Photography

Artikel Fotografi Paling Anyar

Pandhuan Wiwitan kanggo Photography Produk

E-commerce padha karo dodolan padha karo bathi! - mitos lengkap. Ing mburi tirai minangka salah sawijining faktor sukses kritis sing diarani fotografi produk, sing saiki sampeyan bisa sinau.

Tips UX Kanggo Ngrampungake portofolio Online Sampeyan

Kanthi mayuta-yuta portofolio sing kasedhiya kanggo calon klien online, rong faktor bisa digunakake kanggo mbedakake portofolio - Kualitas portofolio lan UX nalika klien browsing liwat kasebut. Portofolio sampeyan minangka gudang karya sing paling apik. Iki nyedhiyakake katrampilan sing luar biasa kanggo para pamirsa lan saenipun kudu menehi… Waca liyane

Gagasan Kreatif kanggo Kertu Bisnis Fotografi

Minangka fotografer, sampeyan nggunakake kreatifitas lan katrampilan fotografi kanggo motret foto sing paling apik. Dadi, klien ngarepake sampeyan dadi kreatif. Dadi, bayangake rasa kuwatir yen dheweke ndeleng kertu bisnis sing mboseni lan biasa. Sampeyan bakal angel ngyakinake dheweke manawa sampeyan pancen fotografer kreatif lan berbakat. Matur nuwun sanget,… Waca liyane

Kepiye Miwiti Bisnis Fotografi ing 12 Langkah Sederhana

Miwiti bisnis fotografi sampeyan dhewe minangka cara sing apik kanggo entuk dhuwit saka semangat. Mangkene carane miwiti bisnis fotografi kanthi 12 langkah sederhana. Salah sijine yaiku njupuk kamera lan sinau babagan utawa rong babagan fotografi. Nanging, crita sing beda banget kanggo ninggalake proyek sampeyan lan nyilem kaping pisanan… Waca liyane

Napa Sampeyan Nuwun kanggo Investing ing Photographer Profesional kanggo Kampanye Pariwara Sabanjure

Napa Sampeyan Kudu Nyewa Fotografer kanggo Kampanye Pariwara Sabanjure Apa sampeyan pengin kampanye pariwara sabanjure menehi pengaruh gedhe? Yen mangkono, mulane sampeyan kudu investasi ing fotografer profesional. Apa sampeyan pengin nggawe manawa kampanye pariwara sabanjure sukses kaya bisa ditindakake? Yen… Waca liyane

SEO kanggo Photographers: 12 Tips kanggo SEO Newbies

Apa sampeyan fotografer sing ora ngerti babagan rangking Google? Ing pandhuan SEO kanggo para fotografer, kita mulang sampeyan carane nambah game SEO! Ngluncurake karir fotografi kanthi online? Ngunggah portofolio menyang situs sampeyan? Portofolio fotografer minangka salah sawijining senjata paling apik kanggo bisnis sing sukses. Minangka tampilan… Waca liyane

Tips kanggo Nggawe Gambar sing apik banget ing udan

Fotografi Hujan: Nggawe Gambar sing Apik ing Cuaca Stormy Shooting ing cuaca sing surem bisa nggawe gambar sing apik lan moody. Maca terus kanggo nemokake tips paling apik kanggo nggawe fotografi udan dadi kenangan. Ana luwih saka 50,000 fotografer profesional ing AS, nanging ora kabeh wong sing seneng motret minangka pro. Nyatane, kanthi popularitas… Waca liyane

Tips Saben Photographer Perlu Ngerteni Babagan Nggunakake Cahaya Alam

Fotografi Cahya Alami: Tips Saben Fotografer Sampeyan Perlu Ngerteni babagan fotografi cahya alami? Maca terus kanggo nemokake cara nggawe cahya alami kanthi maksimal ing gambar sampeyan. Apa sampeyan ngerti foto sing paling profesional profesional sing dijupuk kanthi cahya alami? Apa sampeyan amatir utawa fotografer profesional, sinau nggunakake cahya alami… Waca liyane

Cara Nggawe Gambar Instagram sing Apik: Pandhuan Langkah-Langkah

Nggolek tips babagan carane njupuk gambar Instagram sing apik? Pandhuan langkah demi langkah bakal mbantu sampeyan nggawe feed Insta sing nyengsemake. Nalika nerangake keterlibatan pangguna, Instagram minangka salah sawijining platform media sosial paling apik saiki. Sanajan gampang banget log on lan ndeleng sawetara fotografi sing apik tenan, ora ana sing kedadeyan… Waca liyane

Tips Editing Foto kaya Profesional

Cara Ngowahi Foto Kaya Profesional: 5 Tips Sampeyan Kudu Nggoleki Tips babagan cara ngowahi foto kaya profesional? Waca tips kanggo tips sing bisa ditrapake para pemula saiki kanggo nambah kualitas foto. Papat saka limang bisnis setuju manawa bahan pemasaran cetak mbantu nambah bisnis. Nanging… Waca liyane

Tips Fotografi Telpon Ponsel Saben Photographer Kudu Ngerti

9 Tips Fotografi Telpon Seluler Saben Fotografer Kudu Dikenal Apa sampeyan pengin nggawe game fotografi ponsel? Maca terus kanggo nemokake tips paling apik sing kudu ngerti karo smartphone. Apa sampeyan ngerti manawa 1.2 triliun foto dijupuk ing saindenging jagad sajrone setaun? Kepiye carane bisa ditindakake? Amarga fotografi ponsel. Meh… Waca liyane

Tips Fotografi Dalam Negeri kanggo Nggawe Gambar Majalah-pantes Majalah

Fotografi Interior: 5 Tips Nggawe Gambar-Gambar sing pantes kanggo Majalah Nggolek game fotografi interior sampeyan? Maca terus kanggo nemokake tips sing dibutuhake kanggo nggawe gambar ing situs web sampeyan pancen pop. Gampang nggunakake situs stok kanggo foto, nanging kenapa sampeyan mbayar dhuwit yen sampeyan bisa entuk? Ana akeh… Waca liyane

Cara Nggunakake Mode Macro kanggo Foto Paling Menutup Paling Apik

Mode Makro: 9 Tips kanggo Moto Foto Paling Apik Apa sampeyan kepiye nggunakake mode makro ing DSLR? Waca tips paling apik babagan cara nggunakake fitur praktis iki sajrone njupuk gambar sabanjure. 96% wong Amerika toko online. Luwih saka setengah sambat yen kekurangan paling gedhe yaiku ora bisa… Waca liyane

Ayo Cahya !: Tips Top kanggo Nembak ing Cahya Padhang

Apa sampeyan pengin motret kanthi cahya sing padhang? Waca pandhuan iki kanggo sinau babagan carane rampung. Moto ing njaba? Sampeyan bisa uga entuk nembak utawa bintik-bintik sing mandheg ing antarane godhong amarga golek shade ing sangisore wit. Sampeyan bisa ngindhari kabeh yen ngerti setelan sing bener… Waca liyane

Nembak ing Udan: Tips Top kanggo Moto ing Udan

Foto sing dijupuk ing udan bisa katon romantis banget lan artsy. Waca terus kanggo sinau tips paling ndhuwur kanggo njupuk udan. Kita wis njlentrehake kabeh sing sampeyan kudu ngerti! Fotografer kaya sampeyan wedi yen kamera dadi basah. Banyu ngrusak elektronik sing larang, lan sing terakhir sampeyan butuh yaiku subjek sampeyan kaya… Waca liyane

Katon Apa Aku !: Tips Top kanggo Nuduhake Fotografi

Cara Nampilake Foto ing Omah Sampeyan arep nampilake fotografi ing omah? Maca terus kanggo sinau babagan nampilake foto kaya pro. Sampeyan bangga foto sampeyan. Saka foto kulawarga nganti karya seni, sampeyan wis kerja keras kanggo motret subjek sing ana gandhengane karo sampeyan. Nanging yen ora ana sing katon… Waca liyane

Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial

Currency
EUREuro