Dasar Percetakan

Artikel Dasar Pencetakan Anyar

Nggawe Cetakan Digital sing nggumunake Pemirsa

Sumber:https://artisanhd.com/blog/professional-printing/uploading-online-digital-art/ Salah sawijining langkah paling gedhe ing karir seniman digital yaiku mindhah seni sampeyan saka layar menyang omah para penggemar sing tresna sampeyan. . Ngidini seni sing digawe kanthi digital berkembang amarga cetakan berkualitas tinggi minangka cara sing apik kanggo ora mung nyuda beban nggawe seni anyar, nanging ngidini… Waca liyane

Mangkene Apa Sampeyan Kudu Ngerti Babagan Foiling Minangka Desainer

Desainer grafis kudu nggawe desain kanggo macem-macem tujuan, saka logo cilik nganti desain spanduk lan kabeh sing ana ing antarane. Foiling uga mbutuhake desain lan dadi desainer. Nanging ngrancang karya seni iki ora padha karo desain biasa. Ana prekara tartamtu sing kudu diurus nalika ngrancang lan… Waca liyane

Desain Letterpress: 8 Tips Sukses

Kaya ngukir seni sing paling alus, ngrancang kop surat kudu tliti kanthi tliti. Sampeyan kudu ngrancang desain supaya cocog karo tandha surat khas tema khas lan huruf sing dituju. Letterpress minangka salah sawijining wujud seni kuno sing wis diwiwiti wiwit abad kaping 16. Sanajan wiwitane diwatesi kanggo ukiran logam lan kayu,… Waca liyane

Milih Jenis Kertas Paling Apik kanggo Nyithak

Yen tugas sampeyan nyithak kanthi cara apa wae, sampeyan kudu ngerti jinis kertas sing pas. Sanajan sampeyan duwe desain sing apik, nanging sampeyan ora ngerti apa sebilangane proyek cetak sing apik, ana kemungkinan gedhe yen kerja keras sampeyan bisa ilang. Kayane angel banget, nanging… Waca liyane

10 Kesalahan Umum Perancang Pemasaran Cetak lan Cara Ngatasi Dheweke

Wiwit jagad pemasaran wis dipindhah kanthi online, akeh wong sing yakin manawa marketing print ora bisa digunakake maneh kanggo narik pelanggan. Iki bisa uga katon nyata, nanging kanthi digali luwih jero, sampeyan bakal nemokake manawa marketing print alon-alon nggawe maneh. Salah sawijining sebab utama… Waca liyane

PANTONE® color bridge™ CMYK PC – Unduh Gratis Bagan Referensi Warna Proses

Apa bab iki lan carane nggunakake? Kanggo sampeyan desainer enom lan / utawa kesed sing ora nate tuku resmi Pantone fanbook warna, iki bisa uga dadi sing paling apik sabanjure. Aku ora yakin kepiye asale lan mesthi ora bisa ditemokake Pantonekang… Waca liyane

Cara Ngrancang Kertu Bisnis Foil Emas: Pandhuan Paling

Ora rahasia manawa mayoritas kertu bisnis langsung dibuwang. Sampeyan bisa uga bisa njamin kasunyatan iki, amarga sampeyan wis bisa mbuwang bagean sing padha. Kepiye yen sampeyan pengin nggawe sambungan sampeyan terus ing kertu? Kepiye sampeyan bisa ngadeg… Waca liyane

Embossing vs Utang: Pandhuan ing jero

Sumber Gambar: https://www.behance.net/gallery/83389183/The-Gatherers Apa sampeyan nate menyang galeri seni utawa museum lan rumangsa kudu ndemek karya seni bertekstur? Kita ngerti rasane, lan muga-muga sampeyan ora bisa ngubungi seni sing apik banget. Untunge sampeyan, nggunakake tekstur ora diwatesi mung kanggo seni sing apik. Sampeyan bisa nggunakake tekstur ing proyek kanggo wong… Waca liyane

Jeblugan Saka Jauh, Jaman Biyen: Ngerti Sejarah Kertu

Ngerti Sejarah Kertu Apa sampeyan nate kepingin weruh saka endi kertas lan sapa sing ngajak? Priksa manawa sampeyan tetep maca ing ngisor iki kanggo sinau riwayat kertas lengkap. Apa sampeyan nate mikir babagan kertas sing sejatine digunakake? Kita mriksa cathetan kasebut ing Badan Perlindungan Lingkungan. Jebule, saiki luwih saka 68 yuta wit… Waca liyane

Hurup Paling Gampang Dibaca kanggo Web lan Cetak

12 fonts paling apik sing luwih gampang diwaca Waca luwih jero babagan font sing paling apik sing kasedhiya ing pasar. Nggoleki font sing bener bisa uga katon kaya tugas sing gampang lan sing ora mbutuhake perhatian. Nanging, para desainer sing paling apik ing kana nggunakake ... Waca liyane

Werna Analog & Komplementary - Apa bedane lan kepiye cara digunakake ing Desain Grafis?

Werna minangka elemen paling dhasar ing desain. Milih warna sing tepat minangka kunci apa wae desain kanggo pemasaran, promosi, merek, utawa mung nggawe kesenjangan. Pangerten babagan warna gumantung karo macem-macem prekara, lan warna duwe interpretasi sing beda ing saben negara amarga wong-wong sing beda budaya nggandhengake warna kanthi beda ... Waca liyane

Serif vs font Sans-serif, Apa bedane lan kenapa aku kudu ngurmati?

(img src: https://www.canva.com/learn/serif-vs-sans-serif-fonts/) Desainer grafis duwe macem-macem jinis sing bisa dipilih. Nanging langkah pertama yaiku milih langkah-langkah sing duwe serif lan font sing ora. Maca terus kanggo njelajah babagan carane pilihan iki bisa mengaruhi gaya desain sampeyan. Apa sing diarani serif? Garis cilik sing dipasang ing alfabet diarani serif. Dheweke bisa uga asale… Waca liyane

Warna: RGB vs. Hex vs. CMYK vs. PMS (Pantone) – apa bedane? VIDEO

(Img Src: https://rcpmarketing.com/color-matching-system-pms-cmyk–rgb-hex/) Supaya warna sing pas lan tetep desain ora gampang. Ana pirang-pirang desainer sing ngupayakake nggawe konten lan nyithak konten ing saindenging jagad. Kajaba iku, ana macem-macem browser, piranti seluler, TV, lan cara nyithak sing nggawe macem-macem desain supaya bisa urip. Ora ana sing bisa ngontrol gawan ... Waca liyane

Apa aturan sing nomer telu, lan kepiye sampeyan bisa nggunakake ing desain grafis sampeyan?

Fotografer asring nggunakake aturan katelu kanggo njupuk klik sing sampurna. Nanging desainer grafis uga bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo ngowahi desain dadi barang sing apik banget. Aturan pihak katelu bisa dingerteni, nanging konsep sing gampang iki bisa nggawe sampeyan desainer sing apik banget. Apa Aturan Katelu? Aturan iki negesake… Waca liyane

Gawe Pop iki! Cara Nggawe Kontras ing Desain Grafis sampeyan

Yen rong elemen visual ing desain beda-beda kanthi dramatis, mula bakal dianggep minangka kontras. Luwih beda, luwih becik bakal beda. Priksa manawa prabédan kasebut nyata-nyata penting kanggo kontras. Desain sampeyan bisa uga kontras karo nilai, jinis, ukuran, warna, lan elemen liyane. … Waca liyane

Apa papan putih (ruang negatif) lan kenapa sampeyan kudu nggunakake desain grafis sampeyan?

Ing wektu nalika informasi ana kabeh, kita bakal nyoba ngemas konten karo kabeh sing kita ngerti. Kita asring lali apa pangguna pungkasan bakal ngerti konten kita, lan bakal gampang dingerteni. Ing kene mlebu papan putih. Dina iki kita bakal ngrembug papan putih lan kepiye pengaruhe kanggo… Waca liyane

Temokake ing sosial

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.