Desain Grafis

Macem-macem artikel babagan Desain Grafis, kalebu inspirasi desain, desain cetak, sumber desain gratis, warta industri, lan liya-liyane. Kita nutupi topik kaya teori warna dhasar, carane nggunakake piranti lunak desain kaya adobe Photoshop lan ilustrator, lan aturan saka desain logo, Branding, lan pemasaran. Uga digoleki babagan font lan tipografi, desain cetak, dhasar cetak, lan inspirasi kertu bisnis - yaiku barang pemasaran agunan sing paling umum dirancang kanggo kabeh wektu.

Artikel Desain Grafis Anyar

Mangkene Apa Sampeyan Kudu Ngerti Babagan Foiling Minangka Desainer

Desainer grafis kudu nggawe desain kanggo macem-macem tujuan, saka logo cilik nganti desain spanduk lan kabeh sing ana ing antarane. Foiling uga mbutuhake desain lan dadi desainer. Nanging ngrancang karya seni iki ora padha karo desain biasa. Ana prekara tartamtu sing kudu diurus nalika ngrancang lan… Waca liyane

Dadi desainer grafis profesional - peta dalan sing kudu ditindakake

Desain grafis modern luwih saka mung nggambar nganggo piranti lunak sing beda. Iku nggawe gambar anyar saka wangun, garis, werna, lan tembung kanggo nyebut gagasan. Sampeyan bakal nemokake kreasi kasebut ing endi wae, amarga gambar visual nyerahake kita kanggo ngirim informasi lan nggawe emosi. Minangka persepsi visual babagan jagad iki sing paling penting ... Waca liyane

13 Inspirasi Desain Aplikasi Seluler kanggo Desainer UI/UX

Apa desain aplikasi seluler? Aplikasi seluler akeh banget dikarepake amarga tambah akeh pangguna smartphone. Bisnis mbangun kehadiran online kanthi nggawe aplikasi seluler sing tanpa cacat. Nggawe aplikasi seluler iku penting nanging supaya pangguna-loropaken sampeyan kudu duwe desain app seluler ngédap. Desain minangka salah sawijining… Waca liyane

Desainer Grafis - Ngendi Kanggo Miwiti Latihan lan Karir Minangka Pamula

Apa sampeyan kudu ngerti kanggo dadi desainer grafis - dhaftar skills lan kabisan perlu kanggo profesional, tips, ngendi kanggo miwiti latihan.

10 Tips Desain Kertas kanggo Nggawe Brand Sampeyan menyang Tingkat Sabanjure

Ing tengah kabeh hype digital, media cetak isih ora ilang pesona. Kertas minangka papan kanggo mbukak ide lan crita merek sampeyan dicritakake. Sampeyan isih ngganti kertu bisnis nalika ketemu wong anyar, ta? Kajaba iku, ora ana sing bisa ngalahake semangat maca majalah karo kopi ing sisih sampeyan. Koran isih dadi wiwitan… Waca liyane

Apa sampeyan kudu duwe gelar sarjana kanggo dadi desainer?

Sumber gambar: jobiano.com Apa sampeyan kudu duwe gelar sarjana kanggo dadi desainer? Desainer grafis njupuk peran gedhe banget ing jagad digital amarga nggawe visual sing luar biasa sing katon saben dina, saben menit, ing saindenging jagad. Wong-wong iki nggawe hiburan, pariwara, berita, lan fitur ing kabeh bentuk, kalebu cetak lan… Waca liyane

Apa Ruang Warna Lab? Lan apa sampeyan kudu ngerti babagan iki?  

Pambuka: Sampeyan bisa uga kenal karo RGB lan CMYK. Nanging apa ruang warna lab? Apa sampeyan minangka geek grafis lan warna utawa wong umum, kita wis mangsuli pitakon iki kanthi gampang. Sapa wae bisa ngerti. Senajan wis sawetara nomer lan kerumitan matematika, kita ora arep ana dina. Fokus utama kita yaiku… Waca liyane

Carane Desain Resume Ideal

Gambar dening VIN JD saka Pixabay Teks Alt: resume sampurna Salah sawijining komponen sing paling penting ing aplikasi kerja yaiku resume utawa CV sing cocog. Iki mbantu nampilake katrampilan lan pengalaman lan mbantu nggawe kesan sing ora bisa dilalekake ing majikan. Kanggo ngrancang resume sing efektif lan efisien, sampeyan bisa njupuk saran saka… Waca liyane

10 Cara Desain Ulang Situs Web Bisa Mupangate Bisnis Cilik Sampeyan

Ing umur sing meh kabeh kedadeyan, kita yakin sampeyan wis duwe situs web kanggo bisnis cilik sampeyan. Nanging, kita kudu takon: Kapan pungkasan sampeyan ngrancang maneh? Apa sampeyan malah mikir babagan iki, tau? Inggih, apa wis umur utawa ora tau, iku wektu kanggo menehi dandanan! Utamane… Waca liyane

10 Aturan Emas saka Desainer Printing

Minangka desainer, sampeyan bisa uga wis ngerti babagan tipografi lan desain grafis. Nanging nalika nyetak desain sampeyan ing kertas, sampeyan bisa uga ora ngerti apa sing nggawe dheweke katon paling apik. Kanggo bantuan karo masalah iki, kita arep kanggo nuduhake karo 10 Aturan Golden kanggo Printing Designer! Nalika… Waca liyane

Ndominasi Tren lan Teknik Pangembangan Web ing 2022

Sumber Dina iki, kabeh pangembang fokus ing tren pangembangan web mbesuk, sing bakal dadi populer ing taun 2022. Panggunaane ora mung bakal mbantu nggawe situs sing paling fungsional nanging uga bakal menehi kontribusi kanggo promosi ing mesin telusuran. Sepira relevan tren kasebut bakal jelas ing sawetara wulan. Nanging, ilmu… Waca liyane

Gawe Logo sing Sukses nganggo Elemen Penting

Ora bisa disangkal manawa desain logo sing apik minangka kontributor utama kanggo nggawe kesan pertama ing pamirsa. Logo menehi komunikasi babagan nilai-nilai bisnis sampeyan, ngandhani visi sampeyan, lan malah mbantu wong supaya percaya karo jeneng sampeyan. Yen logo sampeyan ora ngandhani pesen sing bener kanggo pelanggan sing ditarget, bisnis sampeyan bakal… Waca liyane

Pandhuan Ultimate kanggo Tulis Usul Desain UX

Apa sampeyan siyap ngrancang situs web utawa app anyar utawa ngrancang produk sing wis ana, proposal desain UX bisa nggawe proses luwih lancar. Peran proposal desain UX yaiku kanthi tliti babagan "kenapa" lan "kepiye" ing mburi ide desain UX kanggo para desainer lan klien. Miturut data sing diterbitake, 75%… Waca liyane

Logo Google: 10 Tips Sampeyan Bisa Sinau Saka Desain Google kanggo Bisnis Sampeyan

Bali ing 2015, Google ngganti logo. Miturut kiriman blog Google, tujuane kanggo makili cara anyar wong kanggo interaksi karo Google. Coba pikirake: Google ora mung dadi mesin telusuran sing sederhana. Google saiki dadi akeh koleksi situs, aplikasi, lan layanan sing bisa diakses ing piranti sing siyap nganggo Internet. Mesthi wae, ganti… Waca liyane

Pandhuan Lengkap kanggo Nggawe Bisnis Pencetakan Kertu Bisnis Ing Omah

  Kertu bisnis abadi. Tren kasebut bakal tetep ing salawas-lawase. Jagad kertu bisnis bisa uga wis entek amarga adopsi digitalisasi cepet, nanging isih dadi layanan sing paling dikarepake. Kertu bisnis minangka salah sawijining strategi pemasaran offline sing penting, ora preduli kepiye digitalisasi. Iku… Waca liyane

Apa Wayahe Nggawe Desain Portofolio Sampeyan?

Sumber Apa sampeyan freelancer utawa looking kanggo nyewa full time, calon klien lan juragan pengin ndeleng apa sampeyan saged. Yen sampeyan kerja ing desain web, resume sing digawe kanthi apik lan kredensial ora bakal dipotong. Majikan mbokmenawa ora bakal diganggu dening sampeyan Adobe kelancaran sertifikasi lan coding kajaba… Waca liyane

Temokake ing sosial

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.