Butuh liyane? Nyuwun Kutipan Custom

Percetakan Flyer

Nerangake produk lan layanan sampeyan lan nggawe merek sampeyan misuwur karo alat pemasaran sing efisien lan sederhana iki.

  • Macem-macem Simpenan & Ukuran
  • Akeh Pilihan Lipat kalebu Tri-Fold & Half-Fold
  • Layanan Pangiriman Langsung sing kasedhiya
  • Kasedhiya Layanan Desain Flyer
Print% judhul%% Paling apik% Online

Filter produk kanthi Rampung Khas, Jinis Kertas, Ukuran & Bentuk

Nuduhake kabeh asil 9

brosur-bisnis-brosur-flyer-printing-online

Flyers Bisnis

  • Kertas Bobot Teks 70lb
  • Real Estate, Church, restoran
  • 4 Pilihan Lipat inc. Setengah & Trifold
spot-uv-flyer-printing-custom-online

Flyer Gloss Spot Uv

  • 16 pt Simpenan Kertu Matte
  • Titik Gloss 1 utawa 2 Singa
  • 4 × 4 nganti 8.5 × 5.5
percetakan flyer foil metalik

Flayer Foil Flyer

  • 18 pt Simpenan Kartu Sutra
  • 6 Werna Kencel Foil Panas
  • 4 × 6 utawa 5 × 7

Ora yakin produk utawa kertas sing cocog kanggo sampeyan?

Kudu layanan desain grafis kita?

Tim desain grafis ing-omah kanthi sukses kanggo mbantu sampeyan nggawa ide lan sketsa sampeyan!

Wis file desain wis, nanging kudu nggawe sawetara pangowahan supaya bisa dicithak? Kita bisa uga mbantu.

sulat-bisnis-kertu

Napa Pilih Print Peppermint?

Ing ngendi printer online liyane nawakake kacepetan lan murah, kita nawakake kualitas, kreatifitas, lan perawatan.

Kita cukup gedhe kanggo ngatasi kabeh ide imajinatif liar sampeyan, nanging cukup cilik kanggo tetep pribadi lan nyenengake.

Sinau luwih lengkap babagan kenapa kita tresna karo perusahaan!

Percetakan warna-lengkap

Werna Lengkap, Loro Loro

Flyers kita dicithak kanthi warna, loro-lorone.

kualitas nutup keri-percetakan

Kasedhiya Litho Kualitas

Kabeh nutup kerugian dicithak nganggo 500 garis per screening inci.

Print% judhul%% Paling apik% Online

Kertas Premium sing Luwih Kencan

Kothak kothak dicithak ing kertas sing paling dhuwur.

percetakan eco-ijo-ijo

Eco-Friendly Super

Kita nyithak nganggo inks bebas bahan kimia ing kertas daur ulang sebagian.

Flyers - Inspirasi Desain

Print Peppermint pelanggan yaiku sawetara wong lan bisnis sing luwih inspirasi ing macem-macem lapangan lan disiplin.

Priksa tips, tutorial, lan artikel babagan pemasaran lan desain kanggo entuk ide kanggo proyek sabanjure.

Inspirasi Aku>

Rembakan

Kepiye carane nggawe flyer bisnis?

Photoshop ora kanggo kabeh wong. Sanajan alat sing kuat banget kanggo desain, ora kabeh wong duwe wektu kanggo sinau cara kerjane. Aja kuwatir. Sampeyan bisa nemokake alat online kayata Canva kanggo ngganti program desain sing luwih intensif kaya Photoshop. Para pamula lan profesional uga bisa entuk manfaat saka alat kasebut. … Waca liyane

Terus maca>
Rembakan

Kepiye carane nggawe flyer pesta?

Sapa wae sing pengin nggawe flyer pesta khusus kudu digunakake Adobe Spark. Iki minangka aplikasi desain grafis online lan seluler gratis sing ngidini sapa wae nggawe konten visual sing nggumunake sajrone sawetara menit. Sampeyan bisa nyimpen akeh wektu lan dhuwit. Sing luwih penting, sampeyan bisa narik kawigaten wong akeh kanthi ngirim… Waca liyane

Terus maca>
Rembakan

Apa sing flyer?

Flyer minangka salah sawijine iklan cetak sing ora diluncurake, sing dimaksudake kanggo narik kawigaten acara khusus, produk, layanan, lan liya-liyane. Sampeyan biasane ndeleng manawa diwenehake ing panggonan kanthi lalu lintas sikil sing abot. Yen sampeyan lagi golek cara sing larang regane biaya kanggo nggayuh konsumen sing luwih akeh… Waca liyane

Terus maca>

FAQs

Flyers Club lan Flyers Business Club

Apa sampeyan nggoleki cara sing efektif lan efisien kanggo komunikasi karo para pelanggan? Nyithak flyer lan brosur khusus warna kanthi cara sing efektif, serba bisa, terjangkau lan canggih kanggo promosi bisnis sampeyan.

Sanajan penting kanggo ngirim pesen lan merek sampeyan ing tangan para pelanggan, mung penting kanggo mesthekake yen saben potongan sing dicithak ana ing tangan pelanggan.

Liwat percetakan pamplet kanggo iklan promosi, menu lan katalog, layanan iki nduwe aplikasi sing ora kaetung! Kita nawakake layanan pribadi, kalebu macem-macem desain lempitan, bentuk kertas, dimensi lan finansial rampung. Kita manteb ing ati yen kualitas kita yakin kanggo ngesanake kita!

Wektu Turnaround

Kaping turnaround kita antarane 2-7 dina rata-rata bisnis. Uga, iki adhedhasar kertas sing diarah lan rampung. Kita duwe sawetara barang sing siap dikirim kanthi cepet.

Pilihan Desain

Apa sampeyan wis duwe desain, duwe ide umum, utawa ora ngerti babagan kanggo miwiti, kita wis sampeyan wis dijamin! Pilih saka macem-macem pilihan percetakan brosur khusus kanggo njaluk produk sing dicithak sampurna.

Nyedhiyakake Desain Sampeyan: Sampeyan wis ngrancang brosur bisnis sampeyan? Apik banget! Priksa bagean FAQ ing rekomendasi file karya seni kanggo mesthekake yen file sampeyan wis disetel kanthi bener lan sampeyan bakal entuk produk sing paling apik. Kita luwih seneng sampeyan ngirit file sampeyan minangka a.PDF, nanging jpg, jpeg, tiff, tif, utawa ai kanthi fon sing digarisake bakal bisa uga.

Ayo Tulung: Saben bisnis unik, lan kita yakin manawa kudu ditrapake kanggo saben brosur lan flyer. Ora perlu ngenteni jam kanggo nyetel model sing cocog, mung kanggo nemokake manawa pesaing sampeyan duwe tata letak sing padha.

Saben pesawat perusahaan lan brosur sing digawe minangka siji-saka-saka-digawe. Perancang grafis ing omah profesional bakal nemtokake kabutuhan lan pangarepan perusahaan sampeyan.

Ulasan Pelanggan sing Diverifikasi

Harun
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan gedhe, kualitas apik banget Paling apik yaiku: fa...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 week ago
Jahitan Stubbz
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan cocog warna sing apik

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Caroline Boyk
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Nggarap Print Peppermint tansah kaya ple...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Produk apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pilihan apik tenan!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan rega sing apik banget.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pisanan pesenan lan aku kesengsem banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
Gloria
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan pelanggan sing mbiyantu lan responsif; padha...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Seneng holografik!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Matching foil saka pinggiran kanggo ngarep ana rapi lan ...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Awesome tambahan - padha dadi Fantastic.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago

Liyane Barang Sampeyan Bakal Tresna