Desain Humor

Perancang grafis ana dening wong kreatif alam. Lan humor yaiku (miturut pendapat kita) minangka salah sawijining bentuk intelijen kreatif paling dhuwur. Ing bagean iki, kita ndeleng babagan cara humor bisa digunakake ing desain grafis, fotografi, ilustrasi, lan praktik visual utawa medium liyane.

Artikel Humor Desain Paling Anyar

Konsèp kanggo Fotografi Hidupan Liar Komedi 2019 Wis Dhewe

Sanajan ing wayahe paling kikuk, mung ana udakara sewidak persen kemungkinan kewan mung sawetara detik kanggo nindakake perkara sing ora penak lan katon surem ing wektu tartamtu. Minangka salah sawijining sebab kenapa kita muji dheweke. Nanging, mesthine uga minangka salah sawijining sebab kenapa wong seneng guyon. … Waca liyane

Archetypes: Kepiye cara menehi Kertu Bisnis kanthi Gaya!

Ana seni sing apik kanggo menehi kertu bisnis. Sawetara gaya didhukung dening pengaruh budaya, agama, lan uga seksual. Kertu, tinta, desain, lan rampung kertu sampeyan ora bisa ngomong babagan nilai-nilai merek sampeyan, nanging kepiye sampeyan nglakokake pangiriman kertu, presentasi, uga mainake… Waca liyane

7 Kertu Bisnis Kertu Sing Bakal Nggoleki LOLing Pelanggan Sampeyan

7 Kertu Bisnis Lucu sing Bakal Klien Sampeyan LOLing Sampeyan ngerti apa sing dikandhakake, "Kabeh kerja lan ora main nggawe Jack dadi bocah sing ora kuwat." Sapa Jack? Kita ora ngerti. Nanging sing kita ngerti yaiku kertu bisnis sing lucu. Ing ngisor iki ana 7 wong sing bakal nggawe LOLing klien sedina muput (utawa ing… Waca liyane

Yen Rasa Sampeyan Pira Jago Ing Botol

Genie ing Botol Ing tlatah sing adoh banget, yen sampeyan nggoleki cukup lan digali kanthi jero ... sampeyan bisa nemokake Genie ing Peppermint Lampu. Lungguh kanthi tenang ing guwa ing endi wae lan ngetokake emas jambon sing paling apik. Iki peppermint lampu wangi ngenteni dadi tuan sabanjure. Miturut crita, yen ditemokake,… Waca liyane

Potong vs Bleed

Apa bedane saham saham 350gsm, 16pt, lan 110 lbs? Boten! Terminologi percetakan bisa dadi topik sing bingung. Lan apa sing bisa nerangake pedoman nglereni kanggo printer, bisa tegese mburi karir kanggo tukang cukur.

Pinggir… Lukisan?

Yen sampeyan teka ing kene nggolek lukisan minyak gitar gitar U2 sing apik banget, mula nuwun sewu yen sampeyan salah klik ing situs sing salah. Nanging !! Yen sampeyan teka ing kene golek cara kanggo nambah bakat ing kertu bisnis, mula sampeyan bakal sukses!

Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial

Currency
EUREuro