Desain Cetak

Artikel Desain Cetak Paling Anyar

Napa Merek Sampeyan Mbutuhake Kothak Cetak Khusus

Kabeh sing dianggep, kothak cetak khusus penting kanggo ngumpulake barang, nanging uga kanggo macem-macem lapangan kerja. Peti kasebut digawe kanthi inovasi inventif ing macem-macem struktur lan ukuran kanggo ngatasi masalah para pelanggan. Ora ana sing bisa ngalahake jawaban bundling sing disesuaikan kanggo mbungkus barang koreksi, permata, mesin listrik, panganan ... Waca liyane

Makalah Paling Apik kanggo Pencetakan Letterpress ing Donya!

Kredit Gambar: steelpetalpress.com Pencetakan Letterpress wis ana pirang-pirang dekade. Iki minangka gaya nyetak sing nggunakake jinis wungu kanggo nggawe kesan ing lembaran kertas, kain, utawa bahan liyane. Iki menehi efek duwe teks kanthi tekstur sing kandel lan tipis sing uga nambah ambane desaine ... Waca liyane

10 Aturan Emas saka Desainer Printing

Minangka desainer, sampeyan bisa uga wis ngerti babagan tipografi lan desain grafis. Nanging nalika nyetak desain sampeyan ing kertas, sampeyan bisa uga ora ngerti apa sing nggawe dheweke katon paling apik. Kanggo bantuan karo masalah iki, kita arep kanggo nuduhake karo 10 Aturan Golden kanggo Printing Designer! Nalika… Waca liyane

Pantone Review CAPSURE: Apa Alat Iki Cara Paling Apik kanggo Cocog Warna?

CAPSURE ™ menehi cara portebel kanggo cocog warna saka permukaan utawa materi kanthi akurat. Banjur sampeyan bisa ngowahi dadi a Pantone® werna sing bisa digunakake kanggo logo bisnis, desain, utawa fashion. Iki minangka salah sawijining cara paling gampang kanggo nggawe konsistensi kanggo bahan pemasaran sampeyan. CAPSURE dilengkapi luwih saka 10,000 Pantone warna pre-loaded… Waca liyane

Desain Letterpress: 8 Tips Sukses

Kaya ngukir seni sing paling alus, ngrancang kop surat kudu tliti kanthi tliti. Sampeyan kudu ngrancang desain supaya cocog karo tandha surat khas tema khas lan huruf sing dituju. Letterpress minangka salah sawijining wujud seni kuno sing wis diwiwiti wiwit abad kaping 16. Sanajan wiwitane diwatesi kanggo ukiran logam lan kayu,… Waca liyane

Milih Jenis Kertas Paling Apik kanggo Nyithak

Yen tugas sampeyan nyithak kanthi cara apa wae, sampeyan kudu ngerti jinis kertas sing pas. Sanajan sampeyan duwe desain sing apik, nanging sampeyan ora ngerti apa sebilangane proyek cetak sing apik, ana kemungkinan gedhe yen kerja keras sampeyan bisa ilang. Kayane angel banget, nanging… Waca liyane

Cara Nggawe kertu pos kanthi kuat

Kredit Gambar Wiwit wiwitan layanan pos, kertu pos dadi pokok kanggo ngirim pesen lan dikirim menyang alamat individu. Ora suwe sadurunge perusahaan lan perusahaan nyadari potensine kanggo ngiklanake bisnis lan kertu pos paling dhisik sing ngemot pariwara cetak wiwit Desember 1848. Wiwit saiki, kertu pos wis… Waca liyane

Werna Spot utawa Warna Proses? Napa Sampeyan Luwih milih Salah Loro

Kanthi meh kabeh jagad digital, marketing print bisa uga katon kaya njupuk kursi mburi. Nanging para ahli ujar manawa saiki ana akeh permintaan kanggo media cetak, lan pangeboman iklan online sing terus-terusan bisa uga nyebabake kedadeyan iki. Kanthi marketing print, ana macem-macem keputusan desain, nanging sawetara… Waca liyane

10 Kesalahan Umum Perancang Pemasaran Cetak lan Cara Ngatasi Dheweke

Wiwit jagad pemasaran wis dipindhah kanthi online, akeh wong sing yakin manawa marketing print ora bisa digunakake maneh kanggo narik pelanggan. Iki bisa uga katon nyata, nanging kanthi digali luwih jero, sampeyan bakal nemokake manawa marketing print alon-alon nggawe maneh. Salah sawijining sebab utama… Waca liyane

PANTONE® color bridge™ CMYK PC – Unduh Gratis Bagan Referensi Warna Proses

Apa bab iki lan carane nggunakake? Kanggo sampeyan desainer enom lan / utawa kesed sing ora nate tuku resmi Pantone fanbook warna, iki bisa uga dadi sing paling apik sabanjure. Aku ora yakin kepiye asale lan mesthi ora bisa ditemokake Pantonekang… Waca liyane

6 Peraturan Emas Kanggo Desain Kertu Bisnis (CEPAT FIRE TIP)

ing video saiki, aku duwe sawetara tips cepet kanggo aturan emas ing desain kertu bisnis, banjur cathet sawetara cathetan lan tindakake karo desain emas kanggo desain kertu bisnis sing dina iki bisa digawe dening pangareping pejabat lan aku nggunakakeNamecheap kanggo njupuk jeneng domain paling anyar Chiba digunakake dening wiwitan webprofessional lan blogger…

Cara Nggawe Kertu Bisnis ing Illustrator CC

Unduhan gratis kertu bisnis kanggo komersial: https://wisxi.com/business-cards/ Nonton tutorial liyane: http://bit.ly/2xcVfN9 Lengganan: Ktm Art - Tutorial Desain Grafis http://bit.ly/2rBLSiI Kaya aku ing: Facebook: http://bit.ly/2xd9yMz

Stickers Die Cut vs. Stickers Kiss Cut

Stiker minangka cara sing apik kanggo entuk sawetara pangenalan merek lan ngembangake kepribadian sing ditemtokake kanggo bisnis sampeyan. Slogan sing cerdas, gambar seni, lan grafis rumit kabeh kalebu game stiker, nanging isih ana sing kudu dipikirake yen sampeyan wis ngrancang desain. Kanggo sing ngerti yen bentuk sing ora biasa… Waca liyane

Tips Pro kanggo Ngrancang Kertu Bisnis Plastik sing nggumunake

Kertu bisnis wis nikmati revolusi serius sajrone sawetara dekade kepungkur. Ora ana jepretan profesional iki dicithak kanthi eksklusif ing kardus kanthi tata letak sing padha lan ora katon ing kabeh papan. Yen sampeyan nemokake pilihan kertu bisnis plastik, sampeyan bisa uga golek sing luwih awet utawa mbantu sampeyan tampil ... Waca liyane

11 Tips lan Trik kanggo Nggawe Kertu Bisnis holografis

Sampeyan hip, trendi, lan mbutuhake kertu bisnis sing nggambarake. Kertu bisnis holografi minangka solusi sing sampurna kanggo saben profesional modern kanthi driji ing denyut nadi budaya, nanging ana cara sing pas kanggo ngrancang kertu kasebut; iki ana 11 tips kanggo nggawe bisnis holografi sing ideal… Waca liyane

5 Unsur Penting Kartu Bisnis sing Efektif

Kaya dene dokumen profesional liyane kaya resume utawa surat lamaran, ora kabeh kertu bisnis digawe padha. Ana Dos lan Don't sing jelas nalika ngrancang kertu bisnis, dadi priksa manawa sampeyan wis nyakup elemen penting kasebut sadurunge nggawe pesen. Jeneng lan Informasi Kontak Iki… Waca liyane

Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial

Currency
EUREuro