Sajarah

Sejarah pencetakan kalebu sejarah sing apik lan apik. Ing bagean iki, kita bakal ndeleng cetakan donya lawas lan sadurunge.

Artikel Sejarah Anyar

Timeline Pencetakan Lengkap: Kepiye Cetakane Wis Atusan Atusan taun

Timeline Pencetakan Lengkap: Kepiye Pencetakan Kasengsem kanggo nyithak? Klik ing kene kanggo timeline pencetakan lengkap sing bakal mulang babagan luwih cepet babagan pencetakan sajrone pirang-pirang atus taun kepungkur. Jauh sadurunge media sosial, masarakat ngandhakake nganggo tembung lan gambar. Simbul goresan ing rereged dadi pesen sing dikirim ing saindenging jagad sawetara detik. Ing… Waca liyane

Jeblugan Saka Jauh, Jaman Biyen: Ngerti Sejarah Kertu

Ngerti Sejarah Kertu Apa sampeyan nate kepingin weruh saka endi kertas lan sapa sing ngajak? Priksa manawa sampeyan tetep maca ing ngisor iki kanggo sinau riwayat kertas lengkap. Apa sampeyan nate mikir babagan kertas sing sejatine digunakake? Kita mriksa cathetan kasebut ing Badan Perlindungan Lingkungan. Jebule, saiki luwih saka 68 yuta wit… Waca liyane

Rotogravure Printing & Retouching Foto - Wawancara karo Martin

Austin: Oke. Dadi dina iki tanggal 1 Oktober lan aku lungguh ing kene karo kancaku, Martin, lan aku pengin ngobrol karo dheweke babagan pengalaman ing dunia percetakan. Punapa panjenengan kersa matur babagan kepiye sampeyan entuk tugas nyithak utawa nyithak? Martin: Cara sing daklakoni biasane ... Waca liyane

Kapan Mesin Cetak digawe? Sejarah Ringkesan Penemuan Penting

  "Penemuan mesin cetak minangka salah sawijining prekara sing paling penting ing sejarah manungsa" - Ha-Joon Chang Bisa uga bias, nanging kita ora bakal bisa setuju karo Ha Joon Chang. Gampang banget nganggep gampang sawetara perkara: keajaiban listrik, kebutuhan banyu saiki, mesin cetak sing asor. … Waca liyane

Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial

Currency
EUREuro