Kebijakan Privasi

Kebijakan Privasi

Tanggal efektif: 26 April 2019

Print Peppermint Inc. ("kita", "kita", utawa "kita") ngoperasikake https: // www.printpeppermint.com situs web (sabanjure diarani "Layanan").

Kaca iki ngandhani bab kabijakan kita babagan koleksi, panggunaan lan pambocoran data pribadhi nalika sampeyan nggunakake Layanan kita lan pilihan sampeyan wis kagayut karo data kasebut.

Kita nggunakake data kanggo nyedhiyakake lan ngapikake Layanan. Kanthi nggunakake Layanan, sampeyan setuju karo koleksi lan panggunaan informasi sesuai karo kabijakan kasebut. Kajaba ditetepake ing Kebijakan Privasi iki, syarat-syarat sing digunakake ing Kebijakan Privasi iki nduweni teges padha kaya ing Syarat lan Ketentuan, sing bisa diakses saka https: // www.printpeppermint.com

Definisi

  • Service

    Layanan kasebut yaiku https: // www.printpeppermint.com situs web sing dioperasikake dening Print Peppermint Inc.

  • Data pribadi

    Data pribadi yaiku data babagan individu sing bisa ditemokake saka data kasebut (utawa saka informasi kasebut lan informasi liyane sing ana ing kepemilikan utawa kamungkinan bakal teka menyang kita).

  • Data Pangguna

    Data panggunaane yaiku data sing dikumpulake kanthi otomatis kedadeyan kanthi nggunakake Layanan utawa saka infrastruktur Layanan kasebut dhewe (umpamane, duration of a visit page).

  • Cookies

    Cookie yaiku file cilik sing disimpen ing piranti (komputer utawa piranti seluler).

  • Data Controller

    Data Controller tegese alam utawa legal wong sing (bisa dadi siji utawa bebarengan utawa padha karo wong liya) nemtokake tujuane lan cara nggawe informasi pribadi, utawa bakal diproses.

    Kanggo tujuan Kebijakan Privasi iki, kita minangka Data Controller saka Data Pribadi Sampeyan.

  • Pemroses Data (utawa panyedhiya layanan)

    Prosesor Data (utawa Panyedhiya Layanan) tegese alami utawa legal wong sing ngolah data atas jenenge Kontrol Data.

    Kita bisa nggunakake layanan saka Various Service Providers kanggo ngolah data luwih efektif.

  • Subyek Data (utawa Panganggo)

    Subyek Data iku arupa individu urip sing nggunakake Layanan kita lan minangka subyek saka Data Pribadi.

Koleksi lan Penggunaan Informasi

Kita ngumpulake macem-macem jinis informasi kanggo macem-macem tujuan kanggo nyedhiyakake lan nambah Service kita marang sampeyan.

Jinis Data Diklumpukake

Data pribadi

Nalika nggunakake Layanan, sampeyan bisa uga njaluk sampeyan menehi informasi sing bisa dingerteni kanthi pribadi sing bisa digunakake kontak utawa ngenali sampeyan ("Data Pribadi"). Informasi sing bisa dingerteni pribadi bisa uga kalebu, nanging ora winates kanggo:

  • email alamat
  • Jeneng pisanan lan jeneng mburi
  • Telpon nomer
  • Alamat, Negara, Provinsi, Kode Pos / Kode Pos, Kutha
  • Cookie lan Data Pangguna

Kita bisa nggunakake Data Pribadi menyang kontak sampeyan kanthi buletin, materi pemasaran utawa promosi lan informasi liyane sing bisa narik kawigaten sampeyan. Sampeyan bisa milih ora nampa, utawa kabeh komunikasi kasebut saka kita kanthi ngetutake tautan langganan utawa instruksi sing diwenehake ing email kita ngirim.

Data Pangguna

Kita uga bisa nglumpukake informasi babagan cara diakses lan digunakake Layanan ("Data Panggunaan"). Data Panggunaan iki bisa uga ngemot informasi kayata alamat Protokol Internet komputer (kayata alamat IP), jinis browser, versi browser, kaca Layanan sing sampeyan kunjungi, wektu lan tanggal kunjungan, wektu sing digunakake ing kaca kasebut, unik pengenal piranti lan data diagnostik liyane.

Data Pelacakan & Cookie

Kita nggunakake cookie lan teknologi pelacak padha kanggo trek kegiatan ing Layanan kita lan kita terus informasi tartamtu.

Cookie yaiku file kanthi jumlah data cilik sing kalebu pangenalan unik anonim. Cookie dikirim menyang browser saka situs web lan disimpen ing piranti sampeyan. Liyane teknologi pelacakan uga digunakake kayata beacon, tag lan skrip kanggo ngumpulake lan nglacak informasi lan kanggo nambah lan nganalisa Layanan kita.

Sampeyan bisa nglatih browser kanggo nolak kabeh cookie utawa kanggo nunjukake yen cookie dikirim. Nanging, yen sampeyan ora setuju karo cookie, sampeyan ora bisa nggunakake sawetara Service.

Conto Cookies sing digunakake:

  • Cookie Sesi. Kita nggunakake Cookie Sesi kanggo ngoperasikake Layanan kita.
  • Cookie Keutuhan. Kita nggunakake Cookie Keprigelan kanggo ngeling-eling preferensi lan macem-macem setelan.
  • Cookie Keamanan. Kita nggunakake Keamanan Cookies kanggo tujuan keamanan.

Nggunakake Data

Print Peppermint Inc. nggunakake data sing diklumpukake kanggo macem-macem tujuan:

  • Kanggo nyedhiyani lan njaga Layanan kita
  • Kanggo ngabari sampeyan babagan owahan Layanan kita
  • Kanggo ngidini sampeyan melu fitur interaktif Layanan kita nalika sampeyan milih nglakoni
  • Kanggo nyedhiyakake dhukungan pelanggan
  • Kanggo ngumpulake analisis utawa informasi penting supaya bisa nambah Layanan kita
  • Kanggo ngawasi panggunaan Layanan kita
  • Kanggo ndeteksi, nyegah lan ngatasi teknis masalah
  • Kanggo nyedhiyani sampeyan kabar, penawaran khusus lan informasi umum babagan barang, layanan lan acara liyane sing kita tawarkan sing padha karo sing sampeyan wis dituku utawa ditakoni babagan kajaba sampeyan wis milih ora nampa informasi kasebut

Dasar Hukum kanggo Processing Data Pribadi miturut Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR)

Yen sampeyan saka Kawasan Ekonomi Eropa (EEA), Print Peppermint Inc. legal basis kanggo nglumpukake lan nggunakake informasi pribadi sing diterangake ing Kebijakan Privasi iki gumantung karo Data Pribadi sing dikumpulake lan konteks tartamtu sing dikoleksi.

Print Peppermint Inc. bisa ngolah Data Piranti amarga:

  • Kita kudu nindakake kontrak karo sampeyan
  • Sampeyan wis diwenehi idin kanggo nglakoni
  • Pangolahan kasebut ana ing kapentingan kita sah lan ora ditindakake dening hak-hak panjenengan
  • Kanggo tujuan pamrosesan pembayaran
  • Kanggo tundhuk karo hukum

Penyimpanan Data

Print Peppermint Inc. mung bakal nyimpen Data Pribadi sampeyan yen perlu kanggo tujuan sing ditemtokake ing Kebijakan Privasi iki. Kita bakal makaryakke lan nggunakake Data Pribadi nganti dibutuhake kanggo tundhuk karo legal kewajiban (contone, yen diwajibake njaga data sampeyan supaya tundhuk marang undang-undang sing ditrapake), ngrampungake perselisihan lan ngetrapake kesepakatan lan kabijakan hukum.

Print Peppermint Inc. uga bakal nahan Data panggunaan kanggo tujuan analisis internal. Data panggunaan umume disimpen kanggo wektu sing luwih cendhek, kajaba yen data iki digunakake kanggo ngiyatake keamanan utawa nambah fungsi Layanan, utawa sah sah kanggo njaga data iki luwih suwe.

