Desain Logo

Artikel Desain Logo Anyar

Gawe Logo sing Sukses nganggo Elemen Penting

Ora bisa disangkal manawa desain logo sing apik minangka kontributor utama kanggo nggawe kesan pertama ing pamirsa. Logo menehi komunikasi babagan nilai-nilai bisnis sampeyan, ngandhani visi sampeyan, lan malah mbantu wong supaya percaya karo jeneng sampeyan. Yen logo sampeyan ora ngandhani pesen sing bener kanggo pelanggan sing ditarget, bisnis sampeyan bakal… Waca liyane

Cara Nggawe lan Ngowahi Logo Video - Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti

Apa sampeyan ngerti yen miturut riset, 72% bisnis ujar manawa konten video nambah tarif konversi kanthi dramatis? Video minangka salah sawijining cara sing paling penting kanggo narik pembeli anyar, mula ora duwe konten video ing situs sampeyan bisa uga dadi kesalahan. Sampeyan ora bakal bisa nerangake karo pelanggan… Waca liyane

Logo Google: 10 Tips Sampeyan Bisa Sinau Saka Desain Google kanggo Bisnis Sampeyan

Bali ing 2015, Google ngganti logo. Miturut kiriman blog Google, tujuane kanggo makili cara anyar wong kanggo interaksi karo Google. Coba pikirake: Google ora mung dadi mesin telusuran sing sederhana. Google saiki dadi akeh koleksi situs, aplikasi, lan layanan sing bisa diakses ing piranti sing siyap nganggo Internet. Mesthi wae, ganti… Waca liyane

Tren Desain Desain Ndhuwur Paling Sampeyan Sampeyan Kudu Deleng

Ora preduli ing bidang sampeyan makarya, inovasi mesthi prioritas utama lan kabeh wong kudu ngetutake. Sampeyan kudu terus nggawe babagan sing anyar sing gawe kaget kabeh. Kajaba iku, industri desain uga kalebu ing kategori iki lan kita wis nyekseni owah-owahan. Wong mesthi pengin ndeleng… Waca liyane

Cara ngrancang logo: 5 Aturan Paling Dhasar

Bisa diarani manawa logo minangka gambaran saka perusahaan. Iki minangka simbol sing ana ing endi wae organisasi ninggalake tandha. Miturut efek Gambar-Superioritas, masarakat luwih seneng melu lan ngelingi informasi sing visual tinimbang orientasi teks. Akibate, logo sing apik mesthi ana… Waca liyane

Cara Milih Warna Brand lan Logo Sampeyan

Bebarengan karo desain kreatif, warna sing sampeyan pilih kanggo merek bisnis sampeyan bakal melu klien kanthi visual. Iki bakal dadi warna sing digunakake kanggo ngrancang logo, nggawe situs web, ngrancang jaminan pemasaran, lan bisa uga dekorasi lokasi bata lan mortir. Pilihan Warna Merek Luwih Penting Saiki Ora Wis Akeh… Waca liyane

Napa Sampeyan Kudu Nggunakake Layanan Desain Grafis kanggo Nggawe Logo Sampeyan

Napa Sampeyan Kudu Gunakake Layanan Desain Grafis kanggo Nggawe Logo Yen sampeyan ora nggegirisi nalika nyoba nggawe logo kanggo perusahaan sampeyan klik ing kene kanggo ngerteni kenapa sampeyan kudu nggunakake layanan desain grafis tinimbang Nggawe bisnis cilik ing era digital nyedhiyakake sawetara tantangan unik. Saiki,… Waca liyane

5 Logos Paling Pariwara Kabeh Wektu

5 Logo Paling Cerdas ing Kabeh Wektu Yen sampeyan pengin nggawe logo merek unik kanggo bisnis sampeyan, nanging rumangsa kesandhung, priksa 5 logo sing paling cerdas sing entuk inspirasi. Apa sampeyan ngerti manawa identitas merek minangka salah sawijining faktor utama kanggo nambah penjualan? Sawise kabeh, duwe… Waca liyane

