Photoshop

Adobe Photoshop minangka editor grafis raster sing digawe dening Adobe Digabungake. Photoshop minangka standar industri saiki ing panyuntingan grafis raster lan panyuntingan gambar. Panggunaan piranti lunak kasebut nyebar banget, mula jeneng kasebut dadi merek dagang umum industri (yaiku "kanggo photoshop gambar"). Photoshop ndhukung sawetara mode warna kalebu RGB, CMYK, CIELAB, warna titik, lan duotone. Photoshop nggunakake format file PSD dhewe.

Artikel Photoshop Anyar

Apa Ruang Warna Lab? Lan apa sampeyan kudu ngerti babagan iki?  

Pambuka: Sampeyan bisa uga kenal karo RGB lan CMYK. Nanging apa ruang warna lab? Apa sampeyan minangka geek grafis lan warna utawa wong umum, kita wis mangsuli pitakon iki kanthi gampang. Sapa wae bisa ngerti. Senajan wis sawetara nomer lan kerumitan matematika, kita ora arep ana dina. Fokus utama kita yaiku… Waca liyane

Aku wis apus-apus ing Apple… kenapa Intel NUC Mini PC Ora Ngisep

Dadi… minggu pisanan nggarap PC, kudune dakkandhani… Aku ora sengit. Aku kira yen aku ngerti manawa watesan daya laptop utama amarga gumantung karo daya batere sing nyebabake aku nemokake solusi "desktop portebel" sing bakal dilebokake ing tasku nganggo portebel sing tipis… Waca liyane

15 Sumber Desain Grafis Gratis Kanggo Nggawe Pop Proyek Sampeyan

15 Sumber Desain Grafis Gratis kanggo Nggawe Proyek Pop Desain grafis sing sukses mbutuhake alat sing pas kanggo sampeyan. Mangkene 15 sumber desain grafis sing bakal nggawa proyek sampeyan menyang level sabanjure. Desain grafis sing berkualitas bisa ningkatake kinerja perusahaan nganti 200%. Ora kaget yen desainer grafis digoleki ... Waca liyane

Tips Editing Foto kaya Profesional

Cara Ngowahi Foto Kaya Profesional: 5 Tips Sampeyan Kudu Nggoleki Tips babagan cara ngowahi foto kaya profesional? Waca tips kanggo tips sing bisa ditrapake para pemula saiki kanggo nambah kualitas foto. Papat saka limang bisnis setuju manawa bahan pemasaran cetak mbantu nambah bisnis. Nanging… Waca liyane

Top 10 Picks kanggo Photo Editing Photo ing taun 2019

Apa sampeyan fotografer profesional, desainer grafis pemula, utawa mung kanggo nyaring foto kulawarga, sampeyan butuh alat sing efektif. Piranti lunak editing foto migunani banget kanggo ngapusi lan nambah gambar, lan kasedhiya kanthi macem-macem supaya sampeyan bisa milih sing paling cocog karo kabutuhan. … Waca liyane

Top 10 Situs Web Kanggo Tutorial Photoshop Paling apik

Nalika sawetara wong bakal pindhah menyang universitas papat taun kanggo entuk gelar seni digital sing larang saka perguruan tinggi sing duwe bathi, sampeyan lagi lungguh ing kono karo nggawa kaleng soda sing sampeyan tuku saka toko dolar. Ora apa-apa, sampeyan bisa sinau golek Photoshop kanthi nggunakake tutorial gratis. Sapa sing butuh gelar kuliah sing apik kanggo campuran rong gambar… Waca liyane

Dhaptar template situs web portofolio gratis paling apik kanggo taun 2019

Cithakan situs web Photoshop gratis minangka sumber paling apik kanggo nggawe situs web. Ing ngisor iki ana telung template situs web gratis paling apik ing taun 2019, sing cocog kanggo desainer UI lan UX. Muga-muga bisa urip ing jaman nalika template web sing paling apik bisa diakses kanthi online kapan wae sing dikarepake, lan sing paling penting, kanggo… Waca liyane

Gosip Kylie Jenner Photoshop Pungkasane Diucapake

Apa sampeyan kenal karo Kylie Jenner lan foto plancongan sing apik banget? Apa sampeyan uga ngerti manawa sawetara potret sing apik tenan ditembak nggunakake film? Kylie Kristen Jenner minangka kepribadian media, sosialitas, model uga pengusaha terkenal media. Dheweke minangka salah sawijining bintang utama ing serial TV kasunyatan sing diarani ... Waca liyane

Tips lan Trik Nathaniel Dodson Photoshop

Photoshop minangka alat sing ramah pangguna nanging angel dikuasai. Untunge, pitulung kasedhiya karo anane video Nathaniel Dodson. Iki minangka alat sing kudu diduweni kanggo meh kabeh wong kreatif sing ana ing kono, lan kalebu kurva pembelajaran sing cukup tajem. Saliyane, ora prelu rumit kaya… Waca liyane

Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial

Currency
EUREuro