Layar Dijupuk 2021-11-10 ing 7.27.08 AM

Warna Sirio (Fedrigoni) – Sistem Kertas Warna Paling Apik?

Austin saka Print Peppermint menehi ringkesan rinci Sistem Warna Sirio saka Fedrigoni Paper

Bab lan Paragraf:

00: 00 – Miwiti
00: 19 - Ringkesan
00: 46 - Kertas kekandelan Guide
00: 50 - 10 pt / 210 gsm
00: 56 - 20 pt / 420 gsm
01: 02 - 30 pt / 630 gsm
01: 08 - 40 pt / 840 gsm
01: 16 - 50 pt / 1050 gsm
01: 23 – Ketebalan 10 pt – Closeup Side View
01: 41 – Ketebalan 20 pt – Closeup Side View
02: 03 – Ketebalan 30 pt – Closeup Side View
02: 28 – Ketebalan 40 pt – Closeup Side View
02: 43 – Ketebalan 50 pt – Closeup Side View
02: 56 – 5 Perbandingan Ketebalan Kertas (Side by Side)
03: 38 - Pandhuan Bobot Teks, Pandhuan Bobot Garis, Pandhuan Ukuran Teks
04: 32 - Ukuran Logo aktif Kertu bisnis

Werna Kertas:

04: 53 - Putih Wedding (Putih Cerah)
05: 16 - Milk Shake (Putih)
05: 37 - Gading Antik (Putih Alami / Krim)
05: 49 - Lemon (Kuning cerah) 05: 58 - Sunshine (Marigold)
06: 15 - Oranye
06: 27 - Vermillion (Abang)
06: 53 - Rasberry (Abang)
07: 12 - Cherry (Abang jero)
07: 24 - Vino (Ungu)
07: 34 - Jeruk Nipis (Neon Green)
07: 44 - Godhong (Ijo) 08: 01 - Langit (biru muda)
08: 12 - Langit Jero (Biru)
08: 17 - Royal (Biru)
08: 33 - Biru
08: 40 – Biru Tua
08: 47 – Kakao 08: 55 - Nude (Blush, Fleshtone, Pinkish-Putih)
09: 18 - Kasmir (Gray-Brown)
09: 30 – Abu-abu peteng
09: 40 – Abu-abu Muda
09: 47 - Khaki (coklat muda)
09: 58 - Ultra Black + PMS 877 Kiat Ink
10: 32 - Anget Grey 10: 37 – Pasir
10: 48 - Kopi (Slate Brown, Muted) 10: 58 - Flamingo (Karang)
11: 08 - Royal Green (Slate Green)

Panutup Pikiran : ==============================
11: 20 – Keuntungan Printing ing Kertas Warna vs Kertas Putih

Tambahan: ===============================
Official Fedrigoni - Ringkesan Warna Sirio https://youtu.be/yQHRjx5R6Kc

transcript:

Kepiye carane sampeyan nggawe internet? Austin kene karo printpeppermint.com, lan dina iki, aku bungah banget kanggo nuduhake kertas warna anyar kita konteks buntelan. Ayo dadi kreatif. ♪ [musik] ♪ Dadi, kaya ngono bundel sampel kertas warna. Sampeyan bisa pesen ing bagean sampel ing situs web kita.

Lan ing tutup kasebut ujar manawa sistem warna sing bisa didaur ulang 100% nindakake kanthi apik ing kabeh proses cetak. Saham iki adaptasi sampurna kanggo aplikasi apa wae saka kertu bisnis menyang kothak. Rong puluh sanga werna, limang bobot standar, lan finish uncoated luxuriously Gamelan. Sabanjure ing paket sampel, sampeyan bakal nemokake pandhuan ketebalan.

Diwiwiti kanthi 210 gram utawa 10 poin, banjur pindhah menyang 20 poin utawa 420 gram. Sabanjure yaiku 3 lapisan kertas, 30 TCTerms, 630 gram. Sing kaping papat yaiku kertas 4 lapis, 840 gram utawa 40 poin.

Lan sing pungkasan yaiku 50 poin utawa 1,050 gram, ukurane 1.2 milimeter. Pisanan ing pandhuan kekandelan yaiku 10 poin. Iku katon kaya iki, iku cukup bendy, lan Sejatine dianggep Urut saka kekandelan kertas jinis copier premium, padha karo soko sampeyan bisa duwe ing kantor ngarep.

