iklan

Merek minangka jeneng, istilah, desain, ikon, logo, utawa koleksi fitur sing mbedakake produk utawa layanan siji sing beda karo perusahaan liyane. Merek digunakake dening bisnis ing kampanye pemasaran lan pariwara. Jeneng merek asring dibedakake karo merek umum utawa ing omah.

Artikel Branding paling anyar

Cara Ngembangake (Lan Njaga) Nada Swara Merek Sampeyan

Nggawe nada swara merek penting kanggo strategi pemasaran bisnis apa wae. Njaga swara merek sing konsisten mbantu komunikasi luwih akeh babagan bisnis sampeyan menyang pamirsa. Kajaba iku, nggawe dheweke gampang sesambungan karo bisnis sampeyan, dadi bahan sing migunani kanggo mbangun bisnis sing sukses. Mangkene pandhuan langkah demi langkah babagan carane… Waca liyane

3 Kertu Bisnis Steve Jobs Didol Kanggo $ 10,050 Ing Lelang

Ing 2015 sekolah swasta ing California jenenge "The Marin School", sijine 3 kertu bisnis CEO Apple ing lelang online. Penawaran awal yaiku 600 dolar sing banjur mundhak dadi 10,050 dolar. Sekolah kasebut dikonfirmasi Tim Knowles, CEO Stacks (perusahaan sing nyedhiyakake aplikasi iPhone kanggo nuduhake kertu bisnis) minangka ... Waca liyane

10 Tips Desain Kertas kanggo Nggawe Brand Sampeyan menyang Tingkat Sabanjure

Ing tengah kabeh hype digital, media cetak isih ora ilang pesona. Kertas minangka papan kanggo mbukak ide lan crita merek sampeyan dicritakake. Sampeyan isih ngganti kertu bisnis nalika ketemu wong anyar, ta? Kajaba iku, ora ana sing bisa ngalahake semangat maca majalah karo kopi ing sisih sampeyan. Koran isih dadi wiwitan… Waca liyane

Napa Merek Sampeyan Mbutuhake Kothak Cetak Khusus

Kabeh sing dianggep, kothak cetak khusus penting kanggo ngumpulake barang, nanging uga kanggo macem-macem lapangan kerja. Peti kasebut digawe kanthi inovasi inventif ing macem-macem struktur lan ukuran kanggo ngatasi masalah para pelanggan. Ora ana sing bisa ngalahake jawaban bundling sing disesuaikan kanggo mbungkus barang koreksi, permata, mesin listrik, panganan ... Waca liyane

10 Cara Desain Ulang Situs Web Bisa Mupangate Bisnis Cilik Sampeyan

Ing umur sing meh kabeh kedadeyan, kita yakin sampeyan wis duwe situs web kanggo bisnis cilik sampeyan. Nanging, kita kudu takon: Kapan pungkasan sampeyan ngrancang maneh? Apa sampeyan malah mikir babagan iki, tau? Inggih, apa wis umur utawa ora tau, iku wektu kanggo menehi dandanan! Utamane… Waca liyane

Pandhuan Wiwitan kanggo Photography Produk

E-commerce padha karo dodolan padha karo bathi! - mitos lengkap. Ing mburi tirai minangka salah sawijining faktor sukses kritis sing diarani fotografi produk, sing saiki sampeyan bisa sinau.

Aplikasi paling apik kanggo nggawe kertu ngunjungi digital

Kartu Kunjungan Digital, utawa vCard, ngidini sampeyan langsung nuduhake sapa sampeyan, karo sapa wae, menyang ngendi wae. Dheweke bisa nulung sampeyan ngembangake jaringan kontak kanthi cepet lan efisien nalika mbantu sampeyan metu saka kompetisi. Blinq minangka aplikasi Kartu Kunjungan Digital kanthi peringkat paling dhuwur ing Toko App global. Bisnis ing saindenging jagad… Waca liyane

Animasi Bebas: Nggawe Merek Sampeyan

Sumber: Animasi Fudge Bidhang kreatif sing sampeyan lakoni, wiwit dhewe bisa dadi tugas sing angel. Ora kurang saka sampeyan kabeh animator lepas sing ngupayakake supaya bisnis bisa diluncurake dhewe. Ndhisiki wiwit awal bisa ngirit kebingungan lan tumindak mengko lan bakal… Waca liyane

Ningkatake pertumbuhan merek kanthi keterlibatan pelanggan sing apik

Pelanggan sing terlibat lan kepenak minangka aset paling gedhe kanggo bisnis. Panaliten nemokake manawa 63% konsumen ora bakal bisa bali menyang bisnis karo perusahaan sawise mung pengalaman ala. Kanggo nambah, 42% pelanggan saka survey sing padha negesake manawa bakal ngirim babagan pengalaman negatif online kanggo… Waca liyane

6 Aplikasi Kanggo Nggawe Kertu Bisnis Digital

Kertu Bisnis Digital minangka cara paling canggih kanggo nuduhake rincian karo jaringan. Nggawe koneksi karo sing wis ana utawa dadi klien sing diiringi metode sharing detail sing trendi iki bisa menehi wawasan marang wong liya babagan cara nggunakake saben teknologi. Kertu bisnis digital minangka cara liya… Waca liyane

Proses Milih Jeneng Brand sing Apik

Minangka paribasan kuno sing ujar, "Nomen est omen," lan iki penting banget kanggo nggawe jeneng merek sing apik. Sanajan kayane rada ora ngerti yen jeneng kasebut nduweni kualitas sunnat tartamtu, sejatine yen sampeyan ora milih jeneng sing cocog kanggo merek sampeyan,… Waca liyane

7 Alasan kanggo Wadhah Kantor Kantor

Merek ing papan kerja ora ateges sampeyan kudu nggawe pengaturan utama ing kantor lan nguripake perusahaan sampeyan. Sanajan disaranake nemokake warna tema sampeyan lan nambah sawetara rincian ing kantor sing nggambarake visi perusahaan sampeyan, nanging ora pungkasane lelungan. Ana macem-macem cara nggunakake merek workspace… Waca liyane

Tren Desain Desain Ndhuwur Paling Sampeyan Sampeyan Kudu Deleng

Ora preduli ing bidang sampeyan makarya, inovasi mesthi prioritas utama lan kabeh wong kudu ngetutake. Sampeyan kudu terus nggawe babagan sing anyar sing gawe kaget kabeh. Kajaba iku, industri desain uga kalebu ing kategori iki lan kita wis nyekseni owah-owahan. Wong mesthi pengin ndeleng… Waca liyane

6 Tips Nggawe Blok Signature Email Profesional

Nalika nerangake teken email, sampeyan ora mung nuduhake jeneng lan judhul, nanging uga merek pribadi, tautan sing gegandhengan, lan informasi kontak sing migunani. Sampeyan kudu narik kawigaten lan profesional ing paningalan para sing maca, lan bakal menehi pengaruh sing positif. Ing artikel iki, kita bakal nuduhake enem cara kanggo… Waca liyane

Ningkatake Organik Sampeyan ing Instagram

Apa sing diwiwiti minangka aplikasi nuduhake foto wis dadi pemain utama pemasaran lan merek ing saindenging jagad. Instagram duwe luwih saka pirang-pirang milyar pangguna, kalebu perusahaan lan merek sing ora kaetung nyoba nambah 'jangkauan' saben dina. Jangkauan Instagram minangka nomer wong sing ndeleng utawa sesambungan karo konten sampeyan. Salah sawijining cara kanggo nambah… Waca liyane

10 Cara Nggawe Situs Squarespace Sampeyan Luwih Dinamis

Yen sampeyan wis miwiti ngatur situs web nggunakake Squarespace, tips tartamtu penting kanggo nambah desain situs. Desain situs web sing luwih apik mesthi bakal ningkatake keterlibatan merek nalika rampung kanthi bener. Kepiye sampeyan nggawe situs web Squarespace luwih dinamis? Mangkene teknik paling apik sing kudu sampeyan kenal minangka pamilik bisnis utawa pemasar: Gunakake gelaran animasi… Waca liyane

Temokake ing sosial

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.