Desain Cetak

Artikel Desain Cetak Paling Anyar

10 Kertu Bisnis Logam Paling Ndhuwur Kanggo Proyek Sabanjure

Ora salah yen ngluwihi norma nalika nggawa kertu bisnis kanggo menehi inspirasi kanggo proyek sabanjure. Napa sampeyan mbayar rata-rata lan golek kertu bisnis sing normal yen sampeyan bisa nyedhaki kanthong lan narik logam? Napa logam? Napa sampeyan malah kudu… Waca liyane

Nggarap Proyek Anyar? Ing ngisor iki, Sapunika Font Font Sure-Shot Foture

Yen sampeyan ngira campuran lan sandhangan sing cocog karo lemari klambi iku ora repot, enteni nganti sampeyan nyoba nggabungake kombinasi font sing bener. Ora, ngenteni! Kita ora nyoba supaya traumatis kanggo urip, kabeh sing kita ucapake yaiku milih rasukan katon kaya kue saiki sampeyan ngerti apa sing paling apik… Waca liyane

Werna Kertas Plancongan

Punika ing Print Peppermint, kita tuku lan adol ton kertas… trees wit nuwun sewu! Lan, kita seneng banget babagan seri kertas anyar iki saka Legion Paper sing diarani "Colorplan". Kulawarga makalah iki ngemot: 50 warna kertas sing dikurasi kanthi tliti 25 embossing bertekstur 8 bobot kertas Coba waca video ing ngisor iki, nalika Austin metu ... Waca liyane

Apa sing kudu dilebokake ing kertu bisnis?

Ora ana jawaban sing bener utawa salah kanggo pitakonan iki. Kabeh gumantung karo jinis bisnis sing sampeyan duwe lan saluran kontak sing pengin ditekanake. Sawetara pamilik bisnis pengin dihubungi liwat telpon lan sing liyane seneng duwe rada misahake kanthi nggunakake email. Ing tingkat apa wae, utama… Waca liyane

Pira regane kanggo ngrancang brosur?

Pitakon angel sing isih durung ana wangsulan sing ditemtokake. Klien sing pesen supaya desain brosur kadang ora ngerti apa sejatine sing dikarepake. Ayo dakkandhani; dheweke ora ngerti apa sejatine brosur kasebut. Apa majalah, katalog, manual, buku ilustrasi - apa? Creative… Waca liyane

Apa desain brosur?

Apa Desain Brosur? Gawe Desain sing Nggawe Tandha Napa umume brosur dicopot menyang tong sampah kaya dene sampah kertas? Dadi, siji-sijine, lagi mboseni lan ora sopan lan nggawe wong maca menguap. Brosur sing nggawe target target target pelanggan, "oke, iki bisnis kanggo aku" tututi… Waca liyane

Apa brosur?

Apa sing diarani Brosur? Cara ngrancang Brosur Konversi Penjualan Dhuwur, sayang, umume brosur kanggo sampah. Peran kita minangka desainer kreatif yaiku ngowahi nasib sing mbebayani tumrap kemungkinan sing angel banget. Iki peppermint pandhuan ditujukan kanggo para desainer kreatif sing pengin ngindhari kesalahan sing nggawe brosur dadi mboseni… Waca liyane

Kepiye carane nggawe brosur?

Cara Nggawe Brosur sing Efektif kanggo Sumber Bisnis: Unsplash Apa sing diarani Brosur? Brosur minangka salembar kertas, leaflet utawa pamflet, sing dadi alat pemasaran kanggo nyebarake babagan produk, acara utawa layanan. Pikirake minangka dokumen promosi, sing dirancang kanggo ngenalake… Waca liyane

ngrangkul desain Contoh Kartu Bisnis

Spot UV's Ultimate Shine Ditambah karo kekuwatan desain Backdrop Hues sing sederhana yaiku perusahaan Desain Grafis sing bangga nggawe desain kanthi kualitas paling dhuwur lan standar profesional kanthi rega sing terjangkau. Miturut pamilik perusahaan desain sing ambisius iki, desain kreatif ora kudu ngilangi bank. Dheweke… Waca liyane

Katerangan Pernikahan w / Kertu Kapas Emas sing Dilap

Kertu sing dicithak taun iki kanggo salah sawijining klien sing kita tresnani. Kertas: 50 pt Katun Tanpa Lapisan (triplex) Rampung: Hot Foil Stamp - Klien Emas: Bailey Aro Photography | baileyaro.com  

Temokake ing sosial

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.