Timeline Pencetakan Lengkap: Kepiye Cetakane Wis Atusan Atusan taun

Timeline Pencetakan Lengkap: Kepiye Cetakane Wis Atusan Atusan taun

Timeline Pencetakan Lengkap: Kepiye Pencetakan Kasengsem kanggo nyithak? Klik ing kene kanggo timeline pencetakan lengkap sing bakal mulang babagan luwih cepet babagan pencetakan sajrone pirang-pirang atus taun kepungkur. Jauh sadurunge media sosial, masarakat ngandhakake nganggo tembung lan gambar. Simbul goresan ing rereged dadi pesen sing dikirim ing saindenging jagad sawetara detik. Ing… Waca liyane

Jeblugan Saka Jauh, Jaman Biyen: Ngerti Sejarah Kertu

Ngerti Sejarah Kertas

Ngerti Sejarah Kertu Apa sampeyan nate kepingin weruh saka endi kertas lan sapa sing ngajak? Priksa manawa sampeyan tetep maca ing ngisor iki kanggo sinau riwayat kertas lengkap. Apa sampeyan nate mikir babagan kertas sing sejatine digunakake? Kita mriksa cathetan kasebut ing Badan Perlindungan Lingkungan. Jebule, saiki luwih saka 68 yuta wit… Waca liyane

Kapan Mesin Cetak digawe? Sejarah Ringkesan Penemuan Penting

  "Penemuan mesin cetak minangka salah sawijining prekara sing paling penting ing sejarah manungsa" - Ha-Joon Chang Bisa uga bias, nanging kita ora bakal bisa setuju karo Ha Joon Chang. Gampang banget nganggep gampang sawetara perkara: keajaiban listrik, kebutuhan banyu saiki, mesin cetak sing asor. … Waca liyane

BANGGA NGLAYANI

Perlu soko alam bébas?

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon!

email
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial