Desain Produk

Artikel Desain Produk Anyar

Target Iki Ngerayakno Taun Puluh Desain Usaha Desainer

Kolaborasi desainer target apik tenan. Kejaba narik kawigaten lan nyenengake, dheweke uga wani lan gagah, lan ing wektu sing padha, bisa diakses kanthi biaya sithik. Dheweke nyurung amplop kasebut lan njaluk supaya klien nggantung apa sing dikepengini babagan fashion desainer. Mula, Target milih ngluncurake potongan-potongan apik tenan kanggo mengeti tanggal 20… Waca liyane

Final Design Mock-up saka iPad Pro sing Dicethak nganggo iPhone 11 Pro 3-Cam Bump

Bocor fisik awal saka penawaran paling anyar saka Apple, yaiku model iPad Pro anyar sing dianggep asile lumahing, kanthi sisih mburi tablet replika sing ana ing pucuk cam lensa telung lensa ing sisih kasebut. Iki mestine saiki nampilake Apple nggawa kamera iPhone 11 Pro ing ndhuwur lan ndhuwur ... Waca liyane

10 Gagasan Label Produk lan Inspirasi

Minangka pemilik utawa pabrikan bisnis cilik, mata pencaharian asring gumantung karo kemampuan sampeyan kanggo narik kawigaten pelanggan lan komunikasi merek sampeyan. Cara paling apik kanggo nggayuh tujuan kasebut yaiku nggawe label produk sing apik sing menehi inspirasi lan motivasi kanggo para pelanggan. Kepiye sampeyan nggawe label sing narik ati? Ngrancang captivating… Waca liyane

Patung Kewan Die Cut dening PaperTrophy.com

Halo Wong! Austin ing kene, direktur kreatif ing Print Peppermint. Aku bubar tuku sawetara patung kewan sing dipotong saka kertas desain perusahaan ing Berlin. Sanajan rada larang, aku ngira bakal dadi bahan fokus sing sampurna kanggo dekorasi kamar turu anak-anakku. Majelis butuh wektu 4 jam lempitan lan gluing lan butuh usaha luwih akeh… Waca liyane

Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial

Currency
EUREuro