Print% judhul%% Paling apik% Online

Artis Lokal 5iveFingaz ngajokake Kasus Terhadap Reebok lan Barang Olahraga Dick kanggo Ripping Desaine

5Fingaz, seniman lokal, bubar diajukake kasus federal Reebok lan Barang Olahraga Dick sing kudune digunakake yaiku Desain kaos tanpa idin.

, Artis Lokal 5iveFingaz Ngajokake Kasus Nglawan Reebok lan Barang Olah Raga Kontol amarga Nyuwek Desaine
Source: https://www.sfgate.com/news/article/Lawsuit-Dick-s-Reebok-showed-arrogant-14443978.php

Kasus kasebut diajukake tanggal 11 September kepungkur. Klaim manawa merek internasional Reebok nyolong desain kaos 5iveFingaz, Love More the Ever lan dicithak ing kaosKaos kasebut wis ditampilake lan didol ing toko Barang Sporting Dick.

Kasus kasebut, sanajan diarahake manawa desain wis diangkat, Barang Olahraga Reebok lan Dick terus ora sopan karo kerusakan sing nyebabake 5iveFingaz. Pengadu kasebut njaluk ganti rugi sing njupuk bathi saka perusahaan kasebut.

Ing postingan Instagram, 5iveFingaz nulis manawa dheweke wis nyebar tembung kasebut ing saindenging jagad telung taun kepungkur. Dheweke bakal dikutuk yen ana sawetara persen perusahaan sing bakal njupuk desain kasebut. Nuntut litigasi terus, dheweke ora gelem menehi komentar babagan crita iki.

, Artis Lokal 5iveFingaz Ngajokake Kasus Nglawan Reebok lan Barang Olah Raga Kontol amarga Nyuwek Desaine
Source: https://www.amazon.ca/Expression-Reaction-Plastic-Stencil-Reusable/dp/B073XH9NKX

Artis iki nggunakake ekspresi stensil, biasane ing karyane. Dheweke adol kaos dhewe lan jinis produksi liyane, nganggo tembung wiwit taun 2017 saka toko kanthi online.

Sawetara minggu kepungkur, reporter Barang Sporting Dick ngobrol karo 5iveFingaz toko kasebut tuku 13,000 kaos lan arep adol ing inventaris; iki miturut proses. Ing tanggal 27 Agustus, toko kasebut ngaku bakal narik kaos kasebut; kasus kasebut negesake manawa kasedhiya ing internet saiki tanggal 8 September.

Kaos sing ditampilake ing Dick's Sporting Goods nduweni kemiripan sing luar biasa kanggo sing digawe 5iveFingaz. Ing kaloro desain kasebut, tembung kasebut ditulis nganggo huruf blok abang sing tembung papat huruf lan ditumpukake ing ndhuwur. Tinimbang huruf O ing tembung Cinta minangka wujud ati. Ing kaloro kaos, motone ana ing njero kothak kanthi wates abang.

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

"*"nuduhake kolom sing dibutuhake

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Apa 6 + 4?
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.