Poster

Gawe poster khusus kanggo promosi bisnis, produk, utawa acara sampeyan. Entuk perhatian kanthi ukuran gedhe lan ekstra-gedhe. Cepet-Cepet & Akeh sing kasedhiya.

Sisih Cetak Werna (1 utawa 2)
Kertas Cahya utawa Simpenan Kertu Heavy
Macem-macem ukuran + pemasangan pilihan

Artikel Menarik Gegandhengan karo Poster

Perlu sawetara inspirasi? Priksa blog desain kita ngendi kita nyegat kabeh limo topik saka apa tegese dadi pengusaha kanggo tren desain anyar lan macem ing donya print.

Golek Inspirasi Panjenengan >

Print Online Best $ _wp_attachment_metadata_image_meta = judhul $

5 Tips kanggo Cetak Poster

Gambar Header - Sumber Sanajan kabeh kemajuan teknologi, ana prekara sing ora bakal mandheg relevan. Ing kasus iki, aku nuduhake poster. Bisa uga ana sangsi babagan cara iki sing isih efektif utawa yen pariwara online wis ganti game ing salawas-lawase, nanging nyatane, poster isih duwe papan sing penting,… Waca liyane

Print Online Cara Paling Nggantung Poster Tanpa ngrusak Tembok - utawa Poster

Cara nggantung poster tanpa ngrusak tembok - utawa poster

Poster sing bener bisa ngowahi kamar saka hambar lan klinis dadi pribadi lan akeh karakter. Sapa sing ora seneng pamer babagan eklektik ing musik nganggo poster band, utawa nyengkuyung kehebohan bioskop nganggo poster film antik? Masalahe, nalika meh kabeh wong nggantung poster utawa loro ing… Waca liyane

materi pemasaran sing dicithak

7 Alasan Napa Sampeyan Perlu Bahan Marketing Printed kanggo merek

Ing artikel Forbes babagan tren pemasaran paling dhuwur ing taun 2019, kreativitas diidentifikasi minangka tren utama. Ing wektu manawa pamasaran web lan digital minangka cara maju, perusahaan kreatif duwe cetakan sing luar biasa. Ngadhepi gangguan latar mburi minangka asil impen kanggo strategi pemasaran sampeyan. Sampeyan… Waca liyane

Pitakonan sing Sering Ditakoni Poster

Kepiye mbentuk poster?

Kita njaluk pitakonan iki saka wektu kanggo wektu lan dadi cukup jujur ​​kita ora ahli rongko nanging kita wis njupuk sawetara wektu kanggo nemokake sawetara artikel apik lan tutorial amarga asu gonnit kita seneng golek solusi kanggo pelanggan kita! A Ringkesan Ditulis Artikel pisanan, saka blog Den Garden, menehi ringkesan sawetara cara sing bisa digunakake kanggo pigura lan pungkasanipun nyumerepi poster. Waca ing kene Tutorial Video Populer Yen maca dudu perkara sampeyan lan sampeyan luwih seneng panjelasan sing luwih visual ing kene yaiku tutorial video babagan carane nggawe poster, duweni Robert ... Waca liyane

Kepiye hang nyandhak poster?

Kita ngerti yen wong sibuk. Dadi, kita wis ngentekake sawetara wektu kanggo ngumpulake sawetara sumber daya favorit kanggo nggantung poster. Ayo dolanan hangman! Hangman nindakake pakaryan sing apik ing video youtube iki sing nuduhake carane DIY nyumerepi poster sampeyan kanthi maksimal: Wiki-Wiki. Saiki yen anak-anak sampeyan lagi turu lan sampeyan nyoba nyuda volume, banjur waca ing artikel Wikihow iki sing uga nindakake tugas sing apik kanggo menehi pandhuan langkah-langkah kanggo nggedhekake tembok kanthi poster sing apik banget. Tembung saka pesaing kita Isih ora yakin, priksa blog ... Waca liyane

Kepiye carane nggawe poster ing powerpoint?

