Butuh liyane? Nyuwun Kutipan Custom

Stiker & Label

Tempel logo lan pesen merek sampeyan ing paket, laptop, utawa mbah putri yen pengin. Label lan stiker khusus mesthi nyenengake kanggo pamilik bisnis lan pelanggan.

Artikel Menarik Gegandhengan karo Stiker & Label

Perlu sawetara inspirasi? Priksa blog desain kita ngendi kita nyegat kabeh limo topik saka apa tegese dadi pengusaha kanggo tren desain anyar lan macem ing donya print.

Golek Inspirasi Panjenengan >

Print Online stiker die-cut-vs-kiss-cut-sticker paling apik

Stickers Die Cut vs. Stickers Kiss Cut

Stiker minangka cara sing apik kanggo entuk sawetara pangenalan merek lan ngembangake kepribadian sing ditemtokake kanggo bisnis sampeyan. Slogan sing cerdas, gambar seni, lan grafis rumit kabeh kalebu game stiker, nanging isih ana sing kudu dipikirake yen sampeyan wis ngrancang desain. Kanggo sing ngerti yen bentuk sing ora biasa… Waca liyane

Print Online Cara Paling Cetak Stiker Khusus Paling Dhuwur

Cara Nyithak Stiker Custom sing Paling Dhuwur

Stiker khusus bisa nyedhiyakake macem-macem tujuan, wiwit pemasaran virus nganti merek pribadi lan nyenengake. Apa yen sampeyan pesen stiker khusus sing durung cocog? Untunge, ana sawetara cara gampang kanggo mesthekake yen ora kelakon - cukup tututi tips iki lan sampeyan bakal duwe stiker kualitas paling dhuwur sing bisa… Waca liyane

Print% judhul%% Paling apik% Online

12 Tips kanggo Promosi Toko Tato Kaya Ora Ana Esuk!

Sapa wae pamilik bisnis kudu kerja keras kanggo njamin sukses usahane. Iki tegese ora mung nglampahi kabeh wektu kanggo nyoba kanggo nambah operasi lan fungsi toko, nanging uga kudu terus mikir cara anyar kanggo promosi lan pasar produk lan layanane. Ing… Waca liyane

Ulasan Pelanggan sing Diverifikasi

Harun
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan gedhe, kualitas apik banget Paling apik yaiku: fa...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 week ago
Jahitan Stubbz
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan cocog warna sing apik

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
Caroline Boyk
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Nggarap Print Peppermint tansah kaya ple...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 3 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Produk apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pilihan apik tenan!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Apik banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Kualitas apik lan rega sing apik banget.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
HUKUM
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Pisanan pesenan lan aku kesengsem banget!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

minggu 4 ago
Gloria
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Layanan pelanggan sing mbiyantu lan responsif; padha...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Seneng holografik!

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5
Matching foil saka pinggiran kanggo ngarep ana rapi lan ...
Tampilake More

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago
Whitney D.
pemilik diverifikasipemilik diverifikasi
5 / 5

Awesome tambahan - padha dadi Fantastic.

Ulasan sing wis diverifikasiDiverifikasi review - ndeleng asli

1 month ago

Pitakonan - Stiker & Label

Apa Stiker Iki Bisa Dibusak?

Kita nggunakake perekat sing kuwat lan permanen kanggo stiker. Dadi, disaranake sampeyan aja mbusak iki yen wis ditrapake.

Kepiye cara nggawe stiker?

Kaya sing paling akeh, ana sawetara cara kanggo kulit kucing. Ing ngisor iki sawetara opsi kanggo nggawe stiker dhewe. The Avery Way Sampeyan bisa tansah ngrancang stiker dhewe, tuku sawetara saham label Avery, lan print metu ing printer digital ing ngarep. Avery nyedhiyakake lembaran label sing wis dipotong… Waca liyane

Apa Stiker Bumper?

Print PeppermintStiker bumper dicithak ing film vinil putih bermutu 4mil. Dilapisi karo perekat akrilik, sing dilumasi nganggo lapisan layflat. Film kasebut nampa macem-macem tinta adhedhasar sing bisa dirawat lan pelarut, nanging lapisan kasebut nyedhiyakake layflat produk sing luar biasa. Iki ngidini stiker bisa tetep bisa nggayuh bumper lan tahan kahanan lingkungan. 

Apa macem-macem jinis stiker sing sampeyan tawakake?

Ya… kaya sing bisa dideleng saka browsing kaca kategori produk stiker sing apik banget, kita nawakake macem-macem stiker kanthi macem-macem wujud kanggo macem-macem aplikasi, kalebu: Stiker Die Cut Lingkaran Stiker Persegi Panjang Stiker Square Stiker Oval Stiker Bumper Stiker Metallic Foil Stickers Clear Stickers Wall Stiker Kabeh stiker kita dicithak kanthi lengkap… Waca liyane

Apa maneh yen aku pengin stiker kertas biasa?

Sanajan ora nyaranake amarga ora awet kaya stiker vinyl, kita mesthi bisa nyithak lan luwih murah. Yen sampeyan pengin rega kanggo proyek sampeyan, isi formulir penawaran khusus. Padha kasedhiya ing stock label njero ruangan kinclong dhuwur.

Kepiye carane nggawe karya seni kanggo produk potong mati?

Temokake program desain vektor sing apik kayata Adobe InDesign utawa Illustrator kanggo nggawe file topeng kanggo proyek die cut sampeyan. Mangkene carane sampeyan bisa nyiyapake karya seni kanggo nglereni die: Langkah 1: Miwiti proyek desain anyar. Kanggo nyiyapake file cetak kanggo nglereni die, desain sampeyan kudu digawe ing CMYK ... Waca liyane

Temokake ing sosial

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.