Art

Artikel Seni Anyar

Gagasan Kreatif kanggo Kertu Bisnis Artis

Yen sampeyan ana ing lapangan kreatif, wong-wong sekitar sampeyan pengin sampeyan luwih khas lan unik. Dadi, yen sampeyan duwe kertu bisnis artis sing asli lan asli, sampeyan ora bakal bisa ngyakinake wong babagan bakat sampeyan. Elinga, ana akeh banget seniman ing kana sing duwe persegi panjang putih sing jelas lan ora menarik karo… Waca liyane

Nembak ing Udan: Tips Top kanggo Moto ing Udan

Foto sing dijupuk ing udan bisa katon romantis banget lan artsy. Waca terus kanggo sinau tips paling ndhuwur kanggo njupuk udan. Kita wis njlentrehake kabeh sing sampeyan kudu ngerti! Fotografer kaya sampeyan wedi yen kamera dadi basah. Banyu ngrusak elektronik sing larang, lan sing terakhir sampeyan butuh yaiku subjek sampeyan kaya… Waca liyane

Katon Apa Aku !: Tips Top kanggo Nuduhake Fotografi

Cara Nampilake Foto ing Omah Sampeyan arep nampilake fotografi ing omah? Maca terus kanggo sinau babagan nampilake foto kaya pro. Sampeyan bangga foto sampeyan. Saka foto kulawarga nganti karya seni, sampeyan wis kerja keras kanggo motret subjek sing ana gandhengane karo sampeyan. Nanging yen ora ana sing katon… Waca liyane

Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial

Currency
EUREuro