Kanggo tresna marang Jeebus, aja nganggo Microsoft Powerpoint. Ing 2019, ana akeh cara profesional lan gampang kanggo ngatur desain poster sampeyan. Yen sampeyan ora duwe akses utawa kawruh, utawa sepupu aneh sing bisa nuduhake sampeyan carane nggunakake standar industri Adobe suite, yaiku Photoshop, Illustrator, utawa InDesign, banjur tindakake dhewe lan pindhah menyang situs web Canva. Canva pancen badass… Canva minangka alat desain grafis online seret lan selehake sing ngidini sapa wae bisa nggabungake desain profesional mega kanthi gampang kanggo cetak lan panggunaan web. Dheweke uga nyedhiyakake buket desain sing luar biasa… Waca liyane

Kepiye carane nggawe poster?

Rancang Nggawe Bingkai Sampeyan Nggawe Priksa artikel individu sing nutupi langkah-langkah utama ing "nggawe poster sampeyan apik maneh!"

Kepiye nyetak poster?

Pilihan 1: Nyetak Poster ing Omah Ana cara sing gampang kanggo nyithak gambar gedhe minangka poster ing omah. Iki diarani "Tiling". Adobe Acrobat, ing antarane piranti lunak liyane, ngidini sampeyan nindakake iki. Wiwit padha wis nulis tutorial apik babagan topik iki, aku ora bakal mbuwang wektu sampeyan. (Waca Artikel) Saiki, mesthi ana alternatif kanggo nyetak ing printer omah digital sampeyan. Opsi 2: Poster Dicetak Layar DIY Sampeyan bisa (lan sampeyan kudu) nyoba paling ora sapisan ing urip kanggo nindakake sawetara poster sing dicithak ing layar ngarep. Ana mung sing ajaib babagan tuangake cairan emulsi ing… Waca liyane

Apa ukuran poster standar?

Inggih, nalika aku wis gedhe lan nyoba kanggo njaluk luwih saka ibuku lan (3) kanca-kanca kanggo teka kanggo ndeleng band sandi, kita bakal plester kutha karo 11″ x 17″ poster. Miturut pengamatanku, poster 11″ x 17″ minangka ukuran poster sing paling umum diprodhuksi ing AS kanggo macem-macem kabutuhan promosi, ora mung acara punk rock akhir minggu Andy. Nanging ing kulawarga poster produk, ana standar liyane kayata Poster Film Ukuran Standar 24″ x 36″. Kaya sing sampeyan bayangake, ana mupangat gedhe kanggo studio lan teater standarisasi ... Waca liyane

Apa aku kudu getih kanggo file desain format gedhe?

Coroplast, PVC, Foamcore, Magnet Mobil, Stand Banner lan Poster Gedhe: Kita mbutuhake getihen 0.5 inci ing kabeh sisih. Yen pesen kanthi ukuran 24 inci kanthi 18 inci, ukuran file sampeyan kudu 25 inci x 19 inci kanggo ngidini getihen. Spanduk Luar Ruangan, Spanduk Dalam Ruangan lan Spanduk Kanvas: Kita njaluk supaya ora ana tandha getihen utawa potong. Gawe file kanthi ukuran sing diurutake (utawa proporsional). Yen pesen hems, ninggalake zona aman 2 inci ing kabeh sisih. Nyana kanggo ilang antarane 1/8 inci kanggo 2 inci saben sisih karo gendero. Spanduk Poliester: Kita mbutuhake 0.5 inci… Waca liyane

Nalika lan kepiye kudu menehi ukuran karya seni supaya file bisa diukur?

Nalika nggedhekake karya seni sampeyan bisa nggawe ukuran sing luwih gampang diatur, ora mesthi kudu ngganti spesifikasi ukuran. Sampeyan mung kudu nggunakake skala cilik yen file gedhe banget. Kene macem-macem jinis kriya lan bahan cetak, lan carane ukuran saben siji: Vector Art Grand4mat bisa nyithak spanduk ruangan gedhe nganti 150 ft. x 16 ft., nanging paling piranti lunak saiki mung bakal nggawe seni nganti 228 inci. Uga, maca PDF lan piranti lunak konverter kaya Adobe Acrobat duwe ukuran tampilan maksimal 200 inci. Iki tegese sampeyan bisa ilang bagean saka Piece. … Waca liyane

BANGGA NGLAYANI

Perlu soko alam bébas?

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon!

email
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial