Print Online Paling apik pantone- kertu bisnis capsure kertu bisnis

Pantone Review CAPSURE: Apa Alat Iki Cara Paling Apik kanggo Cocog Warna?

CAPSURE ™ menehi cara portebel kanggo cocog warna saka permukaan utawa materi kanthi akurat. Banjur sampeyan bisa ngowahi dadi a Pantone® warna sing bisa digunakake kanggo logo bisnis, desain, utawa mode. Iki minangka salah sawijining cara paling gampang kanggo nggawe konsistensi kanggo materi pemasaran.

CAPSURE kasedhiya luwih saka 10,000 Pantone werna wis dimuat menyang produk. Uga bisa nyimpen nganti 100 "inspirasi" dijupuk karo prangko wektu lan cathetan audio.

A fitur sinkronisasi bakal nganyari perpustakaan kanthi warna paling anyar kanthi otomatis.

Yen sampeyan rumangsa inspirasi saka warna sing ditemokake ing kain utawa bahan tartamtu, mula produk iki bakal menehi match paling cedhak saka Pantone Sistem Warna.

CAPSURE minangka Alat Identifikasi Warna Portable

Sing nggawe CAPSURE unik yaiku bisa ngisolasi nada tartamtu ing pola warna-warni. Pendekatan iki nggawe luwih gampang ngembangake palet sing cocog utawa kontemporer. Banjur nyelarasake karo sawetara program desain digital, kalebu Creative Cloud® saka Adobe®.

Nggunakake CAPSURE minangka proses langsung. Nalika nyekel instrumen ing sisih, sampeyan bisa menet tombol "Ukur" ing sisih.

Alat kasebut paling cocog nalika sampeyan nyelehake kanthi rata karo conto warna kanggo CAPSURE supaya bisa ngukur kanthi bener. Pusat sampel sing pengin dijupuk kudu dipanggonke tengah ing optik pangukuran. Yen sampeyan menet tombol Ukur kanthi gampang, sampeyan bakal nampa pratinjau conto.

Pencet tombol kasebut kanthi kuat, lan sampeyan bakal krungu swara sing padha karo kamera. Tegese sampeyan wis njupuk sampel nyata sing siap kanggo dibandhingake karo Pantone perpustakaan.

Sampeyan bakal weruh garis kemajuan ditampilake ing sisih ngisor layar. Pangguna kudu terus alat kasebut nganti 100% kanggo nampa conto sing akurat.

Pantone CAPSURE bisa digunakake kanthi horisontal, vertikal, lan orientasi sudhut. Siji-sijine syarat yaiku duwe kontak apik, warata kanthi conto warna sing pengin dipikolehi.

Yen proses pencocokan wis rampung, sampeyan bakal nampa jeneng referensi lan nomer Pantone warna sing cocog paling cedhak karo dheweke. Banjur sampeyan bisa njupuk informasi kasebut menyang desain digital anyar lan karya grafis liyane.

Apa CAPSURE sing Bisa Dicoba

  • Iki minangka gaweyan sing cukup kanggo menehi ganti rugi kanggo kelainan permukaan. Alat kasebut nggunakake algoritma flattening permukaan sing nggawe perbandingan praktis ing antarane dek penggemar sing mulus lan pangukuran tekstur.
  • Pilih warna sing dominan saka conto sing ngemot luwih saka siji warna ing area tampilan pangukuran kanthi frekuensi sing apik.
  • Bisa ngukur area sampel cilik, medium, utawa gedhe ing masing-masing 2, 4, utawa 8 milimeter. Setelan otomatis menehi conto “gedhe” kanthi gawan, sing uga bisa digunakake kanggo ngukur conto warna sing ukurane kurang saka 2 mm.
  • Ngukur conto tekstil tanpa nenun opaque kanthi mbusak warna latar mburi sajrone proses pangukuran.
  • Menehi scanner sing nyekel nilai RGB, CMYK, lan lab kanggo saben warna supaya sampeyan bisa nyelehake aplikasi CAD kanthi cepet.

Ing endi CAPSURE Bisa Nggunakake Dandan

  • Meh ora bisa pangguna njupuk sampel warna sing akurat saka bahan sing ora duwe area sing rata.
  • Warna sing ngganti tampilan adhedhasar perspektif pangguna bisa uga ngukur sing ora akurat. Asil iki asring kedadeyan ing conto sing ngandung warna pearlescent, metallic, utawa flake.
  • Yen pigmen neon kalebu ing conto sing dijupuk, mula asil pangukuran bisa katon padhang banget.

Alternatif kanggo Pantone CAPSURE kanggo Coba

Pantone wis nindakake tugas sing apik kanggo ngontrol pasar kanthi warna. Yen sampeyan pengin digunakake ing desain lan pengin ngontrol inspirasi desain langsung, mula CAPSURE bakal dadi alat sing paling apik kanggo digunakake.

NCS Color Scan 2.0 nyedhiyakake asil sing padha ing njaba Pantone set warna yen sampeyan golek alternatif.

Alat iki nggunakake teknologi pemindaian sing padha kanggo milih warna saka permukaan sing rata. Banjur sampeyan bisa njupuk pertandingan sing paling cedhak saka Cathetan Warna NCS mung bagean. Kasedhiya fitur sing padha, kalebu fungsi zoom kanthi crosshair sing ngidini pangguna ngisolasi lan mindhai area warna tartamtu.

Yen sampeyan butuh solusi pencocokan warna sing terjangkau, mula seri sensor warna Nix minangka alternatif liyane Pantone CAPSURE kanggo nimbang.

Kasedhiya telung pilihan: sensor warna miniatur, versi profesional, lan sensor warna "QC".

Sistem Nix ngidini sampeyan mindhai permukaan apa wae kanggo njupuk warna. Banjur sampeyan bisa nyimpen warna ing aplikasi Nix kanggo referensi mbesuk. Pilihan iki bakal ngidini sampeyan nuduhake apa sing ditemokake karo kolega utawa pelanggan liwat email utawa liwat media sosial.

Uga nyedhiyakake a konverter warna gratis online utawa ing app supaya sampeyan bisa entuk Hex, CMYK, lan RGB sing paling cedhak.

Cara DIY kanggo Nganalisa lan Milih Warna

Werna minangka cara sing gampang kanggo sambung karo emosi. Mula sampeyan ndeleng kombinasi warna tartamtu ing produk pemasaran.

Sampeyan bisa dadi tantangan kanggo nyambung karo wong ing level psikologis liwat warna amarga preferensi bisa beda-beda. Sawetara wong seneng biru, sing liyane seneng warna abang, lan kuning bisa dadi pilihan populer ing sawetara lingkaran.

Nalika bisnis milih warna kanggo makili merek, pilihan biasane kalebu pilihan pribadi tim pamimpin.


Pesen pemasaran paling apik ing kertu bisnis, iklan televisi, lan aplikasi digital kabeh nggunakake kontras kanthi efektif.

Kontras yaiku nggunakake warna pelengkap ing spektrum. Iki tegese sampeyan bakal nggoleki nada sing ana ing sisi liya kanggo nggawe match. Visi manungsa njupuk warna sing ngelawan kasebut kanthi luwih efektif, dadi luwih gampang informasi ing upaya pemasaran kanggo ndaftar lan dielingi.

Prinsip warna komplementer iki minangka sebab kenapa piranti lunak pangolah tembung default kanggo teks ireng ing latar mburi putih.

Sawetara conto sing kudu dipikirake nalika ngrancang grafis sabanjure yaiku biru lan oranye, abang lan ijo, utawa kuning lan ungu.

Sampeyan ora pengin nggawe gambar sing separo setengah saka kosok baline kasebut. Yen sampeyan duwe latar mburi biru, mula oranye bakal katon dramatis. Rasio 7: 3 cenderung dipasang kanthi apik karo desain modern.

Putusan ing Pantone CAPSURE

Senajan Pantone CAPSURE bisa digunakake karo kabeh bahan, cenderung luwih apik nalika njupuk pangukuran saka barang sing dicithak. Yen sampeyan kerep nggarap pastel utawa nada sing ana ing njaba perpustakaan warna, mula akurasi kasebut kadhangkala bisa dipertanyakan.

Kain tipis bisa uga duwe cahya supaya bisa nyebabake proses pencocokan warna kala-kala. Ngontrol lingkungan sampeyan bisa nyuda masalah iki.

Bisa dingerteni manawa kuwatir babagan investasi ing produk sing larang Pantone CAPSURE. Nalika sampeyan mbuwang akeh, banjur ana pangarep-arep bakal bisa. Akurasi warna penting kanggo fashion, marketing, lan liya-liyane - alat iki bisa nggawe luwih gampang entuk asil sing dibutuhake.

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

"*"nuduhake kolom sing dibutuhake

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Apa 6 + 4?
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.