Transfer Data

Informasi sampeyan, kalebu Data Peribadi, bisa ditransfer menyang - lan dikelola ing komputer sing ana ing luar negara, provinsi, negara utawa yurisdiksi pamaréntahan liyane ing ngendi hukum pangreksan data bisa beda-beda saka wilayah sampeyan.

Yen sampeyan dumunung ing njaban Amérika Sarékat lan milih kanggo nyedhiyani informasi, sumur mangerteni manawa kita ngirim data, kalebu Data Pribadi, menyang Amerika Serikat lan proses ing kono.

Panjenengan idin kanggo Kebijakan Privasi iki banjur ditundha informasi sampeyan minangka persetujuan kanggo transfer kasebut.

Print Peppermint Inc. bakal nindakake kabeh langkah sing perlu kanggo mesthekake yen data sampeyan wis dirawat kanthi aman lan selaras karo Kebijakan Privasi iki lan ora ana transfer data pribadi sing bakal ditindakake ing organisasi utawa negara kajaba ana kontrol sing cukup ing papan kalebu keamanan data lan informasi pribadi liyane.

Disclosure of Data

Transaksi Bisnis

If Print Peppermint Inc. melu panggabungan, akuisisi utawa adol aset, Data Pribadi sampeyan bisa ditransfer. Kita bakal menehi kabar sadurunge Data Pribadi sampeyan ditransfer lan tundhuk karo Kebijakan Privasi.

Keterbukaan kanggo Penegakan Hukum

Ing kahanan tartamtu, Print Peppermint Inc. bisa uga kudu ngumumake Data Piranti yen dijaluk kanthi hukum utawa nanggepi panjaluk sing bener dening panguwasa umum (kayata pengadilan utawa lembaga pemerintah).

Keperluan Hukum

Print Peppermint Inc. bisa uga nyritakake Data Pribadi sampeyan kanthi yakin kapercayan yen tumindak kasebut kudu ditindakake:

  • Kanggo tundhuk karo kewajiban hukum
  • Kanggo nglindhungi lan mbela hak utawa property of Print Peppermint Inc.
  • Kanggo nyegah utawa neliti kesalahane sing bisa nyambung karo Service
  • Kanggo njaga keamanan pribadi pangguna Layanan utawa umum
  • Kanggo nglindhungi hukuman liga

Keamanan Data

Keamanan data sampeyan penting banget kanggo kita, nanging elinga ora ana cara transmisi liwat Internet utawa cara panyimpenan elektronik sing aman 100%. Nalika ngupayakake nggunakake cara sing bisa ditampa kanthi komersial kanggo nglindhungi Data Pribadi, kita ora bisa njamin keamanan mutlak sawijining.

Kebijakan Kita babagan Sinyal "Aja Lacak" miturut Undhang-undhang Perlindhungan Online California (CalOPPA)

Kita ora ndhukung Aja Lacak ("DNT"). Aja Lacak minangka pilihan sing bisa disetel ing browser web kanggo ngandhani situs web sing sampeyan ora pengin dilacak.

Sampeyan bisa ngaktifake utawa mateni Ulah Lacak kanthi ngunjungi Kaca Preferensi utawa Setelan saka browser web.

Hak Pangreksan Data miturut Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR)

Yen sampeyan minangka penduduk ing Wilayah Ekonomi Eropa (EEA), sampeyan duwe hak perlindungan data tartamtu. Print Peppermint Inc. ngarahake langkah-langkah sing cukup kanggo ngidini sampeyan mbenerake, mbenake, mbusak utawa mbatesi panggunaan Data Pribadi.

Yen sampeyan pengin dilaporake babagan Data Pribadi sing dicekel babagan sampeyan lan yen sampeyan pengin supaya bisa dicopot saka sistem kita, mangga hubungi kita.

Ing kahanan tartamtu, sampeyan duwe hak proteksi data ing ngisor iki:

  • Hak ngakses, nganyari utawa mbusak informasi sing ana ing awak. Yen bisa, sampeyan bisa ngakses, nganyari utawa njaluk pambusakan Data Pribadi langsung ing bagean setelan akun. Yen sampeyan ora bisa nindakake tumindak kasebut, mangga hubungi kita kanggo mbantu sampeyan

  • Hak pambeneran. Sampeyan duwe hak kanggo mbenerake informasi sampeyan yen informasi kasebut ora pas utawa ora lengkap.

  • Hak kanggo obyek. Sampeyan duwe hak kanggo mbantah pengolahan data pribadi.

  • Hak watesan. Sampeyan duwe hak kanggo njaluk supaya kita bisa matesi pangolahan informasi pribadhi.

  • Portabilitas data. Sampeyan duwe hak diwenehake salinan informasi sing ana ing awak ing format, sing bisa dibaca kanthi mesin lan sing umum digunakake.

  • Hak mbatalake idin. Sampeyan uga duwe hak kanggo mbatalake idin nalika kapan Print Peppermint Inc. gumantung ing idin sampeyan kanggo ngolah informasi pribadhi.

Elinga yen kita bisa njaluk sampeyan verifikasi identitas sadurunge nanggapi panjalukan kuwi.

Sampeyan duwe hak kanggo sambung karo Otoritas Perlindhungan Data babagan koleksi lan panggunaan Data Pribadi sampeyan. Kanggo informasi luwih lengkap, monggo kontak panguwasa perlindungan data lokal ing Wilayah Ekonomi Eropa (EEA).

Layanan panyedhiya

Kita bisa nggunakake perusahaan lan individu pihak katelu kanggo nggampangake Layanan ("Panyedhiya Layanan"), nyedhiyakake Layanan atas jenenge kita, nindakake layanan sing gegandhengan karo Layanan utawa mbantu kita nganalisa cara Layanan digunakake.

Pihak katelu iki nduweni akses menyang Data Pribadi sampeyan mung kanggo nglakoni tugas kasebut kanggo pihak kita lan kudu ngetrapake utawa nggunakake aplikasi kasebut kanggo maksud apa wae.

Analytics

Kita bisa nggunakake panyedhiya layanan pihak katelu kanggo ngawasi lan nganalisis panggunaan Layanan kita.

  • Google Analytics

    Google Analytics minangka layanan analytics web sing ditawakake Google sing nglacak lan laporan lalu lintas situs web. Google nggunakake data sing diklumpukake kanggo nglacak lan ngawasi panggunaan Layanan kita. Data iki dienggo bareng karo layanan Google liyane. Google uga nggunakake data sing diklumpukake kanggo kontekstual lan ngatur iklan saka jaringan iklan dhewe.

    Sampeyan bisa milih supaya ora nggawe aktivitas sampeyan ing Layanan sing kasedhiya kanggo Google Analytics kanthi nginstall add-on browser Google Analytics. Tambahan kasebut nyegah JavaScript Google Analytics (ga.js, analytics.js, lan dc.js) saka nuduhake informasi nganggo Google Analytics babagan kunjungan aktivitas.

    Kanggo informasi luwih lengkap babagan praktik privasi Google, bukak kaca web Privasi & Ketentuan Google: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Remarketing Behavioral

Print Peppermint Inc. nggunakake layanan pemasaran ulang kanggo ngiklanake situs web pihak katelu sawise sampeyan ngunjungi Layanan. Kita lan vendor pihak katelu nggunakake cookie kanggo menehi informasi, ngoptimalake lan ngladeni iklan adhedhasar kunjungan kepungkur menyang Layanan kita.

  • Google Ads (AdWords)

    Layanan pemasaran ulang Google Ads (AdWords) diwenehake dening Google Inc.

    Sampeyan bisa milih metu Google Analytics kanggo Tampilan Iklan lan ngatur iklan Google Display Network kanthi ngunjungi Google Ads Settings page: http://www.google.com/settings/ads

    Google uga nyaranake nginstal Google Browser Opt-out Browser Google - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout - kanggo browser web sampeyan. Add-on Browser Google Analytics Opt-out nyedhiyakake pengunjung kanthi kemampuan kanggo nyegah data supaya ora diklumpukake lan digunakake dening Google Analytics.

    Kanggo informasi luwih lengkap babagan praktik privasi Google, bukak kaca web Privasi & Ketentuan Google: https://policies.google.com/privacy?hl=en

  • Facebook

    Layanan pemasaran ulang Facebook diwenehake dening Facebook Inc.

    Sampeyan bisa mangerteni luwih akeh babagan iklan basis bunga saka Facebook kanthi ngunjungi kaca iki: https://www.facebook.com/help/164968693837950

    Kanggo milih metu saka iklan adhedhasar minat Facebook, tindakake pandhuan iki saka Facebook: https://www.facebook.com/help/568137493302217

    Facebook adhedhasar Prinsip-Prinsip Prinsip kanggo Periklanan Online Behavioral sing didegake dening Digital Advertising Alliance. Sampeyan uga bisa milih metu saka Facebook lan perusahaan sing uga melu liwat Digital Advertising Alliance ing Amerika Serikat http://www.aboutads.info/choices/, Digital Advertising Alliance Kanada ing Kanada http://youradchoices.ca/ utawa Digital Interactive Digital Advertising Alliance ing Eropah http://www.youronlinechoices.eu/, utawa milih metu nggunakake setelan piranti seluler.

    Kanggo informasi luwih lengkap babagan praktik privasi Facebook, bukaken Kebijakan Data Facebook: https://www.facebook.com/privacy/explanation

pembayaran

Kita bisa uga nyedhiyakake produk lan / utawa layanan sing mbayar ing Layanan. Ing cilik, kita nggunakake layanan pihak katelu kanggo proses pambayaran (kayata pemroses pembayaran). Kita ora bakal nyimpen utawa nglumpukake rincian kertu pembayaran. Informasi kasebut diwenehake langsung menyang pemroses pembayaran pihak katelu sing nggunakake informasi pribadi sampeyan diatur karo Kebijakan Privasi. Prosesor pembayaran kasebut tundhuk karo standar sing ditemtokake dening PCI-DSS sing dikelola dening Dewan Standar Keamanan PCI, sing minangka upaya gabungan saka merek kaya Visa, MasterCard, Amerika
Ekspresi lan Temokake. Syarat PCI-DSS bantuan mesthekake nangani informasi pembayaran aman.

Proses pambayaran sing kita gunakake yaiku:

Pranala menyang Liyane Situs

Layanan kita bisa uga ngemot link menyang situs liya sing ora dioperasikake karo kita. Yen sampeyan ngeklik link pihak katelu, sampeyan bakal diarahake menyang situs pihak katelu. Sampeyan menehi saran supaya sampeyan mriksa maneh Kebijakan Privasi ing saben situs sing dikunjungi.

Kita ora duwe kontrol lan ora tanggung jawab kanggo konten, kawicaksanan pribadhi utawa laku situs utawa layanan pihak katelu.

Kebijakan Anak

Layanan kita ora ngandhani sapa wae ing jaman 18 ("Anak").

Kita ora sengaja ngumpulake informasi identitas pribadi saka sapa waé ing umur 18. Yen sampeyan dadi wong tuwa utawa wali lan sampeyan ngerti yen Anak sampeyan wis nyedhiyani data pribadi, hubungi kita. Yen kita dadi weruh yen kita wis nglumpukake Data Pangan saka bocah tanpa verifikasi persetujuan parental, kita njupuk langkah kanggo mbusak informasi kasebut saka server kita.

Owahan kanggo Kebijakan Privasi Iki

Kita bisa nganyarake Kebijakan Privasi kita saka wektu kanggo wektu. Kita bakal ngandhani manawa ana owah-owahan kanthi ngeposake Kebijakan Privasi anyar ing kaca iki.

Kita bakal ngandhani sampeyan liwat email lan / utawa kabar penting ing Layanan kita, sadurunge owah-owahan dadi efektif lan nganyari "tanggal efektif" ing ndhuwur Kebijakan Privasi iki.

Sampeyan disaranake kanggo maneh Kebijakan Privasi iki kanthi periodik kanggo owah-owahan. Owah-owahan kanggo Kebijakan Privasi iki efektif nalika lagi dikirim ing kaca iki.

Contact Us

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan Kebijakan Privasi iki, hubungi kami:

  • Kanthi email: dhukungan @printpeppermint.com
  • Miturut nomer telpon: 8773851199

Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial

Currency
EUREuro