Pedoman kriya

Pedoman kriya

RGB vs CMYK vs PMS Pantone werna titik...Apa bedane?

Nonton video cendhak iki lan sinau mode warna sing cocog kanggo sampeyan.

Download Panuntun Referensi Warna Proses CMYK Gratis utawa ...
email kita alamat kanggo (info ing printpeppermint.com) lan kita bakal mail sampeyan a GRATIS OFFSET PRINTED buklet.

, Pedoman Karya Seni

Apa "getihan"? - Bleed minangka bagean saka kriya sing bakal dipotong nalika produk pencetakan pungkasan dipotong nganti ukuran pungkasan. Tujuane yaiku kanggo terus warna latar mburi, gambar utawa desain nganti tekan pinggir kertu. Ing template kita, garis abang nuduhake bagean getihen. Priksa manawa kabeh latar mburi lengkap nganti tekan garis iki. Ukuran getih biasane 1/8 inci (utawa 0.125) ing njaba ukuran trim pungkasan.

Spesifikasi File Optimal

  • getihen: kabeh file kudu duwe getih 1/8″ ing saben sisih
  • Area Aman: nyimpen kabeh teks kritis lan kriya nang motong
  • Werna: nyedhiyakake file ing mode warna CMYK yen sampeyan nyithak proses 4 warna
  • Werna: nyedhiyakake file sampeyan kanthi bener Pantone (U utawa C) werna sing dipilih ing file.
  • resolusi: 300 dpi
  • Font: fonts kudu diowahi kanggo kurva / outlines
  • Transparansi: flatten kabeh transparan
  • Jinis File: Preferred: PDF, EPS | Uga ditampa: TIFF utawa JPEG
  • Profil ICC: Japan Coated 2001

Cara nyiyapake File kanggo Rampung

Yen proyek sampeyan kalebu foil stamping, spot UV, embossing, utawa mati nglereni sampeyan kudu nyedhiyakake file topeng (saben rampung) ing file desain sampeyan.

Gawe file pdf ireng lan putih ing endi kabeh wilayah ireng duwe nilai warna

K = 100% (C = 0 M = 0 Y = 0 K = 100)

Wilayah ireng nggambarake ing ngendi sampeyan pengin Rampung mapan lan putih tegese ora bakal rampung.

Yen proyek ngemot luwih saka siji rampung, sampeyan kudu nyiyapake file topeng kanthi saben rampung.

, Pedoman Karya Seni

Pitakonan sing Sering Ditakoni - Karya Seni

Kepiye cara nyetel file kriya kanggo titik uv?

Nalika nggawe proyek UV Spot, Sampeyan kudu nyakup file template Spot UV bebarengan karo file warna lengkap biasa. Cithakan UV Spot… Waca liyane

Kepiye cara nyetel file kanggo foil utawa spot uv?

File topeng foil wis disiyapake kaya file topeng Spot UV kita. File kasebut mung bisa dadi ireng lan putih. Kabeh wilayah ireng kudu… Waca liyane

Informasi Mbiyantu

1. Mode Warna

Proses pencetakan warna-warna mbutuhake karya seni supaya disimpen ing mode CMYK (cyan, magenta, kuning lan ireng) papat warna. Amarga mesin cetak nggunakake 4 piring (siji piring kanggo saben warna) kanggo entuk kombinasi pungkasan sing nyipta gambar karya seni.

Nanging, total karya seni utawa gambar ireng lan putih kudu ana ing mode werna GRAYSCALE supaya bisa dadi ireng lengkap lan sugih ing output pungkasan. File ing RGB (Abang, Ijo, Biru), uga Pantone warna, kanthi otomatis bakal diowahi dadi CMYK.

2. Fonts

Sabisa-bisa, monggo jelasake fonts sampeyan (ing ilustrator lan inDesign). Iki supaya ora ana masalah font nalika tugas sampeyan dicithak. Yen sampeyan ngirim file Quark Xpress utawa InDesign, lebokake folder font sing ngemot kabeh typefaces sing digunakake ing tata letak. Aja nggunakake ukuran font sing luwih cilik saka 8 poin. Biasane, font sing cilik banget utawa tipis bisa uga ora bisa diwaca, utamane nalika dicithak ing latar mburi sing peteng utawa sibuk.

3. Wacan Bukti

Sadurunge ngirim karya seni sampeyan, mangga dipriksa lan delengen kabeh salinan / teks kanggo salah ketik utawa salah eja. PDF bakal kasedhiya kanggo dideleng sawise ngirim karya seni kanggo menehi kesempatan mriksa kabeh sadurunge proyek sampeyan dicithak. Sawise proyek disetujoni, kita ora bakal tanggung jawab kanggo salah nulis utawa kesalahan ing cetakan sing wis rampung.

4. Resolusi

Kanggo njamin kualitas output sing paling apik, resolusi minimal kanggo kriya yaiku 300 dpi (titik saben inci). Priksa manawa file link utawa gambar sampeyan (utamane ing ilustrator, QuarkXpress, lan InDesign) ana ing resolusi iki utawa luwih dhuwur. Gambar kudu digawe kanthi 300dpi utawa luwih dhuwur kanggo njamin ora bakal ana tetes gedhene kanthi kualitas umume sing nyebabake gambar sing ora cetho kanthi sudhut sudhut. Yen sampeyan mindhai gambar, priksa manawa setelan kasebut bisa motret lan resolusi kasebut uga 300 dpi utawa luwih dhuwur.

5. Ukuran File

Kanggo file luwih gedhe saka 10MB, disaranake sampeyan kompres file nggunakake program piranti lunak kaya WinZip (kanggo Windows) utawa Stufflt (kanggo Mac). Sampeyan uga bisa ngirim kriya kanthi ndhaptar akun gratis ing Kita Transfer.

6. Ngunggah Wektu

Ngunggah file bisa uga butuh wektu gumantung karo kacepetan koneksi lan ukuran kriya sampeyan. Ngunggah file 4MB bisa udakara 5 menit ing sambungan DSL. Yen sampeyan duwe masalah karo uploader, sampeyan bisa ngirim email liwat file kanthi dhukunganprintpeppermint.com utawa nggunakake layanan ngirim file kaya Kita Transfer.

Temokake ing sosial

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.