Layar Dijupuk 2021-11-10 ing 7.27.08 AM

Warna Sirio (Fedrigoni) – Sistem Kertas Warna Paling Apik?

Austin saka Print Peppermint menehi ringkesan rinci Sistem Warna Sirio saka Fedrigoni Paper

Bab lan Paragraf:

00: 00 – Miwiti
00: 19 - Ringkesan
00: 46 - Paper kekandelan Guide
00: 50 - 10 pt / 210 gsm
00: 56 - 20 pt / 420 gsm
01: 02 - 30 pt / 630 gsm
01: 08 - 40 pt / 840 gsm
01: 16 - 50 pt / 1050 gsm
01: 23 – 10 pt kekandelan – Closeup Side View
01: 41 – 20 pt kekandelan – Closeup Side View
02: 03 – 30 pt kekandelan – Closeup Side View
02: 28 – 40 pt kekandelan – Closeup Side View
02: 43 – 50 pt kekandelan – Closeup Side View
02: 56 - 5 Paper kekandelan Perbandingan (Side by Side)
03: 38 - Pandhuan Bobot Teks, Pandhuan Bobot Garis, Teks Size Guide
04: 32 - Ukuran Logo aktif Kertu bisnis

Werna Kertas:

04: 53 - Putih Wedding (Putih Cerah)
05: 16 - Milk Shake (Putih)
05: 37 - Gading Antik (Putih Alami / Krim)
05: 49 - Lemon (Kuning cerah) 05: 58 - Sunshine (Mariemas)
06: 15 - Oranye
06: 27 - Vermillion (Abang)
06: 53 - Rasberry (Abang)
07: 12 - Cherry (Abang Merah)
07: 24 - Vino (Ungu)
07: 34 - Jeruk Nipis (Neon Green)
07: 44 - Godhong (Ijo) 08: 01 - Langit (biru muda)
08: 12 - Langit Jero (Biru)
08: 17 - Royal (Biru)
08: 33 - Biru
08: 40 – Biru Tua
08: 47 – Kakao 08: 55 - Nude (Blush, Fleshtone, Pinkish-Putih)
09: 18 - Kasmir (Gray-Brown)
09: 30 – Abu-abu peteng
09: 40 – Abu-abu Muda
09: 47 - Khaki (coklat muda)
09: 58 - Ultra Black + PMS 877 Tinta Metalik
10: 32 - Anget Grey 10: 37 – Pasir
10: 48 - Kopi (Slate Brown, Muted) 10: 58 - Flamingo (Karang)
11: 08 - Royal Green (Slate Green)

Panutup Pikiran : ==============================
11: 20 - Keuntungan saka Printing ing Colored Paper vs Putih Paper

Tambahan: ===============================
Official Fedrigoni - Ringkesan Warna Sirio https://youtu.be/yQHRjx5R6Kc

transcript:

Kepiye carane sampeyan nggawe internet? Austin kene karo printpeppermint.com, lan dina iki, aku bungah banget kanggo nuduhake sampeyan warna anyar kertas konteks buntelan. Ayo dadi kreatif. ♪ [musik] ♪ Dadi, iki sing diwarnai kertas konteks bundel katon kaya. Sampeyan bisa pesen ing konteks bagean ing situs web kita.

Lan ing tutup kasebut ujar manawa sistem warna sing bisa didaur ulang 100% nindakake kanthi apik ing kabeh proses cetak. Iki saham adaptasi sampurna kanggo aplikasi saka kertu bisnis menyang kothak. Rong puluh sanga werna, limang bobot standar, lan uncoated luxuriously Gamelan rampung. Sabanjure munggah ing konteks bundel, sampeyan bakal nemokake kita kekandelan Pandhuan.

Diwiwiti kanthi 210 gram utawa 10 poin, banjur pindhah menyang 20 poin utawa 420 gram. Sabanjure yaiku 3 lapis kertas, 30 poin, 630 gram. Sing kaping papat yaiku kertas 4 lapis, 840 gram utawa 40 poin.

Lan sing pungkasan yaiku 50 poin utawa 1,050 gram, ukurane 1.2 milimeter. Pisanan munggah ing kekandelan guide punika 10 TCTerms. Iku katon kaya iki, iku cukup bendy, lan Sejatine dianggep Urut saka kertas jinis copier premium kekandelan, padha karo soko sampeyan bisa duwe ing Panjenengan ngarep kantor.

