Prinsip ing sandhinge Psikologi Desain Logo

Prinsip ing sandhinge Psikologi Desain Logo

Prinsip ing sandhinge Psikologi Desain Logo

Sapa wae bisa ngrancang logo. Pungkasane, meh kabeh bisnis duwe siji. Nanging apa sing nggawe logo siji dadi liyane. Klik ing kene kanggo ngerti psikologi logo

Ana kekuwatan lan makna konco logo kanggo perusahaan utama ing saindenging jagad.

Apa sampeyan wis nimbang ngapa FedEx nggunakake warna sing cerah ing desain logo?

Utawa apa sampeyan nate weruh bentuk panah sing didhelikake sing ditemokake ing FedEx? FedEx minangka perusahaan pangiriman lan mula panggunaan panah nuduhake carane paket diwiwiti ing sak papan lan maju menyang papan liyane kanthi cepet lan tliti.

Iki mung rong conto carane logo perusahaan bisa migunani lan kenapa ana psikologi ing desain logo.

Maca terus kanggo nemokake prinsip-prinsip ing mburi psikologi desain logo.

1. Wangun ing Psikologi saka Desain Logo

Wangun logo sing sampeyan deleng banget dipikirake lan butuh wektu kanggo nggawe pesen perusahaan liwat elemen visual tartamtu.

Sampeyan kudu menehi perhatian marang demografi pamirsa nalika milih desain logo sing paling apik kanggo bisnis. Yen sampeyan butik fashion sing adol klambi wanita, sampeyan kudu menehi desain logo kanggo narik wanita minangka klien.

Bentuk duwe peran penting ing psikologi saka desain logo.

Bunder lan oval nuduhake positivitas lan stabilitas. Bentuk kasebut asring ngirim pesen persahabatan, katresnan, lan kesatuan. Kurva uga cenderung katon wanita lan banding karo wanita.

Ing sisih liya, logo nganggo alun-alun lan atribut maskulin proyek segitiga. Triangles, luwih khusus, digandhengake karo ilmu, agama, lan ukum.

2. Psikologi warna kanthi Desain Logo

Visual minangka komponen sing dibutuhake kanggo kabeh perusahaan.

Saliyane wujud, warna sing dipilih kanggo logo dening perusahaan uga penting kanggo sukses. Psikologi warna bisa nggunakake identitas merek sakabèhé.

Coba deleng merek Coca Cola, tuladhane Perusahaan minuman sing misuwur iki misuwur amarga warna abang lan putih jarring.

Werna iki minangka kekuwatan lan semangat. Werna abang sing kandel ing klapa saka Coca-Cola ndadekake merek langsung dikenali.

3. Panganggone Spasi Negatif kanggo Logos

Tip liyane nalika nggawe logo bisnis yaiku kanggo nimbang ngetrapake ruang negatif.

Sawetara bisnis nggunakake kekosongan sing wujud babagan subyek gambar kanggo nggawe desain logo sing apik.

Ruang Negatif bisa nggawe desain logo sampeyan katon ramping lan resik.

Kebon Binatang Pittsburgh, kayata, nggambarake wit willow ireng raksasa lan yen sampeyan cukup cedhak, sampeyan bisa ngerteni bentuk gorila lan cheetah ing sisih lor wit kasebut.

Panggunaan ruang negatif ngidini seniman nggawe luwih saka siji makna ing siji gambar. Ana sawetara titik fokus sing kudu dingerteni ing siji gambar, kaya karo Kebun Binatang Pittsburgh, kanggo nuduhake semangat kebun binatang kanggo alam lan kewan.

Perlu Bantuan Ngatur Logo Sabanjure?

Priksa manawa sampeyan mriksa layanan desain kasedhiya ing Print Peppermint kanggo informasi luwih lengkap babagan cara ngrancang logo bisnis sing cocog saiki. Mesthi sampeyan nggabungake psikologi desain logo!

Ana telung paket sing bisa dipilih saka ing Print Peppermint. Ngarepake profesionalisme berkualitas tinggi kanthi paket desain logo sing cocog karo kabutuhan sampeyan.

Toko kita uga nawakake layanan desain khusus sing lengkap dadi ora usah dadi seniman kanggo nduwe logo sing apik saka awal.

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

"*"nuduhake kolom sing dibutuhake

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Apa 6 + 4?
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.