Kewirausahaan

Startup, bootstrapping, incubator, investor, lan kabeh aspek kanggo miwiti lan ngembangake bisnis. Entrepreneurship minangka cara urip sing ngidini masarakat ngetrapake semangat dheweke lan nuduhake menyang jagad iki. Ora preduli apa bisnis sampeyan mesthi ana cara kanggo nambah lan entuk perspektif anyar. Ing bagean iki, kita nyawang bagean industri lan strategi sing beda ing jagad bisnis anyar.

Artikel Entrepreneurship pungkasan

Aplikasi paling apik kanggo nggawe kertu ngunjungi digital

Kartu Kunjungan Digital, utawa vCard, ngidini sampeyan langsung nuduhake sapa sampeyan, karo sapa wae, menyang ngendi wae. Dheweke bisa nulung sampeyan ngembangake jaringan kontak kanthi cepet lan efisien nalika mbantu sampeyan metu saka kompetisi. Blinq minangka aplikasi Kartu Kunjungan Digital kanthi peringkat paling dhuwur ing Toko App global. Bisnis ing saindenging jagad… Waca liyane

Cara Nulis Copy Web Kanggo Sukses Bisnis

Sumber Sawetara bisnis Internet luwih sukses tinimbang liyane. Bisnis sing sukses yaiku sing wis sinau nulis salinan web sing kuat lan persuasif. Ana sawetara bisnis sing ora nggunakake Internet saiki. Nanging sawetara bisnis Internet luwih sukses tinimbang liyane. Apa bedane? Sing sukses yaiku… Waca liyane

Kepiye cara tuku bisnis sing wis siyap lan ora diapusi

Sumber gambar: https://assets.ent entrepreneursur.com/content/3ught2/2000/20191127190639-shutterstock-431848417-crop.jpeg?width=700&crop=2/1 Pandemi global nggawe wong takon babagan rencana. Iki nggawe dheweke luwih introspektif lan menilai tingkat kesehatan mental, rasa seneng, lan stres. Lan akeh sing mutusake yen duwe bisnis dhewe yaiku cara sing kudu ditindakake. Apamaneh sajrone momen sing angel ditindakake, kabeh ngerti yen sampeyan ... Waca liyane

8 Business Best kanggo College Students kanggo 2021

Pengin independen finansial minangka siswa? Bosen makarya kerja sambilan lan full-time? Pengin miwiti bisnis sampeyan dhewe? Ya, yen wangsulane salah siji ya, sampeyan ana ing kaca sing bener. Dadi waca luwih dhisik kanggo ngerteni apa kesempatan bisnis sing nunggu sampeyan dadi siswa ing taun 2021. College… Waca liyane

5 SEO Kesalahan PASAR E-commerce kudu nyingkiri kabeh biaya

Optimisasi mesin telusuran mbantu nyuda biaya akuisisi pelanggan. Iki minangka aspek penting ing pemasaran e-commerce amarga bisa nambah lalu lintas organik lan visibilitas bisnis. Ora nggumunake, para pemasar e-commerce nggunakake macem-macem taktik SEO supaya bisa narik kawigaten kanthi kualitas. Nanging, SEO bisa uga ora mesthi paling cocog kanggo bisnis e-commerce. Iku… Waca liyane

Seni Desain: Tips Nggawe Powerpoint sing Apik Saben-saben

(Sumber Gambar: Envato Tuts) Akeh panliten nuduhake yen informasi visual duwe rating retensi paling dhuwur. Siji panliten dening MIT nemokake manawa presentasi sing disampaikan kanthi lisan duwe rata-rata tingkat ngelingi 12 persen nalika presentasi sing disampaikan kanthi lisan lan lisan duwe tingkat ngeling-eling 50 persen. Mula, ora gumun yen umume presenter nglampahi pirang-pirang jam kanggo nyampurnakake… Waca liyane

Ningkatake pertumbuhan merek kanthi keterlibatan pelanggan sing apik

Pelanggan sing terlibat lan kepenak minangka aset paling gedhe kanggo bisnis. Panaliten nemokake manawa 63% konsumen ora bakal bisa bali menyang bisnis karo perusahaan sawise mung pengalaman ala. Kanggo nambah, 42% pelanggan saka survey sing padha negesake manawa bakal ngirim babagan pengalaman negatif online kanggo… Waca liyane

