Desain kaos

Artikel Desain T-shirt pungkasan

Napa Kaos Perusahaan sing Dirancang Profesional minangka Cara cerdas kanggo Pasar Bisnis

Napa Kaos Perusahaan minangka Cara Cerdas kanggo Pasar Bisnis Apa sampeyan nyoba mikir cara supaya merek perusahaan bisa dideleng? Pramila kemeja perusahaan sing dirancang kanthi profesional dadi pilihan sing tepat. Sampeyan ora luwih becik mlebu menyang toko Target sing nganggo klambi abang. Iku amarga perusahaan Target… Waca liyane

Cara miwiti ing Pencetakan Layar - Tutorial Langkah demi Langkah

Sanajan percetakan layar dudu bisnis inti kita ing kene Print Peppermint, kita isih seneng sih! Akeh anggota tim, kalebu Taro (desainer utama kita) duwe keahlian khusus kanggo nyetak layar. Kaya dene: poster sing dicithak nganggo layar tangan lan pamisahan warna kanggo nyithak pakaian kaya kaos Kaos. Nyatane, Taro isih konsultasi kanthi rutin… Waca liyane

Artis Lokal 5iveFingaz ngajokake Kasus Terhadap Reebok lan Barang Olahraga Dick kanggo Ripping Desaine

5iveFingaz, seniman lokal, bubar ngajokake kasus federal marang Reebok lan Dick's Sporting Goods sing mesthine digunakake yaiku desain kaos tanpa idin. Kasus kasebut diajukake tanggal 11 September kepungkur. Klaim manawa merek internasional Reebok nyolong desain kaos 5iveFingaz Love More the Ever lan dicithak ing kaos. Kaos kasebut wis… Waca liyane

Pati Anderson Co: Sedulur Paling Dheweke Nggawe Desain T-Shirt

Wis kurang saka seminggu nalika Jill Hurst, bocah enom saka Lawrenceburg wis tilar donya. Jill tilar donya amarga nabrak mobil, lan udakara dina mengko, dhukungan jiwa dicopot, lan organ awake disumbang. Dina iki, tanah kelairan dheweke ngujo amarga polah kasebut kanthi warna pink. Jill Hurst… Waca liyane

Anggota Universitas Tennessee Marching Band nganggo T-shirt sing Dirancang dening Fan Bullied

Anggota saka pawai pawai Universitas Tennessee minangka sing pertama nganggo klambi anti-bullying sing semangat banget sing diilhami dening penggemar kelas papat, sing digodha amarga kaos digaweane ing omah. Band Pride saka Southland klambi ing kaos kasebut ing ngisor seragam nalika main ing Universitas Tennessee, Sabtu kepungkur liwat… Waca liyane

Peppermint Kaos teka… bungah!

Bubar, Taro, desainer timbal ing Print Peppermint nggawe sawetara konsep kanggo sing anyar Print Peppermint Kaos lan sing paling disenengi masarakat. Kaos kasebut bakal kosong nganggo American Apparel sing dicithak nganggo 2 tinta adhedhasar banyu kanthi warna lan bakal diproduksi ing minggu ngarep. Hadiah promosi cheesy lan kontes desain kanggo ngetutake…… Waca liyane

Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial

Currency
EUREuro