Paper

Artikel Kertas Anyar

Makalah Paling Apik kanggo Pencetakan Letterpress ing Donya!

Transkripsi: Dadi akeh desainer lan kreatif sing seneng banget kanggo nyetak letterpress nanging sing ora dingerteni yaiku supaya bisa ngoptimalake mesin letterpress kaya kincir angin Heidelberg sekolah lawas, umpamane, sampeyan kudu menehi panganan sing bener. saka kertas. Pramila kita wis ngenteni sawetara wulan kepungkur kanggo riset… Waca liyane

Milih Jenis Kertas Paling Apik kanggo Nyithak

Yen tugas sampeyan nyithak kanthi cara apa wae, sampeyan kudu ngerti jinis kertas sing pas. Sanajan sampeyan duwe desain sing apik, nanging sampeyan ora ngerti apa sebilangane proyek cetak sing apik, ana kemungkinan gedhe yen kerja keras sampeyan bisa ilang. Kayane angel banget, nanging… Waca liyane

Kabeh sing Sampeyan Perlu Dikenal Babagan Kertu Ramah Lingkungan

Dina-dina kita urip ing sangisore sunar srengenge tanpa nimbang-nimbang endi asal saka sumber daya. Kita ora mandheg mikir sedetik maneh apa sing digunakake kertas liyane ing notebook, lan uga ora lungguh lan kepengin weruh manawa kertas sing digunakake nggunakake ramah lingkungan. Ing… Waca liyane

Top 10 Keuntungan Kertu Bisnis Logam

10 Mupangate Kartu Bisnis Logam Apa sampeyan nate tuku kertu bisnis logam? Yen ora, sampeyan kudu. Maca terus kanggo sinau mupangate kertu bisnis logam. Ana luwih saka 27 yuta kertu bisnis sing dicithak saben dina ing AS sing padha karo udakara 10 milyar kertu bisnis sing dicithak saben taun. Dadi… Waca liyane

Jeblugan Saka Jauh, Jaman Biyen: Ngerti Sejarah Kertu

Ngerti Sejarah Kertu Apa sampeyan nate kepingin weruh saka endi kertas lan sapa sing ngajak? Priksa manawa sampeyan tetep maca ing ngisor iki kanggo sinau riwayat kertas lengkap. Apa sampeyan nate mikir babagan kertas sing sejatine digunakake? Kita mriksa cathetan kasebut ing Badan Perlindungan Lingkungan. Jebule, saiki luwih saka 68 yuta wit… Waca liyane

10 Top Mills Kertas lan Kasedhiya sing Paling populer

Minangka perusahaan kreatif sing duwe spesialisasi pencetakan fleksibel, laminasi, lapisan, lan cetakan khusus, kabeh sing ditindakake adhedhasar kertas. Kita seneng nggawe ide kreatif supaya bisa urip, nanging ora bisa ditindakake tanpa diwiwiti karo kertas kualitas premium. Pramila kita pengin nggawe dhaptar 10 paling dhuwur… Waca liyane

Kepiye Kandel minangka Kertu Bisnis: Jelas

Kertu kertu bisnis GSM lan kekandelan diterangake Ora preduli apa profesi sing kita pilih, kertu bisnis minangka kesan pertama saka merek lan apa sing pengin ditindakake. Simpenan kertu diukur kanthi angka kanggo kertu bisnis; kanthi kekandelan sing beda karo kekandelan sing beda. Kertu bisnis minangka aspek sing paling penting… Waca liyane

Sampel Kertu Bisnis Inspirasi Star-Trek - Geordi La Forge

Iki minangka salah sawijining conto kertu bisnis saka paket conto gratis. Ya, aku ngerti regane siji dolar nanging biasane kanggo nyegah planggaran ing situs iki. Desain Dadi, luwih dhisik aku pengin ngomong babagan desain. Taro, desainer utama sing apik banget duwe talenta milih tema Star Trek kanggo potongan tartamtu… Waca liyane

Pasar Kasar Banana Sedunia

Kertas pisang minangka salah sawijining jinis kertas sing digunakake ing macem-macem indra: kertas sing digawe saka serat pisang liwat proses industri, saka woh-wohan lan batang sing ora bisa digunakake: kertas sing digawe saka kulit gedhang lan digunakake kanggo tujuan kreatif. Pasar Banana Paper mundhak lan diantisipasi bakal dobel regane ing pungkasan taun 2025.… Waca liyane

Werna Kertas Plancongan

Punika ing Print Peppermint, kita tuku lan adol ton kertas… trees wit nuwun sewu! Lan, kita seneng banget babagan seri kertas anyar iki saka Legion Paper sing diarani "Colorplan". Kulawarga makalah iki ngemot: 50 warna kertas sing dikurasi kanthi tliti 25 embossing bertekstur 8 bobot kertas Coba waca video ing ngisor iki, nalika Austin metu ... Waca liyane

Kertu Bisnis Rusak - Interioré Feliz

Dina iki kita ngenalake babagan anyar ing blog sing diarani "Kertu Bisnis Mecah" duh duh duh… (drum dramatis). Ing saben episode, kita bakal nggawe ringkesan ringkes babagan klien, desain potongan, spek cetakan, lan file digital sing digunakake kanggo ngasilake kertu kasebut. … Waca liyane

Kertu Bisnis Matak vs Matte: Sing Apa Sampeyan?

Jaringan angel banget. Elingi kabeh wong sing ketemu ing acara jejaring luwih angel. Solusi? Kertu bisnis. Nanging, kanthi akeh kertu sing ngambang ing ruangan, kepiye sapa sing bakal kelingan bisnis sampeyan? Rincian kasebut penting kanggo nyetel kertu bisnis saka paket kasebut. Keputusan pertama sing bakal dijupuk nalika nggawe kertu bisnis… Waca liyane

Patung Kewan Die Cut dening PaperTrophy.com

Halo Wong! Austin ing kene, direktur kreatif ing Print Peppermint. Aku bubar tuku sawetara patung kewan sing dipotong saka kertas desain perusahaan ing Berlin. Sanajan rada larang, aku ngira bakal dadi bahan fokus sing sampurna kanggo dekorasi kamar turu anak-anakku. Majelis butuh wektu 4 jam lempitan lan gluing lan butuh usaha luwih akeh… Waca liyane

Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial

Currency
EUREuro