Letterpress

Percetakan letterpress minangka Rolls Royce sejati ing dunia pencetakan. Teknologi donya lawas iki mbutuhake perhatian rinci sing ditemokake karo para master kerajinane. Nggunakake press kincir angin Heidelberg, kita bakal nyithak desain lan teks ing jero butir-butir stock katun sing akeh banget nanging alus banget. Lan mesthi debossing wuta (kesan tanpa tinta) uga apik tenan!

Temokake ing sosial

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.