desain

Artikel Desain Paling Anyar

6 Iku Saben Design Student Apa Know Ing 2021

Ngatur gaweyan ing sekolah desain bisa uga dadi tugas sing angel banget kanggo sampeyan minangka mahasiswa. Nanging, sampeyan kudu kerja tenanan lan nyiapake jam ekstra supaya sukses lan dadi sing paling dhuwur ing kelas. Artikel iki bakal menehi cahya babagan sawetara tips supaya sampeyan bisa entuk paling… Waca liyane

10 TIPS EFEKTIF UNTUK NGoptimalake CV KANGGO DESIGNER GRAPHIC CAREER

CV Luke Sutton https://www.behance.net/gallery/12130339/CV-Portfolio-Booklet Nyoba golek karya minangka perancang grafis bisa uga nantang. Kadhangkala kayane sampeyan nindakake apa wae, sampeyan ora bisa nggunakake cara sing bener kanggo nampilake kemampuan, pengalaman, fitur sing nggawe sampeyan tampil saka para pesaing. Desain grafis minangka industri sing berkembang sing ora ngrancang mandheg munggah,… Waca liyane

Cara Paling Apik kanggo Emboss: Pandhuan Lengkap

Source Embossing bisa nambah pesona estetika ing kertas, kertas bisnis profesional, lan kaca buku skrap. Ora ana cara kanggo nggawe desain sampeyan. Sampeyan bisa nggunakake teknologi digital utawa tinker ing saben dinane - pilihane ora ana enteke. Sadurunge sinau babagan embossing, ayo ngerti apa embossing lan njelajah sawetara… Waca liyane

8 Tips UX / UI kanggo Mbantu Strategi Pemasaran Digital

Sumber gambar: Canva Yen sampeyan kepengin weruh apa ana hubungane antara pengalaman panganggo (UX), antarmuka panganggo (UI), lan pemasaran digital, mula wangsulane ya. UX lan UI nemtokake sukses kampanye pemasaran digital sampeyan. Unsur UX / UI misahake kampanye pemasaran sing sukses saka kampanye sing ora sukses. Yen, contone,… Waca liyane

Kertas Daur Ulang: Pandhuan Cepet kanggo Desainer Berkelanjutan

Miturut EPA Amerika Serikat, kertas perawan nyebabake 74% lan 35% luwih akeh polusi udara lan banyu tinimbang kertas daur ulang lan mbantu nyegah deforestasi. Nanging, salah sawijining kekurangan nggunakake kertas daur ulang yaiku endhot sampah. Proses deinking sing digunakake ing pamrosesan kertas daur ulang bisa nyebabake endhot endhot 20% saben kertas daur ulang. Apa Daur Ulang… Waca liyane

Piranti Lunak Desain Grafis 5 paling dhuwur ing taun 2020

Pangembangan teknologi modern nyedhiyakake desainer grafis kanthi akeh piranti lunak sing asring nggawe masalah ing pilihan. Lan kaya sing sampeyan ngerteni, pilihan piranti lunak sing bener ora bakal mengaruhi kesempatan kreatif, nanging uga kacepetan pangembangan proyek lan uga sukses para desainer dhewe. Apa produk sing kudu… Waca liyane

14 Buku Desain Paling Apik kanggo Siswa Desain ing taun 2020

Sinau kanggo jurusan desain bisa dadi angel. Sawetara siswa bisa uga gugup amarga miwiti sing anyar. Tujuane yaiku ngrampungake kuliah secepat mungkin nalika kekancan lan seneng urip ing universitas. Dheweke kudu sinau miturut instruktur sing beda lan ngirim proyek kasebut tepat waktu. Bisa uga dibangun… Waca liyane

12 Sebab Napa Desain Sing Apik Kanggo Bisnis sing Apik

Katrangan: Apa sampeyan isih mikir arep nandur modal ing desain bisnis utawa ora? Priksa artikel iki kanggo ngerti kepiye bisnis sampeyan bisa entuk bathi saka desain sing apik lan cara mbukak kunci potensial. Apa indikasi bisnis sing apik? Wangsulan beda-beda saka wirausaha menyang wirausaha. Sejatine bisnis sing apik… Waca liyane

10 Cara Nggawe Situs Squarespace Sampeyan Luwih Dinamis

Yen sampeyan wis miwiti ngatur situs web nggunakake Squarespace, tips tartamtu penting kanggo nambah desain situs. Desain situs web sing luwih apik mesthi bakal ningkatake keterlibatan merek nalika rampung kanthi bener. Kepiye sampeyan nggawe situs web Squarespace luwih dinamis? Mangkene teknik paling apik sing kudu sampeyan kenal minangka pamilik bisnis utawa pemasar: Gunakake gelaran animasi… Waca liyane

10 Kursus lan Kolej Paling Sinau kanggo Sinau Desain Grafis ing AS

Pancen angel mbayangake jagad modern tanpa desain grafis. Saben produk, layanan, utawa acara duwe identitas dhewe, sing mbantu konsumen milih kanthi cerdas apa sing dibutuhake. Desain grafis minangka gaya urip sing bisa diakses saiki kanggo wong-wong sing pengin ngaturake urip. Yen sampeyan manggon ing AS utawa pengin… Waca liyane

Tips Pro kanggo Ngrancang Kertu Bisnis Plastik sing nggumunake

Kertu bisnis wis nikmati revolusi serius sajrone sawetara dekade kepungkur. Ora ana jepretan profesional iki dicithak kanthi eksklusif ing kardus kanthi tata letak sing padha lan ora katon ing kabeh papan. Yen sampeyan nemokake pilihan kertu bisnis plastik, sampeyan bisa uga golek sing luwih awet utawa mbantu sampeyan tampil ... Waca liyane

11 Tips lan Trik kanggo Nggawe Kertu Bisnis holografis

Sampeyan hip, trendi, lan mbutuhake kertu bisnis sing nggambarake. Kertu bisnis holografi minangka solusi sing sampurna kanggo saben profesional modern kanthi driji ing denyut nadi budaya, nanging ana cara sing pas kanggo ngrancang kertu kasebut; iki ana 11 tips kanggo nggawe bisnis holografi sing ideal… Waca liyane

5 Logos Paling Pariwara Kabeh Wektu

5 Logo Paling Cerdas ing Kabeh Wektu Yen sampeyan pengin nggawe logo merek unik kanggo bisnis sampeyan, nanging rumangsa kesandhung, priksa 5 logo sing paling cerdas sing entuk inspirasi. Apa sampeyan ngerti manawa identitas merek minangka salah sawijining faktor utama kanggo nambah penjualan? Sawise kabeh, duwe… Waca liyane

Prinsip ing sandhinge Psikologi Desain Logo

Prinsip-prinsip ing Balik Psikologi Desain Logo Sapa wae sing bisa ngrancang logo. Sawise kabeh, meh kabeh bisnis duwe bisnis. Nanging apa sing nggawe siji logo tetep liyane. Klik ing kene kanggo ngerti psikologi logo Ana kekuwatan lan makna sing ana ing mburi logo kanggo perusahaan utama ing saindenging jagad. Apa sampeyan nate mikir kenapa FedEx nggunakake… Waca liyane

Font 5 Desain Aliran Ndhuwur Paling Dhuwur ing 2019

5 Font Trending Paling Top sing Kudu Ditonton ing taun 2019 Apa sampeyan nggawe logo utawa ngrancang bisnis, sampeyan pengin kontemporer. Kanggo tujuan kasebut, priksa font tren iki ing taun 2019. Sawetara font, kayata Helvetica, nyoba lan klasik sing sejatine. Dheweke ora duwe tanggal kadaluwarsa. Liyane, kayata Comic Sans, bakal… Waca liyane

Tips Fotografi Dalam Negeri kanggo Nggawe Gambar Majalah-pantes Majalah

Fotografi Interior: 5 Tips Nggawe Gambar-Gambar sing pantes kanggo Majalah Nggolek game fotografi interior sampeyan? Maca terus kanggo nemokake tips sing dibutuhake kanggo nggawe gambar ing situs web sampeyan pancen pop. Gampang nggunakake situs stok kanggo foto, nanging kenapa sampeyan mbayar dhuwit yen sampeyan bisa entuk? Ana akeh… Waca liyane

Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial

Currency
EUREuro