Pedoman kriya

Pedoman kriya

RGB vs CMYK vs PMS Pantone werna titik...Apa bedane?

Nonton video cendhak iki lan sinau mode warna sing cocog kanggo sampeyan.

Download Panuntun Referensi Warna Proses CMYK Gratis utawa ...
email kita alamat kanggo (info ing printpeppermint.com) lan kita bakal mail sampeyan a GRATIS OFFSET PRINTED buklet.

, Pedoman Karya Seni

Apa "getihan"? - Bleed minangka bagean saka kriya sing bakal dipotong nalika produk pencetakan pungkasan dipotong nganti ukuran pungkasan. Tujuane yaiku kanggo terus warna latar mburi, gambar utawa desain nganti tekan pinggir kertu. Ing template kita, garis abang nuduhake bagean getihen. Priksa manawa kabeh latar mburi lengkap nganti tekan garis iki. Ukuran getih biasane 1/8 inci (utawa 0.125) ing njaba ukuran trim pungkasan.

Spesifikasi File Optimal

  • getihen: kabeh file kudu duwe getih 1/8″ ing saben sisih
  • Area Aman: nyimpen kabeh teks kritis lan kriya nang motong
  • Werna: nyedhiyakake file ing mode warna CMYK yen sampeyan nyithak proses 4 warna
  • Werna: nyedhiyakake file sampeyan kanthi bener Pantone (U utawa C) werna sing dipilih ing file.
  • resolusi: 300 dpi
  • Font: fonts kudu diowahi kanggo kurva / outlines
  • Transparansi: flatten kabeh transparan
  • Jinis File: Preferred: PDF, EPS | Uga ditampa: TIFF utawa JPEG
  • Profil ICC: Japan Coated 2001

Cara nyiyapake File kanggo Rampung

Yen proyek sampeyan kalebu foil stamping, spot UV, embossing, utawa mati nglereni sampeyan kudu nyedhiyakake file topeng (saben rampung) ing file desain sampeyan.

Gawe file pdf ireng lan putih ing endi kabeh wilayah ireng duwe nilai warna

K = 100% (C = 0 M = 0 Y = 0 K = 100)

Wilayah ireng nggambarake ing ngendi sampeyan pengin Rampung mapan lan putih tegese ora bakal rampung.

Yen proyek ngemot luwih saka siji rampung, sampeyan kudu nyiyapake file topeng kanthi saben rampung.

, Pedoman Karya Seni

Pitakonan sing Sering Ditakoni - Karya Seni

Apa sing diarani "banding"?

Ana sawetara panyebab bandhing. Bisa uga amarga program sing diekspor saka kaya Indesign utawa Corel. Uga akeh banget… Waca liyane

Napa kertu bisnisku ceblok ing pinggir?

Nalika kertu bisnis ngubengi pinggiran, biasane amarga kertu bisa ngemot nilai tinta sing luwih dhuwur, kaya ing warna peteng. PANUTUP… Waca liyane

Nilai CMYK Sugeng Ireng - Kepiye cara supaya bisa ireng paling peteng kanthi Pencetakan Proses 4kolor!

Sugih ireng minangka campuran tinta ireng padhet, 100% K, kanthi nilai tinta CMY sing ditambah. Iki nyebabake nada sing luwih peteng tinimbang tinta ireng dhewe. … Waca liyane

Apa aku bisa nduwe gambar grayscale ing seni?

Ya, nanging elinga gambar Grayscale bakal duwe perubahan warna ing cetakan pungkasan sing dikonversi dadi CMYK. Geser bisa uga ijo ... Waca liyane

Apa setelan ekspor PDF sing paling disenengi?

Gunakake setelan ekspor ing ngisor iki nalika ngekspor saka program kayata Indesign utawa Illustrator. Iki njamin ekspor file .pdf sing bener. SETTING EKSPOR… Waca liyane

Kepiye cara supaya biru bisa katon ungu?

Yen sampeyan pengin biru ing desain sampeyan, wenehi minimal 30% prabédan ing nilai Cyan lan Magenta. 100% C 100% M 0%… Waca liyane

Kepiye cara nyetel kriya UV Spot Gloss?

Kanggo tugas Spot UV, lebokake file template Spot UV lan file print biasa. File template Spot UV… Waca liyane

Apa tegese overprint lan cara bisa mengaruhi file sandi?

Overprint digunakake khusus kanggo tumpang tindih sengaja tinta amarga akeh sebab, nanging bisa ngasilake asil sing ora dikarepake. Kabeh obyek sing overprint disaranake… Waca liyane

Apa aku ngirim bukti mockup karo file seni?

Sampeyan ora prelu dibutuhake nanging bisa mbiyantu nerangake visi sampeyan menyang tim desain Pre-Press.

Kepiye cara ngindhari masalah transparansi?

Sadurunge nylametake nyawane, sampeyan bisa ngrampungake Ana masalah ing transparansi. Kanggo nyegah iki, aja nggunakake cahya, bayangan utawa transparansi luwih lanjut (gambar utawa… Waca liyane

Informasi Mbiyantu

1. Mode Warna

Proses pencetakan warna-warna mbutuhake karya seni supaya disimpen ing mode CMYK (cyan, magenta, kuning lan ireng) papat warna. Amarga mesin cetak nggunakake 4 piring (siji piring kanggo saben warna) kanggo entuk kombinasi pungkasan sing nyipta gambar karya seni.

Nanging, total karya seni utawa gambar ireng lan putih kudu ana ing mode werna GRAYSCALE supaya bisa dadi ireng lengkap lan sugih ing output pungkasan. File ing RGB (Abang, Ijo, Biru), uga Pantone warna, kanthi otomatis bakal diowahi dadi CMYK.

2. Fonts

Sabisa-bisa, monggo jelasake fonts sampeyan (ing ilustrator lan inDesign). Iki supaya ora ana masalah font nalika tugas sampeyan dicithak. Yen sampeyan ngirim file Quark Xpress utawa InDesign, lebokake folder font sing ngemot kabeh typefaces sing digunakake ing tata letak. Aja nggunakake ukuran font sing luwih cilik saka 8 poin. Biasane, font sing cilik banget utawa tipis bisa uga ora bisa diwaca, utamane nalika dicithak ing latar mburi sing peteng utawa sibuk.

3. Wacan Bukti

Sadurunge ngirim karya seni sampeyan, mangga dipriksa lan delengen kabeh salinan / teks kanggo salah ketik utawa salah eja. PDF bakal kasedhiya kanggo dideleng sawise ngirim karya seni kanggo menehi kesempatan mriksa kabeh sadurunge proyek sampeyan dicithak. Sawise proyek disetujoni, kita ora bakal tanggung jawab kanggo salah nulis utawa kesalahan ing cetakan sing wis rampung.

4. Resolusi

Kanggo njamin kualitas output sing paling apik, resolusi minimal kanggo kriya yaiku 300 dpi (titik saben inci). Priksa manawa file link utawa gambar sampeyan (utamane ing ilustrator, QuarkXpress, lan InDesign) ana ing resolusi iki utawa luwih dhuwur. Gambar kudu digawe kanthi 300dpi utawa luwih dhuwur kanggo njamin ora bakal ana tetes gedhene kanthi kualitas umume sing nyebabake gambar sing ora cetho kanthi sudhut sudhut. Yen sampeyan mindhai gambar, priksa manawa setelan kasebut bisa motret lan resolusi kasebut uga 300 dpi utawa luwih dhuwur.

5. Ukuran File

Kanggo file luwih gedhe saka 10MB, disaranake sampeyan kompres file nggunakake program piranti lunak kaya WinZip (kanggo Windows) utawa Stufflt (kanggo Mac). Sampeyan uga bisa ngirim kriya kanthi ndhaptar akun gratis ing Kita Transfer.

6. Ngunggah Wektu

Ngunggah file bisa uga butuh wektu gumantung karo kacepetan koneksi lan ukuran kriya sampeyan. Ngunggah file 4MB bisa udakara 5 menit ing sambungan DSL. Yen sampeyan duwe masalah karo uploader, sampeyan bisa ngirim email liwat file kanthi dhukunganprintpeppermint.com utawa nggunakake layanan ngirim file kaya Kita Transfer.

Temokake ing sosial

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.