iklan

Merek minangka jeneng, istilah, desain, ikon, logo, utawa koleksi fitur sing mbedakake produk utawa layanan siji sing beda karo perusahaan liyane. Merek digunakake dening bisnis ing kampanye pemasaran lan pariwara. Jeneng merek asring dibedakake karo merek umum utawa ing omah.

Artikel Branding paling anyar

Pandhuan Wiwitan kanggo Photography Produk

E-commerce padha karo dodolan padha karo bathi! - mitos lengkap. Ing mburi tirai minangka salah sawijining faktor sukses kritis sing diarani fotografi produk, sing saiki sampeyan bisa sinau.

Aplikasi paling apik kanggo nggawe kertu ngunjungi digital

Kartu Kunjungan Digital, utawa vCard, ngidini sampeyan langsung nuduhake sapa sampeyan, karo sapa wae, menyang ngendi wae. Dheweke bisa nulung sampeyan ngembangake jaringan kontak kanthi cepet lan efisien nalika mbantu sampeyan metu saka kompetisi. Blinq minangka aplikasi Kartu Kunjungan Digital kanthi peringkat paling dhuwur ing Toko App global. Bisnis ing saindenging jagad… Waca liyane

Animasi Bebas: Nggawe Merek Sampeyan

Sumber: Animasi Fudge Bidhang kreatif sing sampeyan lakoni, wiwit dhewe bisa dadi tugas sing angel. Ora kurang saka sampeyan kabeh animator lepas sing ngupayakake supaya bisnis bisa diluncurake dhewe. Ndhisiki wiwit awal bisa ngirit kebingungan lan tumindak mengko lan bakal… Waca liyane

Ningkatake pertumbuhan merek kanthi keterlibatan pelanggan sing apik

Pelanggan sing terlibat lan kepenak minangka aset paling gedhe kanggo bisnis. Panaliten nemokake manawa 63% konsumen ora bakal bisa bali menyang bisnis karo perusahaan sawise mung pengalaman ala. Kanggo nambah, 42% pelanggan saka survey sing padha negesake manawa bakal ngirim babagan pengalaman negatif online kanggo… Waca liyane

6 Aplikasi Kanggo Nggawe Kertu Bisnis Digital

Kertu Bisnis Digital minangka cara paling canggih kanggo nuduhake rincian karo jaringan. Nggawe koneksi karo sing wis ana utawa dadi klien sing diiringi metode sharing detail sing trendi iki bisa menehi wawasan marang wong liya babagan cara nggunakake saben teknologi. Kertu bisnis digital minangka cara liya… Waca liyane

Proses Milih Jeneng Brand sing Apik

Minangka paribasan kuno sing ujar, "Nomen est omen," lan iki penting banget kanggo nggawe jeneng merek sing apik. Sanajan kayane rada ora ngerti yen jeneng kasebut nduweni kualitas sunnat tartamtu, sejatine yen sampeyan ora milih jeneng sing cocog kanggo merek sampeyan,… Waca liyane

7 Alasan kanggo Wadhah Kantor Kantor

Merek ing papan kerja ora ateges sampeyan kudu nggawe pengaturan utama ing kantor lan nguripake perusahaan sampeyan. Sanajan disaranake nemokake warna tema sampeyan lan nambah sawetara rincian ing kantor sing nggambarake visi perusahaan sampeyan, nanging ora pungkasane lelungan. Ana macem-macem cara nggunakake merek workspace… Waca liyane

Tren Desain Desain Ndhuwur Paling Sampeyan Sampeyan Kudu Deleng

Ora preduli ing bidang sampeyan makarya, inovasi mesthi prioritas utama lan kabeh wong kudu ngetutake. Sampeyan kudu terus nggawe babagan sing anyar sing gawe kaget kabeh. Kajaba iku, industri desain uga kalebu ing kategori iki lan kita wis nyekseni owah-owahan. Wong mesthi pengin ndeleng… Waca liyane

6 Tips Nggawe Blok Signature Email Profesional

Nalika nerangake teken email, sampeyan ora mung nuduhake jeneng lan judhul, nanging uga merek pribadi, tautan sing gegandhengan, lan informasi kontak sing migunani. Sampeyan kudu narik kawigaten lan profesional ing paningalan para sing maca, lan bakal menehi pengaruh sing positif. Ing artikel iki, kita bakal nuduhake enem cara kanggo… Waca liyane

Ningkatake Organik Sampeyan ing Instagram

Apa sing diwiwiti minangka aplikasi nuduhake foto wis dadi pemain utama pemasaran lan merek ing saindenging jagad. Instagram duwe luwih saka pirang-pirang milyar pangguna, kalebu perusahaan lan merek sing ora kaetung nyoba nambah 'jangkauan' saben dina. Jangkauan Instagram minangka nomer wong sing ndeleng utawa sesambungan karo konten sampeyan. Salah sawijining cara kanggo nambah… Waca liyane

10 Cara Nggawe Situs Squarespace Sampeyan Luwih Dinamis

Yen sampeyan wis miwiti ngatur situs web nggunakake Squarespace, tips tartamtu penting kanggo nambah desain situs. Desain situs web sing luwih apik mesthi bakal ningkatake keterlibatan merek nalika rampung kanthi bener. Kepiye sampeyan nggawe situs web Squarespace luwih dinamis? Mangkene teknik paling apik sing kudu sampeyan kenal minangka pamilik bisnis utawa pemasar: Gunakake gelaran animasi… Waca liyane

5 Cara Kreatif Kanggo Nambah Engagement Brand

Saluran digital mbukak komunikasi rong arah ing antarane merek lan konsumen, nggawe definisi dinamis ing antarane kalorone. Apa wae ing media sosial, situs web utawa uga lokasi fisik, merek kudu nandur modal pengalaman pangguna / pelanggan kanthi terus-terusan minangka bagean saka strategi merek. Iki bakal entuk manfaat ing macem-macem level: Saka nambah keterlibatan merek nganti nambah… Waca liyane

Cara ngrancang logo: 5 Aturan Paling Dhasar

Bisa diarani manawa logo minangka gambaran saka perusahaan. Iki minangka simbol sing ana ing endi wae organisasi ninggalake tandha. Miturut efek Gambar-Superioritas, masarakat luwih seneng melu lan ngelingi informasi sing visual tinimbang orientasi teks. Akibate, logo sing apik mesthi ana… Waca liyane

Apa Kertu Bisnis Mini Dadi Tiket Sampeyan Sukses?

Ing jaman saiki, masarakat nyoba ngupayakake kabeh. Saka upaya merek dagang sing canggih kanggo acara pemasaran pengalaman, kayane ora ana dalan manawa para ambisi ora gelem mlaku maneh. Apa yen sampeyan bisa tetep tampil tanpa nyoba kaya ngono? Kepiye yen gampang… Waca liyane

Ing 2020, Apa Kertu Usaha Adat mati utawa Apa isih relevan?

Kita urip ing jagad digital - ora bisa disangkal. Amarga kabeh owah saka materi sing ana nganti saiki sing sejatine, mula ana pitakonan: apa kertu bisnis adat malah relevan maneh? Kanggo mangsuli, ayo goleki pitakon liyane: apa wong isih sesambungan karo wong nalika nindakake bisnis? Mesthi wae! Utamane nalika teka… Waca liyane

Cara Milih Warna Brand lan Logo Sampeyan

Bebarengan karo desain kreatif, warna sing sampeyan pilih kanggo merek bisnis sampeyan bakal melu klien kanthi visual. Iki bakal dadi warna sing digunakake kanggo ngrancang logo, nggawe situs web, ngrancang jaminan pemasaran, lan bisa uga dekorasi lokasi bata lan mortir. Pilihan Warna Merek Luwih Penting Saiki Ora Wis Akeh… Waca liyane

Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial

Currency
EUREuro