawa desain nganti tekan pinggir kertu. Ing template kita, garis abang nuduhake bagean getihen. Priksa manawa kabeh latar mburi lengkap nganti tekan garis iki. Getihen ukuran biasane 1/8 inci (utawa 0.125) ing njaba trim pungkasan ukuran.

Cara nyiyapake File kanggo Rampung

Yen proyek sampeyan kalebu stamping foil, titik UV, embossing, utawa nglereni mati sampeyan kudu nyedhiyani file topeng (saben rampung) kajawi file desain sampeyan.

Nggawe ireng lan file PDF putih ing endi kabeh ireng wilayah duwe nilai warna

K = 100% (C = 0 M = 0 Y = 0 K = 100)

Black wilayah makili ing ngendi sampeyan pengin rampung supaya dununge lan putih tegese ora rampung bakal ditrapake.

Yen proyek sampeyan ngemot luwih saka siji rampung, sampeyan kudu nyedhiyakake file topeng kapisah kanggo saben wong rampung.

Pedoman Karya Seni, Print Peppermint

Informasi Mbiyantu

1. Mode Warna

Proses cetak kanthi warna mbutuhake karya seni supaya disimpen ing CMYK papat warna (cyan, magenta, kuning lan ireng) mode. Amarga mesin cetak nggunakake 4 piring (siji piring kanggo saben warna) kanggo entuk kombinasi pungkasan sing nyipta gambar karya seni.

Nanging, gunggunge ireng lan kriya putih utawa gambar kudu ing mode warna GRAYSCALE supaya bisa dadi sugih ireng ing output pungkasan. File ing RGB (Abang, Ijo, Biru), uga Pantone warna, kanthi otomatis bakal diowahi dadi CMYK.

2. Fonts

Sabisa-bisa, monggo jelasake fonts sampeyan (ing ilustrator lan inDesign). Iki kanggo ngindhari font apa wae masalah nalika tugas sampeyan dicithak. Yen sampeyan ngirim file Quark Xpress utawa InDesign, lebokake folder font sing ngemot kabeh typefaces sing digunakake ing tata letak. Aja nganggo font ukuran luwih cilik saka 8 poin. Biasane, font sing cilik banget utawa lancip bisa uga ora bisa diwaca, utamane nalika dicithak ing latar mburi sing peteng utawa sibuk.

3. Wacan Bukti

Sadurunge ngirim karya seni sampeyan, mangga dipriksa lan delengen kabeh salinan / teks kanggo salah ketik utawa salah eja. PDF bakal kasedhiya kanggo dideleng sawise ngirim karya seni kanggo menehi kesempatan mriksa kabeh sadurunge proyek sampeyan dicithak. Sawise proyek disetujoni, kita ora bakal tanggung jawab kanggo salah nulis utawa kesalahan ing cetakan sing wis rampung.

4. Resolusi

Kanggo mesthekake output sing paling apik kualitas, resolusi minimal kanggo kriya yaiku 300 dpi (titik per inci). Priksa manawa file utawa gambar link sampeyan (utamane ing ilustrator, QuarkXpress, lan InDesign) ana ing resolusi iki utawa luwih dhuwur. Gambar kudu digawe ing 300dpi utawa luwih dhuwur kanggo mesthekake ora ana penurunan sing cukup kualitas-sampeyan ngasilake gambar buram kanthi sudhut sing jagged. Yen sampeyan mindhai gambar, priksa manawa setelan kasebut kanggo potret lan résoluse uga 300 dpi utawa luwih dhuwur.

5. Ukuran File

Kanggo file luwih gedhe saka 10MB, disaranake sampeyan kompres file nggunakake program piranti lunak kaya WinZip (kanggo Windows) utawa Stufflt (kanggo Mac). Sampeyan uga bisa ngirim kriya kanthi ndhaptar akun gratis ing Kita Transfer.

6. Ngunggah Wektu

Ngunggah file bisa uga butuh sawetara wektu, gumantung karo kacepetan sambungan lan ukuran karya seni sampeyan. Ngunggah file 4MB bisa udakara 5 menit ing sambungan DSL. Yen sampeyan duwe masalah karo uploader kita, sampeyan bisa tansah email file sampeyan kanggo ndhukung @printpeppermint.com utawa nggunakake layanan ngirim file kaya Kita Transfer.

Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial

Currency
EUREuro