Butuh liyane? Nyuwun Kutipan Custom

Spanduk Vinyl Custom

Narik pelanggan anyar kanthi spanduk format gedhe kanggo njero ruangan lan ruangan. Lelungan gampang kanthi stand spanduk sing bisa ditarik vertikal.

Artikel Menarik Gegandhengan karo Spanduk

Perlu sawetara inspirasi? Priksa blog desain kita ngendi kita nyegat kabeh limo topik saka apa tegese dadi pengusaha kanggo tren desain anyar lan macem ing donya print.

Golek Inspirasi Panjenengan >

Print Online Best $ _wp_attachment_metadata_image_meta = judhul $

Spanduk sing bisa ditrapake: Piranti pariwara Universal

Katrangan: Bisnis nggunakake spanduk kanthi akeh sebab. Kanthi bantuan kasebut, para wirausaha bisa promosi merek utawa ngirim pesen menyang target pamirsa. Dina iki, spanduk sing bisa ditarik maneh entuk popularitas. Waca luwih lengkap babagan bathi lan panggunaan kasebut.

Mupangate Top spanduk khusus

Mbukak Gedhe Kanthi spanduk: Mupangate Top spanduk Custom

Mupangat Top Spanduk Khusus Spanduk khusus banget kanggo pariwara. Maca terus kanggo sinau babagan manfaate spanduk khusus. Apa sampeyan pengin ngiklanake adol ing sanjabane bisnis utawa nggawe bisnis ana ing konferensi utawa pameran dagang? Salah sawijining cara sing paling efektif kanggo… Waca liyane

Ulasan Pelanggan sing Diverifikasi

Harun
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan gedhe, kualitas apik banget Paling apik yaiku: fa...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 week ago
Jahitan Stubbz
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan cocog warna sing apik

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Caroline Boyk
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Nggarap Print Peppermint tansah kaya ple...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Produk apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pilihan apik tenan!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan rega sing apik banget.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pisanan pesenan lan aku kesengsem banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
Gloria
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan pelanggan sing mbiyantu lan responsif; padha...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Seneng holografik!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Matching foil saka pinggiran kanggo ngarep ana rapi lan ...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Awesome tambahan - padha dadi Fantastic.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago

Pitakonan - Spanduk

Pira regane kanggo desain spanduk?

Iki minangka tautan menyang rong paket rega layanan desain spanduk. Klik link ing ngisor iki. Kategori Desain Spanduk : Layanan Desain Pameran Dagang Kategori Desain Spanduk : Layanan Desain Nyewa desainer grafis kanggo ngatur proyek kreatif sabanjure.

Aku seneng wates ing spanduk utawa tandha, iku kelangan?

Sayange, wates ora bisa dicithak. Wewatesan ana masalah amarga kabeh substrat beda-beda kanggo saben batch. Iki nggawe pemotongan sing tepat meh ora mungkin. Kanggo Grand4mat, dianjurake supaya ora nambah wates ing desain sampeyan. Yen sampeyan ngeyel kanggo kalebu, pindhah menyang wates babagan 2 inci nglukis. Nanging, elinga yen sampeyan ngirim… Waca liyane

Apa mupangat lan aplikasi spanduk blockout lan bolong?

Spanduk njaba kudu cukup kuwat kanggo nahan unsur kasebut. Padha uga kudu gedhe lan cukup flashy kanggo narik kawigaten manungsa waé. Dadi, yen sampeyan pengin spanduk sing bisa katon apik sanajan sawise paparan jangka panjang ing lingkungan sing atos, sampeyan duwe rong pilihan: spanduk blockout lan bolong. Spanduk blockout nggawe pencetakan rong sisi… Waca liyane

Apa bedane panji standar lan premium sing bisa ditarik maneh?

Spanduk sing bisa ditarik cocog kanggo pameran dagang, konferensi, lan acara ing toko, ing ngendi sampeyan kudu narik kawigaten, mbangun kesadaran merek, lan promosi produk. Iki biasane entheng, kompak, lan gampang diatur. Sampeyan duwe rong pilihan kanggo milih: spanduk standar lan premium sing bisa ditarik. Spanduk standar sing bisa ditarik entheng nanging stabil. Dheweke uga… Waca liyane

Apa jinis bahan spanduk sing dicithak?

8oz Mesh Outdoor Vinyl: Iki minangka vinyl sing luwih entheng sing ngidini angin ngliwati lan sawetara visibilitas. 10 mil Vinyl Indoor Premium: Apik kanggo tampilan POP sing cepet lan gampang nampilake produk lan layanan sampeyan. Resolusi cetak kualitas seni. 13 oz Scrim Outdoor Vinyl: nampilake kothak Utas ing spanduk kanggo nambah… Waca liyane

Apa aku butuh getihen kanggo produk format gedhe?

Kanggo jinis bahan iki, nemtokake paling sethithik setengah inci ing saben pojok. Contone, yen sampeyan duwe materi cetak 24 inci x 18 inci, ukuran file sampeyan kudu 25 x 19 inci. Iki kudu cukup kanggo wates getihen. Spanduk Outdoor lan Indoor lan Spanduk Kanvas Sampeyan ora perlu nyelehake… Waca liyane

Apa aku kudu getih kanggo file desain format gedhe?

Coroplast, PVC, Foamcore, Magnet Mobil, Stand Banner lan Poster Gedhe: Kita mbutuhake getihen 0.5 inci ing kabeh sisih. Yen pesen ing 24 inci kanthi 18 inci, ukuran file sampeyan kudu 25 inci kanthi 19 inci kanggo ngidini getihen. Spanduk Luar Ruangan, Spanduk Dalam Ruangan lan Spanduk Kanvas: Kita njaluk supaya ora ana getih utawa… Waca liyane

Apa sing diarani grommet lan kanthong?

Spanduk asring digantung saka titik sing luwih dhuwur supaya luwih katon kanggo wong sing liwat. Lampiran kayata kanthong pole lan grommet bisa ditambahake ing spanduk kanggo mesthekake yen dipasang kanthi aman nalika digantung. Grommet minangka dering cilik sing dipasang ing pinggir spanduk lan nawakake macem-macem… Waca liyane

Nalika lan kepiye kudu menehi ukuran karya seni supaya file bisa diukur?

Nalika nggedhekake karya seni sampeyan bisa nggawe ukuran sing luwih gampang diatur, ora mesthi kudu ngganti spesifikasi ukuran. Sampeyan mung kudu nggunakake skala cilik yen file gedhe banget. Ing ngisor iki macem-macem jinis karya seni lan bahan cetak, lan cara ngukur saben siji: Vector Art Grand4mat bisa nyithak spanduk ruangan gedhe nganti… Waca liyane

Napa niki file sandi ageng?

Yen sampeyan nggawe desain spanduk ing program adhedhasar raster kayata Adobe Photoshop, file sampeyan bakal gedhe. Gumantung saka desain sampeyan, iki bisa uga dibutuhake, nanging disaranake nggunakake piranti lunak desain berbasis vektor kayata Adobe Ilustrator. Anggere desain sampeyan ora duwe unsur raster, kayata ... Waca liyane

Temokake ing sosial

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.