Sabanjure munggah 20 poin utawa 420 gram. Iku katon kaya iki. Iki lensa super makro. Dadi, bisa uga ana sawetara nicks. Lan sampeyan bisa ndeleng iku akeh kurang bendable. Lan iki wiwit apa aku bakal nimbang kekandelan standar kanggo a business kertu.

Sabanjure ing bundle yaiku 30 poin. Lan ing kene prekara-prekara wiwit entuk premium. Aku bakal nuduhake iki ing jejere 10 poin supaya sampeyan bisa ndeleng prabédan. Sampeyan bisa ndeleng iku Sejatine telu minangka kandel lan cukup kaku lan cukup angel ditekuk.

Sabanjure ing bundle punika 40 TCTerms, lan katon kaya iki. Iku super duper hard kanggo bend, lan iku banget, banget, banget premium lan banget, banget kaku. Lan pungkasan, nanging mesthi ora paling, 50 TCTerms, kang pancen ridiculous.

Nanging kadhangkala, sampeyan mung kudu nindakake. Aku bakal nyoba kanggo nuduhake iki kanggo sampeyan kabeh bebarengan supaya sampeyan bisa njaluk roso kesengsem carane rigidity nalika nambah bobot utawa kekandelan saka saham.

Lan ora ketompo apa warna sing sampeyan pilih ing bundel kita, kita bisa nggawe warna kasebut ing salah siji saka limang ketebalan kasebut. Sampeyan bisa ndeleng ing 10-titik, iku wis sawetara pojok nicked sethitik lan iku cukup gampang kanggo mlengkung, banjur 20-titik sethitik kurang, 30-titik kurang dadi, 40-titik meh ing. kabeh, lan 50-titik, mung ridiculous.

Dadi, sabanjure ing bundel, sampeyan bakal weruh bobot baris, bobot teks, lan pandhuan ukuran teks. Kita wis nuduhake sampeyan bobot baris wiwit 0.5 TCTerms nganti 5 TCTerms lan bobot teks saka lancip kabeh cara nganti kandel lan ireng. Lan kita njaluk pitakonan iki kabeh wektu.

Apa ukuran sing kudu dakgawe teks? Dadi, kita mikir bakal nggawe alat praktis iki sing nuduhake ukuran font saka 3 poin nganti 12 poin. Lan angel banget njawab pitakonan iki amarga sawetara wong luwih seneng jinis cilik lan akeh ruang negatif utawa mbukak ing desaine. Aku uga salah siji saka wong-wong mau.

Nanging sawetara wong mung pengin nggawe manawa teks kasebut bisa diwaca sabisa. Dadi, dheweke bakal milih kaya 9, 10, 11, utawa 12-titik. Kita uga nuduhake logo sethitik mudhun kene, miwiti ing 0.5 inch mudhun kanggo 0.05 inch, mung maneh, kanggo nuduhake kajelasan lan rinci, apa bisa karo saham iki, lan, ya, mung kanggo mbantu rencana kanggo desain.

Dadi, sabanjure ing bundel, kita ndhisiki lan miwiti nganggo warna. Iki wedding putih, ditampilake kene ing kekandelan 20-titik, dicithak karo werna titik ireng ing penet nutup kerugian, ing Heidelberg. Iki putih padhang premium. Ora super adhem, ora super kuning, ana ing tengah.

Lan iku free klorin supaya sampeyan bisa aran apik babagan. Sabanjure ing buntelan kasebut ana kertas sing diarani milk shake, sing uga putih premium, nanging rada lembut, rada anget, rada krim, mula jenenge milk shake. Lan ditampilake ing kene, maneh, kanthi warna titik offset PMS ireng.

Saiki, kita miwiti kanggo njaluk krim sethitik. Kita duwe gading antik. Iki, kaya sing sampeyan ngerteni, luwih gadhing, luwih kuning, kertas krim. Ora akeh liyane kanggo ngomong ana. Saiki, kita mulai dadi rada liar. Iki sing diarani lemon.

Iku kuning super padhang ditampilake kanthi kontras apik karo tinta ireng titik. Sabanjure ing bundle yaiku sinar matahari. Iki minangka jinis warna oranye ing antarane kuning lan oranye. Dadi, ya, mikir kaya oranye, woh-wohan, lan kontras banget karo tinta ireng titik. Sabanjure ing bundel iku oranye klasik sampeyan.

Iku katon kaya iki. Maneh, dicithak nganggo tinta ireng titik nuduhake n ing 20-titik utawa 420 gsm kekandelan. Saiki, kita duwe abang sing diarani vermillion. Iki dicithak nganggo Pantone PMS 877 tinta metalik. Nalika kita nindakake versi kapindho mbendel iki, Aku bisa ngalih iki metu kaya putih matte foil kanggo kontras sethitik liyane.

Nanging aku mesthi bisa maca teks kasebut. Iku dadi dicokot sethitik ilang ing ngarepke tartamtu saka kertas nanging kanggo sisih paling, iku bisa oke. Bab sing padha kanggo sabanjure sing diarani raspberry. Iki minangka werna sing rada magenta nanging isih abang sing apik banget, dicithak nganggo perak metalik 877.

Maneh, aku mikir kontras bisa luwih apik. Kita mbokmenawa bakal mbenakake sing ing roto kapindho bundel iki. Banjur kita pindhah menyang abang jero becik kita seneng nelpon Cherry, ditampilake ing 20-titik kekandelan, karo jumlah cukup saka kontras, ing mratelakake panemume, nggunakake PMS 877 tinta metallic. Sabanjure ing bundel kasebut yaiku vino, kertas ungu sing apik banget Pantone PMS 877 metalik.

Sabanjure ing bundel, kita duwe garis ijo sing padhang kanthi kontras sing akeh nggunakake Pantone werna titik ireng. Punika jinis standar ijo.

Disebut godhong-godhongan amarga kita seneng banget ing kene. Iki, maneh, dicithak nganggo perak PMS 877. Kanggo mripatku, bisa uga ana kontras sing luwih cilik ing kene. Dadi, kita bisa mbenakake iki ing versi kapindho bundel. Iki minangka langit biru sing katon kaya biru cahya. Nduweni kontras sing cukup karo tinta ireng lan bisa uga apik banget.

Sabanjure, kita duwe langit jero sing dicithak kanthi ireng titik. Banjur kita duwe kraton sing dicithak biru standar kanthi 877 metalik. Mbokmenawa bisa uga duwe kontras sing luwih apik ing kene.

Mungkin foil bakal dadi pilihan sing luwih apik, nanging aku bisa maca kabeh. Ing kene, kita duwe biru standar ing bundel iki kanthi kontras sing akeh nggunakake perak 877. Banjur kita duwe biru peteng sing kombinasi apik karo perak 877 iki. Sabanjure ing bundel, kita duwe kakao sing dicithak nganggo perak 877.

Banjur kita duwe salah siji saka werna favorit ing mbendel. Lan aku ora ngerti yen iki bakal katon kanthi sampurna ing kamera, nanging iki minangka jinis abang-putih sing isin. Iku dhasar putih nanging mung rada condong menyang jambon utawa abang. Dadi, jenis iki nduweni nada daging, mulane diarani mudo.

Iki kertas kita digunakake ing limang sheets saka guide kekandelan sadurungé ing mbendel. Sabanjure, kita duwe kasmir nomer 20. Iku katon kaya iki. Iki minangka campuran warna abu-abu lan coklat entheng. Banjur kita duwe werna abu-abu peteng sing dicithak nganggo perak 877. Aku mbokmenawa bakal nindakake iki karo ireng utawa karo foil ing wektu sabanjuré watara.

Banjur kita duwe werna abu-abu cahya. Katon kaya iki, kontras banget karo titik sing diimbangi ireng. Sabanjure, kita duwe khaki sing jinis cahya, pasir, unta coklat. Katon apik karo tinta ireng sing dicithak. Lan ing kene kita pindhah, favorit kabeh wong, ireng ditampilake ing kekandelan 42-titik massive lan kombinasi apik karo Pantone PMS 877 tinta metalik perak.

Yen sampeyan pengin duwe shimmer kaya ngono, nanging sampeyan ora seneng karo kualitas foil metalized sing kaya pangilon utawa reflektif, mula 877 minangka jinis tengah sing apik sing menehi sampeyan shimmer nanging ora. luar biasa lan ora banget ngganggu. Sabanjure ing bundle, kita duwe werna abu-abu anget.

Nomer 26 kita duwe wedhi, sing coklat banget, banget, banget. Dadi, pikirake khaki nanging super, super entheng. Kopi, sing jenis coklat slate, aku bakal ngarani, isih werna jero nanging rada desaturated.

Sabanjure ing bundel minangka salah sawijining favoritku amarga jambon lan koral yaiku print peppermint werna. Lan kita nyebut iki flamingo. Sing terakhir ing bundel yaiku ijo slate sing diarani ijo kerajaan. Lan katon apik banget karo Pantone PMS 877 perak metalik. Dadi, salah sawijining mupangat nggunakake kertas warna tinimbang mbanjiri lembaran putih nganggo tinta yaiku sampeyan entuk warna super konsisten sing bisa dipercaya.

Iki wis dicelup saka pabrik kertas lan direndhem serat ing pewarna. Lan sanajan aku arep nyuwek kertas iki ing setengah, sampeyan bakal weruh sing serat internal sheet uga biru. Lan pinggiran uga diwarnai, sing dadi salah sawijining perkara sing aku sengit babagan mbanjiri kertas putih kanthi warna yaiku godhonge putih kajaba sampeyan nglukis utawa cap foil marang wong-wong mau, sing ditindakake sawetara wong.

Lan kadhangkala, kanggo proyek tartamtu, iku apike. Nanging nalika aku bisa lolos, aku luwih seneng nggunakake kertas warna sing wis dicelup lan stempel foil utawa tinta. Dadi, iku salah siji saka alasan aku arep nggawe video iki kanggo nerangake sawetara keuntungan saka nggunakake kertas werna. Sampeyan uga bisa nindakake perkara sing apik banget kayata gabungke kertas.

Ayo dadi ngomong sampeyan pengin duwe kaya ijo super line ing sisih kertu lan ijo jero ing sisih liyane. Sampeyan bisa lem iki bebarengan. Kita nindakake sing kabeh wektu, duplexing. Lan entuk kabeh jinis asil sing menarik banget. Lan salah siji saka keuntungan sisih iku nalika sampeyan duwe loro kertas colored lan lim mau bebarengan, profil pinggiran ana multicolored.

Dadi, iku uga pengalaman sing menarik kanggo pangguna nalika ndeleng potongan sing dicithak ing tangane. Lan liyane bab nalika sampeyan banjir kertas putih karo tinta, iku ora duwe kamungkinan Urut saka destabilizing serat dicokot sethitik. Mikir bab andhuk pawon, nalika rendhem munggah kuthah, carane wiwit ngurutake deteriorate lan break mudhun lan tiba loro liyane Kelembapan sing absorbs.

Dadi, kertas minangka jinis sing padha. Lan iku salah siji alesan aku ora seneng nglakoni. Liyane bab iku karo werna tenan jero, kaya biru lan ireng, kadhangkala sampeyan bisa njaluk sawetara jenis tinta rub mati nalika kertu ing kothak jejere kertu liyane karo owah-owahan suhu. Bab liyane sing aku sengit yaiku yen sampeyan duwe warna peteng sing dicithak ing lembaran putih lan ana wong sing nick pojok kertu utawa duwe kanthong sedina muput lan dadi rada lembab, sampeyan bakal cepet ndeleng putih. fraying ing pinggiran.

Lan kanggo kula, iku mung jenis ora nemen exude Urut saka kualitas luxuriousness. Iku katon mirah lan katon Urut saka kasunyatan utawa soko. Dadi, maneh, iku salah siji alesan kenapa, nalika aku bisa, nalika budget's ana, nalika desain cocok, Aku seneng nggunakake kertas colored wis dicelup lan nggunakake titik colored inks utawa foils.

Lan nalika aku ngomong foil, aja mikir sing sampeyan diwatesi mung foil metalik. Kita duwe macem-macem foil. Kita duwe foil metalik matte, sing isih rada shimmery nanging luwih subtle lan subdued. Nanging kita uga duwe foil pigmen, sing katon kaya tinta datar nalika ditrapake lan iku cara sing apik kanggo njupuk kertas sing peteng lan entuk teks sing entheng utawa logo sing entheng.

Oke, dina iki. Muga-muga sampeyan sinau babagan kertas. Yen sampeyan duwe sawetara pitakonan, aja ragu-ragu ninggalake komentar ing ngisor iki lan aku bakal ngupayakake supaya bisa mangsuli kanthi cepet. Lan kita bakal nyekel sampeyan ing sabanjure. ♪

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

email
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

BANGGA NGLAYANI

Perlu soko alam bébas?

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon!

email
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial