Spanduk Vinyl Custom

Narik pelanggan anyar kanthi spanduk format gedhe kanggo njero ruangan lan ruangan. Lelungan gampang kanthi stand spanduk sing bisa ditarik vertikal.

Artikel Menarik Gegandhengan karo Spanduk

Perlu sawetara inspirasi? Priksa blog desain kita ngendi kita nyegat kabeh limo topik saka apa tegese dadi pengusaha kanggo tren desain anyar lan macem ing donya print.

Golek Inspirasi Panjenengan >

Print Online Best $ _wp_attachment_metadata_image_meta = judhul $

Spanduk sing bisa ditrapake: Piranti pariwara Universal

Katrangan: Bisnis nggunakake spanduk kanthi akeh sebab. Kanthi bantuan kasebut, para wirausaha bisa promosi merek utawa ngirim pesen menyang target pamirsa. Dina iki, spanduk sing bisa ditarik maneh entuk popularitas. Waca luwih lengkap babagan bathi lan panggunaan kasebut.

Mupangate Top spanduk khusus

Mbukak Gedhe Kanthi spanduk: Mupangate Top spanduk Custom

Mupangat Top Spanduk Khusus Spanduk khusus banget kanggo pariwara. Maca terus kanggo sinau babagan manfaate spanduk khusus. Apa sampeyan pengin ngiklanake adol ing sanjabane bisnis utawa nggawe bisnis ana ing konferensi utawa pameran dagang? Salah sawijining cara sing paling efektif kanggo… Waca liyane

Pitakonan sing Sering Ditakoni Spanduk

Pira regane kanggo desain spanduk?

Iki minangka tautan menyang rong paket rega layanan desain spanduk. Klik link ing ngisor iki. Kategori Desain Spanduk : Layanan Desain Pameran Dagang Kategori Desain Spanduk : Layanan Desain Nyewa desainer grafis kanggo ngatur proyek kreatif sabanjure.

Aku seneng wates ing spanduk utawa tandha, iku kelangan?

Sayange, wates ora bisa dicithak. Wewatesan ana masalah amarga kabeh substrat beda-beda kanggo saben batch. Iki nggawe pemotongan sing tepat meh ora mungkin. Kanggo Grand4mat, dianjurake supaya ora nambah wates ing desain sampeyan. Yen sampeyan pengin kalebu, pindhah menyang wates sing kira-kira 2 inci. Nanging, elinga yen sampeyan ngirim file sing ngemot wates, Grand4mat ora bakal nggawe reprint yen print nuduhake beda ukuran lan posisi wates.

Apa mupangat lan aplikasi spanduk blockout lan bolong?

Spanduk njaba kudu cukup kuwat kanggo nahan unsur kasebut. Padha uga kudu gedhe lan flashy cukup kanggo narik kawigaten manungsa waé. Dadi, yen sampeyan pengin spanduk sing bisa katon apik sanajan sawise paparan jangka panjang ing lingkungan sing atos, sampeyan duwe rong pilihan: spanduk blockout lan bolong. Spanduk blockout nggawe printing loro-lorone bisa. Sampeyan bisa kanthi gampang ngganda visibilitas lan efektifitas iklan kanthi pilihan iki. Digawe kanthi opacity 100%, spanduk kasebut ngalangi cetakan saka sisih liyane. Spanduk iki uga nyegah grafis sing dicithak, utamane nalika sumber cahya ana ing mburi tandha. … Waca liyane

Apa bedane panji standar lan premium sing bisa ditarik maneh?

Spanduk sing bisa ditarik cocog kanggo pameran dagang, konferensi, lan acara ing toko, ing ngendi sampeyan kudu narik kawigaten, mbangun kesadaran merek, lan promosi produk. Iki biasane entheng, kompak, lan gampang diatur. Sampeyan duwe rong pilihan kanggo milih: spanduk standar lan premium sing bisa ditarik maneh. Spanduk standar sing bisa ditarik entheng nanging stabil. Padha uga cukup gedhe kanggo ngadeg metu ing wong akeh. Padha awet, collapsible, lan repot-free. Sampeyan bisa nyimpen siji ing njero cilik, supaya sampeyan bisa kanthi gampang lan cepet ngeterake menyang acara apa wae. Spanduk premium sing bisa ditarik luwih gedhe tinimbang versi standar. … Waca liyane

Apa jinis bahan spanduk sing dicithak?

8oz Mesh Outdoor Vinyl: Iki minangka vinyl sing luwih entheng sing ngidini angin ngliwati lan sawetara visibilitas. 10 mil Vinyl Indoor Premium: Apik kanggo tampilan POP sing cepet lan gampang nampilake produk lan layanan sampeyan. Resolusi cetak kualitas seni. 13 oz Scrim Outdoor Vinyl: nampilake kothak Utas ing saindhenging spanduk kanggo nambah kekuatan lan daya tahan. Résolusi cetak apik nanging ora setinggi vinyl njero ruangan premium 10mil. Bahan iki ngidini kanggo ukuran sing luwih gedhe. Vinyl Blockout 15oz kita sampurna kanggo kahanan sing mbutuhake spanduk kualitas paling dhuwur. Lumahing mulus menehi… Waca liyane

Apa aku butuh getihen kanggo produk format gedhe?

Kanggo jinis bahan iki, nemtokake paling sethithik setengah inci ing saben pojok. Contone, yen sampeyan duwe materi cetak 24 inci x 18 inci, ukuran file sampeyan kudu 25 x 19 inci. Iki kudu cukup kanggo wates getihen. Spanduk njaba ruangan lan njero ruangan lan spanduk kanvas Sampeyan ora perlu menehi tandha getihen kanggo jinis bahan kasebut. Nduwe ukuran file miturut pangukuran tartamtu saka pesenan, utawa nggawe proporsional karo ukuran nyata. Yen sampeyan pesen hems, nemtokake zona aman 2-inch ing kabeh sisih. Spanduk cenderung ilang… Waca liyane

Apa aku kudu getih kanggo file desain format gedhe?

Coroplast, PVC, Foamcore, Magnet Mobil, Stand Banner lan Poster Gedhe: Kita mbutuhake getihen 0.5 inci ing kabeh sisih. Yen pesen kanthi ukuran 24 inci kanthi 18 inci, ukuran file sampeyan kudu 25 inci x 19 inci kanggo ngidini getihen. Spanduk Luar Ruangan, Spanduk Dalam Ruangan lan Spanduk Kanvas: Kita njaluk supaya ora ana tandha getihen utawa potong. Gawe file kanthi ukuran sing diurutake (utawa proporsional). Yen pesen hems, ninggalake zona aman 2 inci ing kabeh sisih. Nyana kanggo ilang antarane 1/8 inci kanggo 2 inci saben sisih karo gendero. Spanduk Poliester: Kita mbutuhake 0.5 inci… Waca liyane

Apa sing diarani grommet lan kanthong?

Spanduk asring digantung saka titik sing luwih dhuwur supaya luwih katon kanggo wong sing liwat. Lampiran kayata kanthong pole lan grommet bisa ditambahake ing spanduk kanggo mesthekake yen dipasang kanthi aman nalika digantung. Grommet minangka dering cilik sing dipasang ing pinggir spanduk lan nawakake macem-macem pilihan gantung. Iki padha karo dering sing katon ing gorden lan gorden. Contone, sampeyan ngarep-arep nginstal spanduk kanggo panggunaan ruangan jangka panjang. Grommet iki kudu dipasang saben 2-3 kaki ing pinggir spanduk kanggo mesthekake yen bobote… Waca liyane

Nalika lan kepiye kudu menehi ukuran karya seni supaya file bisa diukur?

Nalika nggedhekake karya seni sampeyan bisa nggawe ukuran sing luwih gampang diatur, ora mesthi kudu ngganti spesifikasi ukuran. Sampeyan mung kudu nggunakake skala cilik yen file gedhe banget. Kene macem-macem jinis kriya lan bahan cetak, lan carane ukuran saben siji: Vector Art Grand4mat bisa nyithak spanduk ruangan gedhe nganti 150 ft. x 16 ft., nanging paling piranti lunak saiki mung bakal nggawe seni nganti 228 inci. Uga, maca PDF lan piranti lunak konverter kaya Adobe Acrobat duwe ukuran tampilan maksimal 200 inci. Iki tegese sampeyan bisa ilang bagean saka Piece. … Waca liyane

Napa niki file sandi ageng?

Yen sampeyan nggawe desain spanduk ing program adhedhasar raster kayata Adobe Photoshop, file sampeyan bakal gedhe. Gumantung saka desain sampeyan, iki bisa uga dibutuhake, nanging disaranake nggunakake piranti lunak desain berbasis vektor kayata Adobe Ilustrator. Sanalika desain sampeyan ora ngemot unsur raster, kayata foto, ukuran file sampeyan bakal cilik banget.

BANGGA NGLAYANI

Perlu soko alam bébas?

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon!

email
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial