Desain Cetak

Artikel Desain Cetak Paling Anyar

11 Tips lan Trik kanggo Nggawe Kertu Bisnis holografis

Sampeyan hip, trendi, lan mbutuhake kertu bisnis sing nggambarake. Kertu bisnis holografi minangka solusi sing sampurna kanggo saben profesional modern kanthi driji ing denyut nadi budaya, nanging ana cara sing pas kanggo ngrancang kertu kasebut; iki ana 11 tips kanggo nggawe bisnis holografi sing ideal… Waca liyane

5 Unsur Penting Kartu Bisnis sing Efektif

Kaya dene dokumen profesional liyane kaya resume utawa surat lamaran, ora kabeh kertu bisnis digawe padha. Ana Dos lan Don't sing jelas nalika ngrancang kertu bisnis, dadi priksa manawa sampeyan wis nyakup elemen penting kasebut sadurunge nggawe pesen. Jeneng lan Informasi Kontak Iki… Waca liyane

4 Tips Nggawe Desain Kertu Bisnis Adat Mulai Kanan!

Iki minangka abad kaping 21 - ora ana pilihan liyane nalika ngatur kertu bisnis sampeyan. Saka trik desain sing cerdas sing nggawe eseman nganti warna lan bentuk kreatif sing mripate, akeh sing kudu dipikirake nalika ngrancang kertu bisnis. Jarene, nuli nemoni karya desain sing apik ... Waca liyane

Cara Ngrancang Kertu Bisnis Foil Emas: Pandhuan Paling

Ora rahasia manawa mayoritas kertu bisnis langsung dibuwang. Sampeyan bisa uga bisa njamin kasunyatan iki, amarga sampeyan wis bisa mbuwang bagean sing padha. Kepiye yen sampeyan pengin nggawe sambungan sampeyan terus ing kertu? Kepiye sampeyan bisa ngadeg… Waca liyane

Embossing vs Utang: Pandhuan ing jero

Sumber Gambar: https://www.behance.net/gallery/83389183/The-Gatherers Apa sampeyan nate menyang galeri seni utawa museum lan rumangsa kudu ndemek karya seni bertekstur? Kita ngerti rasane, lan muga-muga sampeyan ora bisa ngubungi seni sing apik banget. Untunge sampeyan, nggunakake tekstur ora diwatesi mung kanggo seni sing apik. Sampeyan bisa nggunakake tekstur ing proyek kanggo wong… Waca liyane

10 kothak Apik kanggo Kartu Bisnis Cetak.

Nalika ngrancang kertu bisnis sing sampurna kanggo sampeyan utawa bisnis, ana macem-macem prekara sing kudu sampeyan pikirake - warna, kualitas kertas, logo, informasi apa sing kalebu, uga rincian liyane. Utamane, salah sawijining aspek desain kertu bisnis sing paling sering dilalekake yaiku pilihan font. Milih font sing bener bisa… Waca liyane

5 Cara Surefire kanggo Aplikasi Prinsip Desain Bahan menyang Cithakan Desain Cetak Sampeyan

Desain material minangka gaya desain populer sing digunakake ing meh kabeh situs web, blog, app, lan desain sing digawe sawise taun 2015. Gaya iki pertama kali dikenalake Google ing presentasi Google I / O 2014 - Intine sing meh 2 milyar views. Desain material saiki digunakake ora mung kanggo proyek digital, nanging… Waca liyane

10 Top keuntungan saka Marketing Flyer kanggo Bisnis Sampeyan

10 Mupangat Pemasaran Flyer Kanggo Bisnis Apa sampeyan wis nyoba nggunakake selebaran kanggo bisnis sampeyan? Yen ora, sampeyan kudu. Maca terus kanggo sinau babagan 5 mupangat marketing flyer utama kanggo bisnis sampeyan. Kata kunci SEO: mriksa. Pariwara online: mriksa. Situs web interaktif: Priksa. Sampeyan wis nutupi kabeh strategi pemasaran kanggo mbantu… Waca liyane

Cara Ngrancang Wong sing Udhara Lumra Biasa Sing Maca

Cara Nggawe Flyer Bisnis Wong Sejatine Maca Flyer bisnis sampeyan mung mbuwang-mbuwang dhuwit yen ana wong sing ngusir. Klik ing kene kanggo sinau babagan cara ngrancang brosur bisnis sing pengin diwaca. Kanggo sing ngaku yen tembung tertulis wis mati, industri percetakan ngumumake saiki wayahe mikir maneh… Waca liyane

Kekuwatan Kertu Bisnis Plastik: Nyenengake Swanky

Kertas utawa plastik? Iki minangka pitakon umure sing wis diarepake ing bar checkout toko. Nanging, saiki uga ditrapake kanggo kertu bisnis! Nalika mesthi bakal ana papan kanggo kertu kertas bermutu, desain anyar inovatif lan bahan sing ora dikarepake saiki bakal dadi rame ing jagad perusahaan. Salah sawijining conto? … Waca liyane

Iki 10 saka Desain Kothak Bisnis Mini Bisnis Favorit Kita

Nalika kertu bisnis standar ditampa kanthi universal, apa sampeyan ngerti uga ana opsi sing luwih cilik sing bisa digunakake ing upaya pemasaran lan jaringan? Kertu bisnis mini relatif anyar minangka tren desain. Nalika kertu standar ukurane 3.5 x 2 inci, versi mini bisa dadi paling cilik… Waca liyane

Gawe Pop iki! Cara Nggawe Kontras ing Desain Grafis sampeyan

Yen rong elemen visual ing desain beda-beda kanthi dramatis, mula bakal dianggep minangka kontras. Luwih beda, luwih becik bakal beda. Priksa manawa prabédan kasebut nyata-nyata penting kanggo kontras. Desain sampeyan bisa uga kontras karo nilai, jinis, ukuran, warna, lan elemen liyane. … Waca liyane

Apa papan putih (ruang negatif) lan kenapa sampeyan kudu nggunakake desain grafis sampeyan?

Ing wektu nalika informasi ana kabeh, kita bakal nyoba ngemas konten karo kabeh sing kita ngerti. Kita asring lali apa pangguna pungkasan bakal ngerti konten kita, lan bakal gampang dingerteni. Ing kene mlebu papan putih. Dina iki kita bakal ngrembug papan putih lan kepiye pengaruhe kanggo… Waca liyane

Ukuran Kertu Kredit - Apa Ukurane, Ukuran, & Kandel?

Tau Bingung Apa Dimensi Kertu Kredit? Sampeyan bisa uga wis ndeleng kertu kredit nganggo kaca pembesar nalika mlebu. Apamaneh, katon apik lan rasane apik banget kanggo disentuh. Banjur sampeyan wiwit ngusap lan tuku lan ngerti manawa sampeyan wis ngluwihi wates kredit lan ora nate menehi… Waca liyane

Mburi Kertu Bisnis - Gagasan Kreatif Apa sing Bakal Dilebokake

Sanajan sampeyan krungu akeh babagan cara ngrancang ngarep kertu bisnis, ora akeh sing diarani babagan sisih mburi. Yen sampeyan wis nyoba babagan kertu bisnis kanthi pola pikir sing padha, kita bakal menehi kabar babagan sampeyan. Kaping pisanan, aja lali karo mburi kertu bisnis. Mesthi ora nalika sampeyan… Waca liyane

10 Desain Kertu Bisnis Kayu Ndhuwur Kanggo Nambah Sampeyan

Sampeyan mung bisa nggunakake kertu bisnis kayu. Serius, sapa sing ora pengin kesempatan nyedhaki kanthonge nalika ngandhani calon klien yen sampeyan duwe kayu? Ora ana sing bakal nolak kesempatan kanggo entuk dhuwit sing apik. Ayo goleki 10 desain kertu bisnis kayu kanggo menehi inspirasi. … Waca liyane

Temokake ing sosial

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.