Sabanjure munggah 20 poin utawa 420 gram. Iku katon kaya iki. Iki lensa super makro. Dadi, bisa uga ana sawetara nicks. Lan sampeyan bisa ndeleng iku akeh kurang bendable. Lan iki wiwit apa aku bakal nimbang kekandelan standar kanggo a kertu bisnis.

Sabanjure ing bundle yaiku 30 poin. Lan ing kene prekara-prekara wiwit entuk premium. Aku bakal nuduhake iki ing jejere 10 TCTerms supaya sampeyan bisa ndeleng prabédan. Sampeyan bisa ndeleng iku Sejatine kaping telu minangka nglukis lan cukup kaku lan cukup angel kanggo bend.

Sabanjure ing bundle punika 40 TCTerms, lan katon kaya iki. Iku super duper hard kanggo bend, lan iku banget, banget, banget premium lan banget, banget kaku. Lan pungkasan, nanging mesthi ora paling, 50 TCTerms, kang pancen ridiculous.

Nanging kadhangkala, sampeyan mung kudu nindakake. Aku bakal nyoba nuduhake iki kanggo sampeyan kabeh bebarengan supaya sampeyan bisa njaluk kesengsem carane rigidity nalika sampeyan nambah bobot utawa kekandelan saka Simpenan.

Lan ora ketompo apa warna sing sampeyan pilih ing bundel kita, kita bisa nggawe warna kasebut ing salah siji saka limang ketebalan kasebut. Sampeyan bisa ndeleng ing 10-titik, iku wis sawetara pojok nicked sethitik lan iku cukup gampang kanggo mlengkung, banjur 20-titik sethitik kurang, 30-titik kurang dadi, 40-titik meh ing. kabeh, lan 50-titik, mung ridiculous.

Dadi, sabanjure ing bundel, sampeyan bakal weruh bobot baris, bobot teks, lan teks ukuran panuntun. Kita wis nuduhake sampeyan bobot garis wiwit saka 0.5 poin nganti 5 poin lan bobot teks saka tipis nganti kandel lan ireng. Lan kita njaluk pitakonan iki kabeh wektu.

Opo ukuran Apa aku kudu nggawe teks? Dadi, kita mikir bakal nggawe alat praktis iki sing nuduhake ukuran font saka 3 poin nganti 12 poin. Lan angel banget njawab pitakonan iki amarga sawetara wong luwih seneng jinis cilik lan akeh ruang negatif utawa mbukak ing desaine. Aku uga salah siji saka wong-wong mau.

Nanging sawetara wong mung pengin nggawe manawa teks kasebut bisa diwaca. Dadi, dheweke bakal milih kaya 9, 10, 11, utawa 12-titik. Kita uga nuduhake logo cilik kita ing kene, wiwit saka 0.5 inci nganti 0.05 inci, maneh, kanggo nuduhake kajelasan lan rinci, apa sing bisa ditindakake kanthi saham iki, lan, ya, mung kanggo bantuan sampeyan rencana kanggo desain sampeyan.

Dadi, sabanjure ing bundel, kita ndhisiki lan miwiti nganggo warna. Iki wedding putih, ditampilake kene ing 20-titik kekandelan, dicithak nganggo a warna titik ireng ing penet offset, ing Heidelberg. Iki putih padhang premium. Ora super adhem, ora super kuning, ana ing tengah.

Lan iku bebas klorin supaya sampeyan bisa aran apik babagan. Sabanjure ing buntelan kasebut ana kertas sing diarani milk shake, sing uga putih premium, nanging rada lembut, rada anget, rada krim, mula jenenge milk shake. Lan ditampilake kene, maneh, karo ireng PMS nutupi warna titik.

Saiki, kita miwiti kanggo njaluk krim sethitik. Kita duwe gading antik. Iki, kaya sing sampeyan ngerteni, luwih gadhing, luwih kuning, kertas krim. Ora akeh liyane kanggo ngomong ana. Saiki, kita mulai dadi rada liar. Iki sing diarani lemon.

Iku kuning super padhang ditampilake karo kontras apik banget karo titik ireng tinta. Sabanjure ing bundle yaiku sinar matahari. Iki minangka jinis warna oranye ing antarane kuning lan oranye. Dadi, ya, mikir kaya oranye, woh, lan kontras sing sampurna ing kene titik ireng tinta. Sabanjure ing bundel iku oranye klasik sampeyan.

Katon kaya iki. Maneh, dicithak nganggo titik ireng tinta nuduhake n ing 20-titik utawa 420 kekandelan gsm. Saiki, kita duwe abang sing diarani vermillion. Iki dicithak nganggo Pantone PMS 877 tinta metalik. Nalika kita nindakake versi kapindho mbendel iki, Aku bisa ngalih metu iki kaya matte foil putih kanggo kontras sethitik liyane.

Nanging aku mesthi bisa maca teks kasebut. Iku dadi dicokot sethitik ilang ing ngarepke tartamtu saka kertas nanging kanggo sisih paling, iku dianggo oke. Bab sing padha kanggo sabanjure sing diarani raspberry. Iki minangka werna sing rada magenta nanging isih abang apik banget, dicithak nganggo 877 metalik silver.

Maneh, aku mikir kontras bisa luwih apik. Kita mbokmenawa bakal mbenakake sing ing roto kapindho bundel iki. Banjur kita pindhah menyang abang jero sing apik sing kita seneng nelpon cherry, ditampilake ing kekandelan 20-titik, kanthi kontras sing cukup, miturut pendapatku, nggunakake PMS 877 tinta metalik. Sabanjure ing bundel kasebut yaiku vino, kertas ungu sing apik banget Pantone PMS 877 metalik.

Sabanjure ing bundel, kita duwe garis ijo sing padhang kanthi kontras sing akeh nggunakake Pantone warna titik ireng. Punika jinis standar ijo.

Disebut godhong-godhongan amarga kita apik ing kene. Iki, maneh, dicithak nganggo PMS 877 silver. Kanggo mripatku, bisa uga ana kontras sing luwih cilik ing kene. Dadi, kita bisa mbenakake iki ing versi kapindho saka bundel. Iki minangka langit biru sing katon kaya biru cahya. Nduweni kontras sing cukup karo tinta ireng lan bisa uga apik banget.

Sabanjure, kita duwe langit jero sing dicithak kanthi ireng titik. Banjur kita duwe kraton sing dicithak biru standar kanthi 877 metalik. Mbokmenawa bisa uga duwe kontras sing luwih apik ing kene.

Mungkin a foil bakal dadi pilihan sing luwih apik, nanging aku bisa maca kabeh. Ing kene, kita duwe biru standar ing bundel iki kanthi kontras sing akeh nggunakake 877 silver. Banjur kita duwe biru peteng sing kombinasi apik karo 877 iki silver. Sabanjure ing bundel, kita duwe kakao dicithak nganggo 877 silver.

Banjur kita duwe salah siji saka werna favorit ing mbendel. Lan aku ora ngerti yen iki bakal katon kanthi sampurna ing kamera, nanging iki minangka jinis abang-putih sing isin. Iku dhasar putih nanging mung rada condong menyang jambon utawa abang. Dadi, jenis iki nduweni nada daging, mulane diarani mudo.

Iki minangka kertas sing digunakake ing limang lembar pandhuan kekandelan sadurunge ing bundel. Sabanjure, kita duwe kasmir nomer 20. Iku katon kaya iki. Iki minangka campuran warna abu-abu lan coklat entheng. Banjur kita duwe werna abu-abu peteng sing dicithak nganggo 877 silver. Aku mbokmenawa bakal nindakake iki karo ireng utawa karo foil ing wektu sabanjuré watara.

Banjur kita duwe werna abu-abu cahya. Katon kaya iki, kontras banget karo titik sing diimbangi ireng. Sabanjure, kita duwe khaki sing jinis cahya, pasir, unta coklat. Katon apik karo tinta ireng sing dicithak. Lan ing kene kita pindhah, favorit kabeh wong, ireng ditampilake ing kekandelan 42-titik massive lan kombinasi apik karo Pantone PMS 877 silver tinta metalik.

Yen sampeyan pengin duwe shimmer kaya ngono, nanging sampeyan ora seneng karo cermin utawa reflektif kualitas saka metalized foil, banjur 877 minangka jinis tengah sing apik banget sing menehi sampeyan shimmer nanging ora akeh banget lan ora ngganggu. Sabanjure ing bundle, kita duwe werna abu-abu sing anget.

Nomer 26 kita duwe wedhi, sing coklat banget, banget, banget. Dadi, pikirake khaki nanging super, super entheng. Kopi, sing jenis coklat slate, aku bakal ngarani, isih werna jero nanging rada desaturated.

Sabanjure ing bundel minangka salah sawijining favoritku amarga jambon lan koral yaiku print peppermint werna. Lan kita nyebut iki flamingo. Sing terakhir ing bundel yaiku ijo slate sing diarani ijo kerajaan. Lan katon apik banget karo Pantone PMS 877 silver metalik. Dadi, salah sawijining mupangat nggunakake kertas warna tinimbang mbanjiri lembaran putih nganggo tinta yaiku sampeyan entuk warna super konsisten sing bisa dipercaya.

Iki wis dicelup saka pabrik kertas lan direndhem serat ing pewarna. Lan sanajan aku arep nyuwek kertas iki ing setengah, sampeyan bakal weruh sing serat internal sheet uga biru. Lan pinggiran uga diwarnai, sing dadi salah sawijining perkara sing aku sengit babagan mbanjiri kertas putih kanthi warna yaiku godhonge putih kajaba sampeyan nglukis utawa foil prangko ing wong, kang sawetara wong nindakake.

Lan kadhangkala, kanggo proyek tartamtu, iku apik Idea. Nanging nalika aku bisa njaluk adoh karo, Aku pancene luwih seneng nggunakake kertas colored wis dicelup lan foil cap ing wong utawa titik tinta ing wong. Dadi, iku salah sawijining alasan aku pengin nggawe iki video kanggo nerangake sawetara keuntungan saka nggunakake kertas werna. Sampeyan uga bisa nindakake perkara sing apik banget kayata gabungke kertas.

Ayo dadi ngomong sampeyan pengin duwe kaya ijo super line ing sisih kertu lan ijo jero ing sisih liyane. Sampeyan bisa lem iki bebarengan. Kita nindakake sing kabeh wektu, duplexing. Lan entuk kabeh jinis asil sing menarik banget. Lan salah siji saka keuntungan sisih iku nalika sampeyan duwe loro kertas colored lan lim mau bebarengan, profil pinggiran ana multicolored.

Dadi, iku uga pengalaman sing menarik kanggo pangguna nalika ndeleng potongan sing dicithak ing tangane. Lan liyane bab nalika sampeyan banjir kertas putih karo tinta, iku ora duwe kamungkinan Urut saka destabilizing serat dicokot sethitik. Mikir bab andhuk pawon, nalika rendhem munggah kuthah, carane wiwit ngurutake deteriorate lan break mudhun lan tiba loro liyane Kelembapan sing absorbs.

Dadi, kertas minangka jinis sing padha. Lan iku salah siji alesan aku ora seneng nglakoni. Liyane bab iku karo werna tenan jero, kaya biru lan ireng, kadhangkala sampeyan bisa njaluk sawetara jenis tinta rub mati nalika kertu ing kothak jejere kertu liyane karo owah-owahan suhu. Bab liyane sing aku sengit yaiku yen sampeyan duwe warna peteng sing dicithak ing lembaran putih lan ana wong sing nick pojok kertu utawa duwe kanthong sedina muput lan dadi rada lembab, sampeyan bakal cepet ndeleng putih. fraying ing pinggiran.

Lan kanggo kula, iku mung jenis ora tenan exude Urut saka kualitas saka kemewahan. Iku katon murah lan katon kaya sawise kasunyatan utawa soko. Dadi, maneh, iki minangka salah sawijining alesan kenapa, nalika aku bisa, nalika ana anggaran, yen desaine cocog, aku seneng nggunakake kertas warna sing wis dicelup lan nggunakake tinta warna titik utawa foil.

Lan nalika aku ngomong foil, aja mikir yen sampeyan diwatesi mung metalik foil. Kita duwe macem-macem foil. Kita duwe matte metalik foil, sing isih rada shimmery nanging luwih subtle lan subdued. Nanging kita uga duwe foil pigmens, kang Sejatine katon kaya tinta warata nalika lagi Applied lan iku cara sing apik kanggo njupuk kertas peteng lan njaluk teks banget cahya ing utawa logo cahya.

Oke, dina iki. Muga-muga sampeyan sinau babagan kertas. Yen sampeyan duwe sawetara pitakonan, aja ragu-ragu ninggalake komentar ing ngisor iki lan aku bakal ngupayakake supaya bisa mangsuli kanthi cepet. Lan kita bakal nyekel sampeyan ing sabanjure. ♪

Gabung peppermint buletin...

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    3) Email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.

    Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

    • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Currency
    EUREuro