Pemetaan Pelancongan Pelanggan: Cara Gunakake kanggo Ningkatake Pengalaman Pelanggan

Pemetaan Pelancongan Pelanggan: Cara Gunakake kanggo Ningkatake Pengalaman Pelanggan

Pemetaan Perjalanan Adat, ilustrasi piktografis babagan jalur sing ditututi klien sawise kontak karo bisnis. Cara graphing njupuk interaksi sing beda-beda sing ditindakake klien karo perusahaan ing macem-macem titik tutul. Pemetaan kanthi lengkap ngidini perusahaan mbayangake pengalaman para pembeli. 

Tujuan perusahaan yaiku ngerti interaksi penting sing dialami klien nalika ana prosese - wiwit dheweke sesambungan, kabeh tuku. Pemetaan iki, Nanging, ora akurat 100%, nanging metrik utamane sing bisa digunakake kanggo nambah pengalaman pelanggan. 

Perjalanan pelanggan sing dipetakan kudu nuduhake ing ngisor iki: 

  • Motivasi Klien: Tema klien ing mburi kerja sama karo perusahaan sampeyan
  • Multiple Touchpoint: Tindakan sing ditindakake pangguna nalika sesambungan karo bisnis sampeyan. 
  • Saluran: Ora masalah manawa klien bisa ngobrol karo perusahaan liwat media sosial, seluler, utawa toko ritel. 

Jinis Pemetaan Perjalanan Pelanggan 

  • Bisnis Khas 2 Bisnis: Gambar nggambarake klien sing nyambung karo liwat lelungan 
  • Bisnis Taktis menyang Bisnis: Cara iki digunakake kanggo peta acara tartamtu ing perjalanan 
  • Kinerja lan Peningkatan: Ditujukan kanggo mbantu perusahaan ngenali poin nyeri, metode iki fokus ing analisis menyeluruh. 

Pentinge Pemetaan Perjalanan Pelanggan 

Kanthi bisnis ngarahake sumber daya menyang inovasi pengalaman klien, teknik iki bisa mbantu perusahaan nemokake kemacetan penting uga titik nyeri. 

Perusahaan kudu nimbang pemetaan lelungan pelanggan supaya bisa ngerteni rasa nyeri sing nyebabake pengalaman para pangguna. Iki uga mbantu nglancarake layanan lintas departemen kanggo mbantu klien ngalami interaksi tanpa cacat. Kajaba iku, mbantu perusahaan kanggo nggawe agunan sing apik uga nambah lelungan para klien. 

Kepiye Pemetaan Mengaruhi Pengalaman Pelanggan

Pemetaan terus dadi cara sing misuwur kanggo nganalisa tumindak klien sing bisa dijenengi kanggo entuk bisnis utawa organisasi. Mangkene carane cara iki mengaruhi pengalaman pelanggan. 

Nyedhiyakake ringkesan babagan carane klien mbukak situs web sampeyan, supaya luwih gampang sampeyan nemtokake bottleneck lan nyingkirake. Pemetaan uga nyoroti ing ngisor iki lan menehi kesempatan kanggo nambah pengalaman pelanggan. 

  • Cekak pengalaman sing padha yen klien pindhah saka piranti liyane 
  • Kurang koordinasi antarane departemen 
  • Ora ana transaksi sing sampurna ing antarane saluran 
  • Mbantu Klien Nggayuh Tujuane 

Sukses bisnis yaiku ngidini para klien menang. Liwat mbenerake kabeh kesalahan sing disorot liwat pemetaan, bisnis bisa nambah pengalaman pelanggan lan sekaligus, nggawe transisi tanpa cacat ing antarane saluran. Teknik iki uga nambah kemungkinan entuk asil liwat usulan tweak lan titik tutul. 

Pemetaan Perjalanan Pelanggan Nggawe Bisnis dadi Sukses

Wiwit ganti rega menyang pengalaman klien, bisnis luwih penting babagan pentinge pengalaman. Bisnis wis njaluk layanan iki kanggo ngerteni rasa nyeri lan nggawe wis usang. Akeh manajer sing ngetutake teknik iki setuju uga babagan peningkatan konversi lan pengalaman pelanggan uga. 

kesimpulan

Pemetaan Journey Pelanggan mbantu posisi perusahaan sampeyan supaya menang lan ngidini pengalaman pangguna sing luwih apik. Kanthi teknik iki, sampeyan bisa ngerteni lan ngilangi proses sing angel. Yen digunakake kanthi efektif, iki bisa mbantu ngethok biaya lan nambah ROI.

Rubik's Cube minangka teka-teki corak telung dimensi. Sinau paling gampang Solusi kubus Rubik kene.

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

"*"nuduhake kolom sing dibutuhake

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Apa 6 + 4?
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.