Prinsip ing sandhinge Psikologi Desain Logo

Prinsip-prinsip ing Balik Psikologi Desain Logo Sapa wae sing bisa ngrancang logo. Sawise kabeh, meh kabeh bisnis duwe bisnis. Nanging apa sing nggawe siji logo tetep liyane. Klik ing kene kanggo ngerti psikologi logo Ana kekuwatan lan makna sing ana ing mburi logo kanggo perusahaan utama ing saindenging jagad. Apa sampeyan nate mikir kenapa FedEx nggunakake… Waca liyane

Apa Nggawe lambang logo? 5 Karakter Penting

5 Karakteristik Utama Logo Ikon Kita kabeh ngerti logo kanggo Nike, Coca Cola, lan Pepsi kaya tas tangan kita. Nanging apa sing nggawe logo apik? Klik ing kene kanggo ngerteni. Apa sampeyan ngerti ana meh 30 yuta bisnis cilik ing AS? Yen sampeyan… Waca liyane

Menenga Saka Gagak! Kepiye Cara Nggawe Pop Logo Cilik Bisnis

Menenga saka Akeh Wong! Cara Nggawe Logo Usaha Kecil Sampeyan Pop Apa sampeyan pengin logo bisa langsung dingerteni dening akeh calon klien? Mangkene carane nggawe logo bisnis cilik sampeyan pop. Apa sampeyan wis mikir babagan logo bisnis cilik? Ora mung priksa manawa… Waca liyane

Metu Kanthi Sing Lawas, Kanthi Anyar: Tandha Paling Anyar Wayahe Desain ulang Logo

Apa wayahe ngrancang desain logo sampeyan? Kepiye sampeyan bisa ngomong? Maca terus kanggo sinau tandha-tandha ndhuwur wektu kanggo desain ulang logo. Apa sampeyan wis golek cara kanggo nggawe bisnis luwih anyar lan entuk pelanggan anyar? Kapan pungkasan sampeyan ndeleng logo kanthi serius? Yen sampeyan durung… Waca liyane

Deleng Logo Sing!: Trend Desain Logo Top 2019

Apa sampeyan pengin njupuk logo menyang level sabanjure? Yen mangkono, wacanen kanggo sinau babagan tren desain logo paling dhuwur ing taun 2019. Logo sampeyan menehi kesan ing pasar. Komunikasi apa sing sampeyan adol, cara adol, sapa sing pengin sampeyan tekani, lan uga misi perusahaan lan… Waca liyane

Bab 7: Apa Babagan Surat ing Logo Sampeyan?

Sampeyan wis milih warna. Saiki, wayahe njaluk rinci babagan desain logo. Ayo ngobrol babagan huruf. Tipografi, kaya desainer profesional sing ngerti, minangka bagean penting saka sembarang tipe desain grafis. Ora mung ngidini sampeyan nambah teks, nanging uga nambah elemen desain menyang logo sing luwih gedhe. … Waca liyane

Bab 6: Ngatur Desain

Bab 6: Ngatur Desain Proses desain nyata kalebu makarya karo para desainer kanggo nggabungake saben unsur, kayata logo, kanggo nggawe produk pungkasan sing kohesif. Asring, butuh pasangan mripat utawa perspektif sing beda kanggo ndeleng prekara sing ora bisa dideleng sadurunge ... Waca liyane

Bab 5: Cara Nindakake Analisis Logo Kompetitif

Siji bebener sing gampang kudu nuntun babagan desain logo merek: ora bakal bisa dideleng kanthi kapisah. Yen mbandhingake langsung utawa ora kanthi suwe, pamirsa bakal ndeleng logo liyane, lan mesthi bakal mbandhingake logo kasebut karo sampeyan. Cara mbandhingake duwe peran inti kanggo narik kawigaten lan njaga perhatian. Malah logo sing paling apik… Waca liyane

Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial

Currency
EUREuro