Butuh liyane? Nyuwun Kutipan Custom

Artikel Menarik Gegandhengan karo Poster

Perlu sawetara inspirasi? Priksa blog desain kita ngendi kita nyegat kabeh limo topik saka apa tegese dadi pengusaha kanggo tren desain anyar lan macem ing donya print.

Golek Inspirasi Panjenengan >

Print Online Best $ _wp_attachment_metadata_image_meta = judhul $

5 Tips kanggo Cetak Poster

Gambar Header - Sumber Sanajan kabeh kemajuan teknologi, ana prekara sing ora bakal mandheg relevan. Ing kasus iki, aku nuduhake poster. Bisa uga ana sangsi babagan cara iki sing isih efektif utawa yen pariwara online wis ganti game ing salawas-lawase, nanging nyatane, poster isih duwe papan sing penting,… Waca liyane

Print Online Cara Paling Nggantung Poster Tanpa ngrusak Tembok - utawa Poster

Cara nggantung poster tanpa ngrusak tembok - utawa poster

Poster sing bener bisa ngowahi kamar saka hambar lan klinis dadi pribadi lan akeh karakter. Sapa sing ora seneng pamer babagan eklektik ing musik nganggo poster band, utawa nyengkuyung kehebohan bioskop nganggo poster film antik? Masalahe, nalika meh kabeh wong nggantung poster utawa loro ing… Waca liyane

materi pemasaran sing dicithak

7 Alasan Napa Sampeyan Perlu Bahan Marketing Printed kanggo merek

Ing artikel Forbes babagan tren pemasaran paling dhuwur ing taun 2019, kreativitas diidentifikasi minangka tren utama. Ing wektu manawa pamasaran web lan digital minangka cara maju, perusahaan kreatif duwe cetakan sing luar biasa. Ngadhepi gangguan latar mburi minangka asil impen kanggo strategi pemasaran sampeyan. Sampeyan… Waca liyane

Ulasan Pelanggan sing Diverifikasi

Harun
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan gedhe, kualitas apik banget Paling apik yaiku: fa...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 week ago
Jahitan Stubbz
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan cocog warna sing apik

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Caroline Boyk
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Nggarap Print Peppermint tansah kaya ple...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Produk apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pilihan apik tenan!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan rega sing apik banget.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pisanan pesenan lan aku kesengsem banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
Gloria
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan pelanggan sing mbiyantu lan responsif; padha...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Seneng holografik!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Matching foil saka pinggiran kanggo ngarep ana rapi lan ...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Awesome tambahan - padha dadi Fantastic.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago

Pitakonan - Poster

Kepiye mbentuk poster?

Kita njaluk pitakonan iki saka wektu kanggo wektu lan dadi cukup jujur ​​kita ora ahli rongko nanging kita wis njupuk sawetara wektu kanggo nemokake sawetara artikel apik lan tutorial amarga asu gonnit kita seneng golek solusi kanggo pelanggan kita! Ringkesan Ditulis Artikel pisanan, saka blog Den Garden, menehi ringkesan babagan ... Waca liyane

Kepiye hang nyandhak poster?

Kita ngerti yen wong sibuk. Dadi kita wis ngentekake sawetara wektu kanggo ngumpulake sawetara sumber daya favorit kanggo nggantung poster. Ayo dolanan hangman! Hangman nindakake pakaryan sing apik ing video youtube iki sing nuduhake carane DIY nggantung poster sampeyan kanthi maksimal: Wiki-Wiki, kepiye carane sampeyan saiki? Saiki yen bocah-bocah turu lan sampeyan… Waca liyane

Kepiye carane nggawe poster ing powerpoint?

Kanggo tresna marang Jeebus, aja nganggo Microsoft Powerpoint. Ing 2019, ana akeh cara profesional lan gampang kanggo ngatur desain poster sampeyan. Yen sampeyan ora duwe akses utawa kawruh, utawa sepupu aneh sing bisa nuduhake sampeyan carane nggunakake standar industri Adobe suite, yaiku Photoshop, Illustrator, utawa InDesign, banjur ... Waca liyane

Kepiye carane nggawe poster?

Rancang Nggawe Bingkai Sampeyan Nggawe Priksa artikel individu sing nutupi langkah-langkah utama ing "nggawe poster sampeyan apik maneh!"

Kepiye nyetak poster?

Pilihan 1: Nyetak Poster ing Omah Ana cara sing gampang kanggo nyithak gambar gedhe minangka poster ing omah. Iki diarani "Tiling". Adobe Acrobat, ing antarane piranti lunak liyane, ngidini sampeyan nindakake iki. Wiwit padha wis nulis tutorial apik babagan topik iki, aku ora bakal mbuwang wektu sampeyan. (Waca Artikel) Saiki, mesthi ana alternatif ... Waca liyane

Apa ukuran poster standar?

Inggih, nalika aku wis gedhe lan nyoba kanggo njaluk luwih saka ibuku lan (3) kanca kanggo teka kanggo ndeleng band sandi, kita bakal plester kutha karo 11″ x 17″ poster. Miturut pengamatanku, poster 11″ x 17″ minangka ukuran poster sing paling umum diprodhuksi ing AS kanggo macem-macem promosi… Waca liyane

Apa aku kudu getih kanggo file desain format gedhe?

Coroplast, PVC, Foamcore, Magnet Mobil, Stand Banner lan Poster Gedhe: Kita mbutuhake getihen 0.5 inci ing kabeh sisih. Yen pesen ing 24 inci kanthi 18 inci, ukuran file sampeyan kudu 25 inci kanthi 19 inci kanggo ngidini getihen. Spanduk Luar Ruangan, Spanduk Dalam Ruangan lan Spanduk Kanvas: Kita njaluk supaya ora ana getih utawa… Waca liyane

Nalika lan kepiye kudu menehi ukuran karya seni supaya file bisa diukur?

Nalika nggedhekake karya seni sampeyan bisa nggawe ukuran sing luwih gampang diatur, ora mesthi kudu ngganti spesifikasi ukuran. Sampeyan mung kudu nggunakake skala cilik yen file gedhe banget. Ing ngisor iki macem-macem jinis karya seni lan bahan cetak, lan cara ngukur saben siji: Vector Art Grand4mat bisa nyithak spanduk ruangan gedhe nganti… Waca liyane

Liyane Barang Sampeyan Bakal Tresna