6 Aplikasi Kanggo Nggawe Kertu Bisnis Digital

Kertu Bisnis Digital minangka cara paling canggih kanggo nuduhake rincian karo jaringan. Nggawe koneksi karo sing wis ana utawa dadi klien sing diiringi metode sharing detail sing trendi iki bisa menehi wawasan marang wong liya babagan cara nggunakake saben teknologi. Kertu bisnis digital minangka cara liya… Waca liyane

TLD paling apik kanggo bisnis ing saindenging jagad

Nalika nggawe situs bisnis, nggunakake Domain Tingkat Top (TLD) sing penting banget. Iki nggawe kepercayaan pelanggan potensial liwat akrab lan reputasi sing apik. Iki uga bisa nambah ngarsane situs kasebut dibandhingake karo TLD paling populer. Sawetara TLD populer kanggo nggunakake situs jahat lan dianggep kasar liwat internet,… Waca liyane

Layanan Call Center kanggo Bisnis Cilik: Pola Layanan Kualitas

Source: SupportYourApp Kepiye penting ngirim layanan pelanggan sing apik kanggo merek sampeyan? Miturut Microsoft, 96% konsumen nganggep layanan pelanggan sing apik penting nalika milih utawa tetep setya karo merek. Para responden njaluk dhaptar apa sing paling nggawe frustrasi babagan layanan pelanggan sing ora apik, sing ngidentifikasi hal-hal kasebut minangka keprigelan utama: Baleni maneh menyang… Waca liyane

5 Alasan supaya Ora Nyerah Usaha Sampeyan Nalika Kuarantin

Nambah penjualan sampeyan nalika krisis kayane ora bisa digayuh. Nanging yen sampeyan entuk layanan pemasaran online ing NYC, sampeyan bisa ngerteni manawa sejatine akeh ruang kanggo kreativitas. Sampeyan ora mung bisa nyengkuyung, nanging nambah bisnis sampeyan.

Proses Milih Jeneng Brand sing Apik

Minangka paribasan kuno sing ujar, "Nomen est omen," lan iki penting banget kanggo nggawe jeneng merek sing apik. Sanajan kayane rada ora ngerti yen jeneng kasebut nduweni kualitas sunnat tartamtu, sejatine yen sampeyan ora milih jeneng sing cocog kanggo merek sampeyan,… Waca liyane

Kepiye bisa dadi blogger politik ing taun 2020

Yen sampeyan pengin nggawe ide metu lan nggawe pamirsa, miwiti blog minangka perkara sing paling apik. Iki minangka cara sing paling apik kanggo golek dhuwit kanthi tetep bisa nglegakake. Nanging sadurunge sampeyan tumindak, sampeyan kudu duwe tujuan sing jelas lan ngerti persis apa… Waca liyane

Sumber Gratis Gratis kanggo Dhiri Dhiri

Sampeyan angel nulis kabeh mupangat pendidikan perguruan tinggi, nanging mesthi ana siji kekurangan utama: aksesibilitas. Apa sampeyan ora duwe wektu, dhuwit, utawa jadwal sing fleksibel, bisa dadi tantangan kanggo akeh wong kanggo golek pendidikan tinggi. Nanging, ana luwih akeh kesempatan kanggo sinau online tinimbang sadurunge. Sinau pendidikan jarak adoh kanthi cepet… Waca liyane

Kepiye Nulis Tugas sing Sampurna Kanggo Desainer Kanggo Entuk Hasil Sing Sampurna?

Ringkesan desain kaya peta kapal. Amarga alasan iki, penting kanggo sinau babagan cara nggawe dokumen iki kanthi bener supaya tim sampeyan ora kudu isin ing ngarep klien lan nggawe suntingan kanggo proyek sing wis rampung. Ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake kabeh perkara sing penting… Waca liyane

7 Pitakonan Penting Sing Takon Sadurunge Miwiti Usaha Sawise Kandhutan

Sampeyan bosen ora duwe wektu apa-apa lan mikir kanggo miwiti bisnis dhewe? Ing ngisor iki sawetara pitakon sing kudu sampeyan jawab sadurunge sampeyan arep miwiti petualangan anyar ing urip iki.

Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial

Currency
EUREuro