Print Online stiker die-cut-vs-kiss-cut-sticker paling apik

Stickers Die Cut vs. Stickers Kiss Cut

Stiker minangka cara sing apik kanggo entuk sawetara pangenalan merek lan ngembangake kepribadian sing ditemtokake kanggo bisnis sampeyan. Slogan sing cerdas, gambar seni, lan grafis rumit kabeh kalebu game stiker, nanging isih ana sing kudu dipikirake yen sampeyan wis ngrancang desain.

Kanggo wong sing ngerti manawa stiker sing bentuke ora umum minangka cara paling apik kanggo wong liya, intine rong pilihan kanggo nglereni: stiker die-cut lan kiss-cut. Sanajan reaksi brengsek dhengkul sampeyan bisa njerit yen "ambungan" muni luwih becik tinimbang "mati," luwih akeh sing bisa ditliti tinimbang mung semantik babagan subyek iki.

Benten Penting

Kaping pisanan lan penting, kudu dingerteni manawa stiker die cut lan kiss cut bakal katon padha yen dicopot saka kertas lan dilebokake ing permukaan. Bedane mung rong pilihan yaiku backing kertas stiker die-cut dipotong kanthi bentuk stiker, dene kertas kertas stiker sing dipotong tetep bentuk persegi.

, Stiker Die Cut vs Stiker Kiss Cut
Sumber gambar: https://blog.standoutstickers.com/category/kiss-cut-vs-die-cut-stickers/
, Stiker Die Cut vs Stiker Kiss Cut
Sumber gambar: https://www.stickermule.com/blog/die-cut-stickers-vs-kiss-cut-stickers

Bayangake yen sampeyan duwe bisnis karaoke, lan sampeyan wis menehi stiker khusus kanthi bentuk mikropon. Yen sampeyan milih supaya stiker mati, saben stiker individu bakal katon kaya mikropon cilik sadurunge nggawe kertas dicabut. Yen sampeyan pesen stiker sing diambung, bentuk mikropon dewekan ora bakal katon lengkap nganti kertas sing dicopot dicopot.

Untung lan rugine

Ana wektu sing tepat kanggo nggunakake loro cara ngambung lan mati nganggo cara; uga ora ana kepala lan pundhak ndhuwur.

Yen sampeyan nggoleki stiker sing mripat lan narik kawigaten wiwit wiwitan, die-cut bisa dadi pilihan sing cocog kanggo sampeyan. Sticker sing mati-mati duwe daya tarik otomatis lan awake dhewe, dene estetis stiker pemotong cium bisa uga ora nyata amarga bukti saka kertas sing digawe saka polos.

Kosok baline, yen desain stiker sampeyan rumit banget lan bisa luh, cara ngambung bisa dadi cara sing luwih apik. Mungkin sampeyan mbukak salon rambut lan pengin stiker sing nampilake tendril ngeculake ing angin, utawa sampeyan minangka apiarist sing pengin stiker lebah mung nyambung karo jalur sing rame. Punapa mawon ide alam bébas sing wis dimasak, pilihan ngambung minangka pilihan paling apik, utamane stiker sing alus.

Aja mung mbukak isine weteng yen ana wektu kanggo milih jinis pemotong stiker sing bakal dipesen - gumantung karo bukti supaya sampeyan dadi stiker impen.

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

"*"nuduhake kolom sing dibutuhake

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Apa 6 + 4?
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.