ramah lingkungan

Artikel anyar sing ramah lingkungan

Alat Kertu Bisnis Virtual Piranti Sosial Bizz: Review Lengkap

Sumber Ing jagad digital saiki, umume acara jejaring, rapat konferensi, lan pertemuan sosial santai ditindakake ing setelan virtual. Saka Skype menyang Zoom, teknologi digital ngowahi cara komunikasi lan tumindak bisnis. Nalika kertu bisnis konvensional lan nyata isih duwe papan sing istimewa, aplikasi kertu bisnis virtual ganti persepsi. Saka akeh… Waca liyane

Kabeh sing Sampeyan Perlu Dikenal Babagan Kertu Ramah Lingkungan

Dina-dina kita urip ing sangisore sunar srengenge tanpa nimbang-nimbang endi asal saka sumber daya. Kita ora mandheg mikir sedetik maneh apa sing digunakake kertas liyane ing notebook, lan uga ora lungguh lan kepengin weruh manawa kertas sing digunakake nggunakake ramah lingkungan. Ing… Waca liyane

Kertas Daur Ulang: Pandhuan Cepet kanggo Desainer Berkelanjutan

Miturut EPA Amerika Serikat, kertas perawan nyebabake 74% lan 35% luwih akeh polusi udara lan banyu tinimbang kertas daur ulang lan mbantu nyegah deforestasi. Nanging, salah sawijining kekurangan nggunakake kertas daur ulang yaiku endhot sampah. Proses deinking sing digunakake ing pamrosesan kertas daur ulang bisa nyebabake endhot endhot 20% saben kertas daur ulang. Apa Daur Ulang… Waca liyane

Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial

Currency
EUREuro