dhaptar

Artikel Dhaptar Anyar

10 Cara Nggawe Situs Squarespace Sampeyan Luwih Dinamis

Yen sampeyan wis miwiti ngatur situs web nggunakake Squarespace, tips tartamtu penting kanggo nambah desain situs. Desain situs web sing luwih apik mesthi bakal ningkatake keterlibatan merek nalika rampung kanthi bener. Kepiye sampeyan nggawe situs web Squarespace luwih dinamis? Mangkene teknik paling apik sing kudu sampeyan kenal minangka pamilik bisnis utawa pemasar: Gunakake gelaran animasi… Waca liyane

5 Cara Menang Kanthi Saluran eCommerce "Normal Anyar"

Amarga COVID-19, "normal anyar" iku bisnis sing kudu adaptasi karo bisnis kanthi cepet. Iki tegese durung mesthi ana wektu kanggo nindakake riset sing tepat lan njaluk bebek sampeyan saurutan sadurunge mlebu ing dunia e-commerce. Warta sing apik yaiku ora ateges sampeyan ora bisa mandheg mung… Waca liyane

14 Tempat Paling Apik Kanggo Tuku Kartu Bisnis Edge Dilukis Kanthi Dibandhingake

Yen sampeyan pengin kertu bisnis sing dicet paling apik kanggo kegiatan profesional, ora butuh wektu suwe kanggo golek puluhan panyedhiya online. Layanan cetak miturut permintaan nggawe industri iki dadi salah sawijine masarakat mikir yen bisa nggawe rame ing sisih karo nawakake produk iki. Sawetara perusahaan gelem mbayar paling murah… Waca liyane

Mburi Kertu Bisnis - Gagasan Kreatif Apa sing Bakal Dilebokake

Sanajan sampeyan krungu akeh babagan cara ngrancang ngarep kertu bisnis, ora akeh sing diarani babagan sisih mburi. Yen sampeyan wis nyoba babagan kertu bisnis kanthi pola pikir sing padha, kita bakal menehi kabar babagan sampeyan. Kaping pisanan, aja lali karo mburi kertu bisnis. Mesthi ora nalika sampeyan… Waca liyane

Ndhuwur 10 Desain Kertu Bisnis Plastik Kanggo Menang Proyek Sabanjure

Wayahe sadar lingkungan. Kita ngarep-arep paling ora ana sawetara kertu bisnis ing dhaptar iki sing digawe saka plastik daur ulang. Yen ora, mula kita bakal ngrusak segara utawa apa sing dicritakake wong-wong mau ing dina iki. Nanging serius, daur ulang. Botol plastik sing sampeyan ngombe bisa dadi bisnis wong ... Waca liyane

10 Situs Web Kanggo Sumber Desain Grafis Gratis

Mung amarga sampeyan nggawe desain grafis ora ateges sampeyan kudu mbayar saben sumber utawa aset sing digunakake. Nyatane, sampeyan bisa nindakake kabeh pesen klien kanthi gratis. Sampeyan bisa uga ora kepenak kaya nggunakake sumber daya sing wis dibayar, nanging ana sebab manawa aset kasebut dibayar. … Waca liyane

Top 10 Situs Web Kanggo Tutorial Photoshop Paling apik

Nalika sawetara wong bakal pindhah menyang universitas papat taun kanggo entuk gelar seni digital sing larang saka perguruan tinggi sing duwe bathi, sampeyan lagi lungguh ing kono karo nggawa kaleng soda sing sampeyan tuku saka toko dolar. Ora apa-apa, sampeyan bisa sinau golek Photoshop kanthi nggunakake tutorial gratis. Sapa sing butuh gelar kuliah sing apik kanggo campuran rong gambar… Waca liyane

10 Desain Kertu Bisnis Kayu Ndhuwur Kanggo Nambah Sampeyan

Sampeyan mung bisa nggunakake kertu bisnis kayu. Serius, sapa sing ora pengin kesempatan nyedhaki kanthonge nalika ngandhani calon klien yen sampeyan duwe kayu? Ora ana sing bakal nolak kesempatan kanggo entuk dhuwit sing apik. Ayo goleki 10 desain kertu bisnis kayu kanggo menehi inspirasi. … Waca liyane

10 Kertu Bisnis Logam Paling Ndhuwur Kanggo Proyek Sabanjure

Ora salah yen ngluwihi norma nalika nggawa kertu bisnis kanggo menehi inspirasi kanggo proyek sabanjure. Napa sampeyan mbayar rata-rata lan golek kertu bisnis sing normal yen sampeyan bisa nyedhaki kanthong lan narik logam? Napa logam? Napa sampeyan malah kudu… Waca liyane

Temokake ing sosial

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.