Stiker & Label

Tempel logo lan pesen merek sampeyan ing paket, laptop, utawa mbah putri yen pengin. Label lan stiker khusus mesthi nyenengake kanggo pamilik bisnis lan pelanggan.

Stiker & Label

Artikel Menarik Gegandhengan karo Stiker & Label

Perlu sawetara inspirasi? Priksa blog desain kita ngendi kita nyegat kabeh limo topik saka apa tegese dadi pengusaha kanggo tren desain anyar lan macem ing donya print.

Golek Inspirasi Panjenengan >

Print Online stiker die-cut-vs-kiss-cut-sticker paling apik

Stickers Die Cut vs. Stickers Kiss Cut

Stiker minangka cara sing apik kanggo entuk sawetara pangenalan merek lan ngembangake kepribadian sing ditemtokake kanggo bisnis sampeyan. Slogan sing cerdas, gambar seni, lan grafis rumit kabeh kalebu game stiker, nanging isih ana sing kudu dipikirake yen sampeyan wis ngrancang desain. Kanggo sing ngerti yen bentuk sing ora biasa… Waca liyane

Print Online Cara Paling Cetak Stiker Khusus Paling Dhuwur

Cara Nyithak Stiker Custom sing Paling Dhuwur

Stiker khusus bisa nyedhiyakake macem-macem tujuan, wiwit pemasaran virus nganti merek pribadi lan nyenengake. Apa yen sampeyan pesen stiker khusus sing durung cocog? Untunge, ana sawetara cara gampang kanggo mesthekake yen ora kelakon - cukup tututi tips iki lan sampeyan bakal duwe stiker kualitas paling dhuwur sing bisa… Waca liyane

Print% judhul%% Paling apik% Online

12 Tips kanggo Promosi Toko Tato Kaya Ora Ana Esuk!

Sapa wae pamilik bisnis kudu kerja keras kanggo njamin sukses usahane. Iki tegese ora mung nglampahi kabeh wektu kanggo nyoba kanggo nambah operasi lan fungsi toko, nanging uga kudu terus mikir cara anyar kanggo promosi lan pasar produk lan layanane. Ing… Waca liyane

hiasan tembok kembang putih abang lan kuning b

Pemasaran Stiker 101: Apa Stiker Bisnis Isih Relevan?

Apa Stiker Bisnis Isih Relevan? Kabeh wong seneng stiker. Lan iki minangka salah sawijining sebab kenapa pemasaran stiker isih bisa digunakake nganti saiki. Yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh babagan stiker bisnis, tetep kanggo sawetara fakta stiker sing menarik! Stiker promosi ora ana sing anyar. Nanging ana alesan kenapa dheweke isih digunakake saiki: Dheweke kerja. Kabeh seneng… Waca liyane

Print% judhul%% Paling apik% Online

Kelet menyang wong sing nganggo stiker!

Gabung karo komunitas sampeyan karo stiker! Napa sampeyan mung pesen nalika sampeyan bisa mlaku kanthi sikil loro? Ngenalake stiker - penemuan apik tenan sing sejatine ora digawe! Stiker apik banget kanggo menehi inspirasi kanggo wong kanggo sesambungan karo apa sing bakal sampeyan ucapake. Desain sing bener bisa muter lan malah dadi… Waca liyane

Stiker & Label Pitakonan sing Sering Ditakoni

Apa Stiker Iki Bisa Dibusak?

Kita nggunakake perekat sing kuwat lan permanen kanggo stiker. Dadi, disaranake sampeyan aja mbusak iki yen wis ditrapake.

Kepiye cara nggawe stiker?

