Keuntungan Desain UI/UX sing Apik kanggo Bisnis ing 2022

Tuladha Tren Sistem Desain dening Figma

UI nuduhake antarmuka panganggo. Iku nggambarake tata letak grafis saka aplikasi. Iki kalebu tombol, teks, gambar, panggeser, kolom entri teks, lan kabeh unsur liyane kanggo interaksi pangguna. Desainer grafis ngrancang unsur visual. Iki kalebu pola warna, wujud tombol, ukuran font, tata letak layar, transisi, lan saben interaksi mikro. UX nuduhake… Waca liyane

10 Kesalahan Desain Presentasi Umum sing kudu Dihindari

10 Kesalahan Desain Presentasi sing Nahan Sampeyan Mbalik Bayangake lungguh kanggo presentasi sing sampeyan ngarep-arep tenan. Presenter miwiti sesi kasebut, lan slide sing ditampilake diisi data lan akeh banget gambar lan nampilake luwih saka sawetara font, sing ora diselarasake karo saben… Waca liyane

6 Iku Saben Design Student Apa Know Ing 2021

Bohlam sing bening dipasang ing papan tulis

Ngatur gaweyan ing sekolah desain bisa uga dadi tugas sing angel banget kanggo sampeyan minangka mahasiswa. Nanging, sampeyan kudu kerja tenanan lan nyiapake jam ekstra supaya sukses lan dadi sing paling dhuwur ing kelas. Artikel iki bakal menehi cahya babagan sawetara tips supaya sampeyan bisa entuk paling… Waca liyane

10 TIPS EFEKTIF UNTUK NGoptimalake CV KANGGO DESIGNER GRAPHIC CAREER

CV Luke Sutton https://www.behance.net/gallery/12130339/CV-Portfolio-Booklet Nyoba golek karya minangka perancang grafis bisa uga nantang. Kadhangkala kayane sampeyan nindakake apa wae, sampeyan ora bisa nggunakake cara sing bener kanggo nampilake kemampuan, pengalaman, fitur sing nggawe sampeyan tampil saka para pesaing. Desain grafis minangka industri sing berkembang sing ora ngrancang mandheg munggah,… Waca liyane

Cara Paling Apik kanggo Emboss: Pandhuan Lengkap

Teknik Folder Embossing kanthi Folder embossing floral Country ditampilake ing kene, kalebu embossing panas ing foil tembaga lan stamping nganggo folder kasebut.

Source Embossing bisa nambah pesona estetika ing kertas, kertas bisnis profesional, lan kaca buku skrap. Ora ana cara kanggo nggawe desain sampeyan. Sampeyan bisa nggunakake teknologi digital utawa tinker ing saben dinane - pilihane ora ana enteke. Sadurunge sinau babagan embossing, ayo ngerti apa embossing lan njelajah sawetara… Waca liyane

8 Tips UX / UI kanggo Mbantu Strategi Pemasaran Digital

Print Online kertu bisnis Best

Sumber gambar: Canva Yen sampeyan kepengin weruh apa ana hubungane antara pengalaman panganggo (UX), antarmuka panganggo (UI), lan pemasaran digital, mula wangsulane ya. UX lan UI nemtokake sukses kampanye pemasaran digital sampeyan. Unsur UX / UI misahake kampanye pemasaran sing sukses saka kampanye sing ora sukses. Yen, contone,… Waca liyane

Kertas Daur Ulang: Pandhuan Cepet kanggo Desainer Berkelanjutan

Print Online Kertu bisnis Best Print Online Best

Miturut EPA Amerika Serikat, kertas perawan nyebabake 74% lan 35% luwih akeh polusi udara lan banyu tinimbang kertas daur ulang lan mbantu nyegah deforestasi. Nanging, salah sawijining kekurangan nggunakake kertas daur ulang yaiku endhot sampah. Proses deinking sing digunakake ing pamrosesan kertas daur ulang bisa nyebabake endhot endhot 20% saben kertas daur ulang. Apa Daur Ulang… Waca liyane

14 Buku Desain Paling Apik kanggo Siswa Desain ing taun 2020

Print Online kertu bisnis Best

Sinau kanggo jurusan desain bisa dadi angel. Sawetara siswa bisa uga gugup amarga miwiti sing anyar. Tujuane yaiku ngrampungake kuliah secepat mungkin nalika kekancan lan seneng urip ing universitas. Dheweke kudu sinau miturut instruktur sing beda lan ngirim proyek kasebut tepat waktu. Bisa uga dibangun… Waca liyane

10 Cara Nggawe Situs Squarespace Sampeyan Luwih Dinamis

Print Online Best square-space-luwih-dinamis

Yen sampeyan wis miwiti ngatur situs web nggunakake Squarespace, tips tartamtu penting kanggo nambah desain situs. Desain situs web sing luwih apik mesthi bakal ningkatake keterlibatan merek nalika rampung kanthi bener. Kepiye sampeyan nggawe situs web Squarespace luwih dinamis? Mangkene teknik paling apik sing kudu sampeyan kenal minangka pamilik bisnis utawa pemasar: Gunakake gelaran animasi… Waca liyane

5 Logos Paling Pariwara Kabeh Wektu

5 Logos Paling Pariwara Kabeh Wektu

5 Logo Paling Cerdas ing Kabeh Wektu Yen sampeyan pengin nggawe logo merek unik kanggo bisnis sampeyan, nanging rumangsa kesandhung, priksa 5 logo sing paling cerdas sing entuk inspirasi. Apa sampeyan ngerti manawa identitas merek minangka salah sawijining faktor utama kanggo nambah penjualan? Sawise kabeh, duwe… Waca liyane

Prinsip ing sandhinge Psikologi Desain Logo

Prinsip ing sandhinge Psikologi Desain Logo

Prinsip-prinsip ing Balik Psikologi Desain Logo Sapa wae sing bisa ngrancang logo. Sawise kabeh, meh kabeh bisnis duwe bisnis. Nanging apa sing nggawe siji logo tetep liyane. Klik ing kene kanggo ngerti psikologi logo Ana kekuwatan lan makna sing ana ing mburi logo kanggo perusahaan utama ing saindenging jagad. Apa sampeyan nate mikir kenapa FedEx nggunakake… Waca liyane

BANGGA NGLAYANI

Perlu soko alam bébas?

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon!

email
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial