Ilustrasi

Ilustrasi, digawe dening ilustrator (manungsa) yaiku ngelawan foto. Ilustrasi nganggo tangan nganggo potlot, pena, marker, tablet, utawa komputer. Ilustrasi minangka panjelasan visual saka macem-macem konsep sing digawe kanggo tujuan integrasi ing media sing diterbitake, kayata poster, brosur, majalah, buku, bahan ajar, animasi, game video, lan film.

Artikel Ilustrasi Anyar

10 Situs Web Kanggo Sumber Desain Grafis Gratis

Mung amarga sampeyan nggawe desain grafis ora ateges sampeyan kudu mbayar saben sumber utawa aset sing digunakake. Nyatane, sampeyan bisa nindakake kabeh pesen klien kanthi gratis. Sampeyan bisa uga ora kepenak kaya nggunakake sumber daya sing wis dibayar, nanging ana sebab manawa aset kasebut dibayar. … Waca liyane

Archetypes: Kepiye cara menehi Kertu Bisnis kanthi Gaya!

Ana seni sing apik kanggo menehi kertu bisnis. Sawetara gaya didhukung dening pengaruh budaya, agama, lan uga seksual. Kertu, tinta, desain, lan rampung kertu sampeyan ora bisa ngomong babagan nilai-nilai merek sampeyan, nanging kepiye sampeyan nglakokake pangiriman kertu, presentasi, uga mainake… Waca liyane

Will Smith - Ilustrasi Kartun Dina Kamardikan

Dina Sugeng Rawuh ing taun 2016, kita entuk diskon ing dina Kamardikan. Nanging ora kaya pengecer liyane, pemasaran kita ora mung fokus ing patriotisme lan luwih akeh babagan Will Smith 🙂 2016 Ad Copy: Kepiye sampeyan seneng ngentekake tanggal 4 Juli? Apa sampeyan ngunjungi kulawarga lan panggangan karo wong sing dikasihi? Apa sampeyan… Waca liyane

Maskot Anyar Imut Peppermint Cat

Maskot Anyar Imut Peppermint Bapak-Ibu lan Wanita Kucing, Bocah-Bocah-Bocah-bocah wadon. Monggo kumpul ing sakubeng lan sugeng rawuh Print Peppermintmaskot anyar sing lucu Peppermint Kucing ^ ↀᴥↀ ^. Dheweke imut. Dheweke keren. Dheweke ana ing kene pesen pesen preinan kanggo kabeh wong, “Relax & Chill”. Sage tembung nalika stres. Entuk inspirasi saka Jepang lucu… Waca liyane

Yen Rasa Sampeyan Pira Jago Ing Botol

Genie ing Botol Ing tlatah sing adoh banget, yen sampeyan nggoleki cukup lan digali kanthi jero ... sampeyan bisa nemokake Genie ing Peppermint Lampu. Lungguh kanthi tenang ing guwa ing endi wae lan ngetokake emas jambon sing paling apik. Iki peppermint lampu wangi ngenteni dadi tuan sabanjure. Miturut crita, yen ditemokake,… Waca liyane

Potong vs Bleed

Apa bedane saham saham 350gsm, 16pt, lan 110 lbs? Boten! Terminologi percetakan bisa dadi topik sing bingung. Lan apa sing bisa nerangake pedoman nglereni kanggo printer, bisa tegese mburi karir kanggo tukang cukur.

Pinggir… Lukisan?

Yen sampeyan teka ing kene nggolek lukisan minyak gitar gitar U2 sing apik banget, mula nuwun sewu yen sampeyan salah klik ing situs sing salah. Nanging !! Yen sampeyan teka ing kene golek cara kanggo nambah bakat ing kertu bisnis, mula sampeyan bakal sukses!

Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial

Currency
EUREuro