Kaya sing paling umum, ana sawetara cara kanggo kulit kucing. Ing ngisor iki sawetara opsi sing sampeyan duwe kanggo nggawe stiker dhewe. The Avery Way Sampeyan bisa tansah ngrancang stiker dhewe, tuku sawetara saham label Avery, lan print metu ing printer digital ing ngarep. Avery nyedhiyakake lembaran label sing wis dipotong kanggo meh kabeh aplikasi saka label alamat amplop nganti label cd/dv. Pendekatan DIY Punika video nyenengake sing ngaku nuduhake sampeyan carane nggawe stiker dhewe "tanpa kertas stiker" Peppermint Way Lan ing kene ana bagean promosi diri sing ora duwe isin ing acara kasebut… ... Waca liyane

Kepiye cara mbusak stiker saka kaca, mobil, bumper… utawa nyopot apa-apa?

Stiker kita nggunakake adhesive kuwat banget sing nempel kanthi apik ing meh kabeh permukaan supaya pesen sampeyan tansah katon. Kelemahane iki yaiku bisa uga angel dicopot. Nanging, kahanan kasebut kedadeyan nalika sampeyan kudu mbusak stiker lan sisa-sisa sing ditinggalake, ing ngisor iki sawetara artikel lan sumber daya sing apik kanggo menehi langkah demi langkah carane nuntun kanggo mbusak stiker. https://www.wikihow.com/Remove-Stickers https://www.youtube.com/watch?v=we7wDJW1f1k https://www.cleanipedia.com/gb/floor-and-surface-cleaning/how- to-remove-sticker-residue.html

Apa Stiker Bumper?

Print PeppermintStiker bumper dicithak ing film vinil putih bermutu 4mil. Dilapisi karo perekat akrilik, sing dilumasi nganggo lapisan layflat. Film kasebut nampa macem-macem tinta adhedhasar sing bisa dirawat lan pelarut, nanging lapisan kasebut nyedhiyakake layflat produk sing luar biasa. Iki ngidini stiker bisa tetep bisa nggayuh bumper lan tahan kahanan lingkungan. 

Apa macem-macem jinis stiker sing sampeyan tawakake?

Ya… kaya sing bisa dideleng saka browsing kaca kategori produk stiker sing apik banget, kita nawakake macem-macem stiker ing macem-macem wujud kanggo macem-macem aplikasi, kalebu: Die Cut Stiker Lingkaran Stiker Persegi Panjang Stiker Square Stiker Oval Stiker Bumper Stiker Metallic Foil Stickers Clear Stickers Wall Stiker Kabeh stiker kita dicithak kanthi werna, lan umume dicithak ing vinyl tahan cuaca/anti banyu. Stiker foil Metallic kita, nanging dicithak ing stok label adhedhasar kertas sing luwih cocog kanggo aplikasi njero ruangan. Pelanggan kita nggunakake stiker kita kanggo macem-macem tujuan kalebu: Stiker Laptop Stiker Sepeda Stiker Bumper… Waca liyane

Apa maneh yen aku pengin stiker kertas biasa?

Sanajan ora nyaranake amarga ora awet kaya stiker vinyl, kita mesthi bisa nyithak lan luwih murah. Yen sampeyan pengin rega kanggo proyek sampeyan, isi formulir penawaran khusus. Padha kasedhiya ing stock label njero ruangan kinclong dhuwur.

Kepiye carane nggawe karya seni kanggo produk potong mati?

Temokake program desain vektor sing apik kayata Adobe InDesign utawa Illustrator kanggo nggawe file topeng kanggo proyek die cut sampeyan. Mangkene carane sampeyan bisa nyiyapake karya seni kanggo nglereni die: Langkah 1: Miwiti proyek desain anyar. Kanggo nyiyapake file cetak kanggo nglereni die, desain sampeyan kudu digawe ing mode CMYK lan kanthi 300 dpi. Dene ukurane, terserah sampeyan. Langkah 2: Nggawe garis getih ing sakubenge karya seni. Gawe duplikat kabeh desain sampeyan, lan pasang langsung ing ndhuwur sing wis ana. Sampeyan kudu nggabungake kabeh… Waca liyane

BANGGA NGLAYANI

Perlu soko alam bébas?

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon!

email
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial