layang aksara

Artikel letterpress paling anyar

Makalah Paling Apik kanggo Pencetakan Letterpress ing Donya!

Kredit Gambar: steelpetalpress.com Pencetakan Letterpress wis ana pirang-pirang dekade. Iki minangka gaya nyetak sing nggunakake jinis wungu kanggo nggawe kesan ing lembaran kertas, kain, utawa bahan liyane. Iki menehi efek duwe teks kanthi tekstur sing kandel lan tipis sing uga nambah ambane desaine ... Waca liyane

Makalah Becik kanggo Printing Letterpress

Transkripsi: Dadi akeh desainer lan kreatif sing seneng banget kanggo nyetak letterpress nanging sing ora dingerteni yaiku supaya bisa ngoptimalake mesin letterpress kaya kincir angin Heidelberg sekolah lawas, umpamane, sampeyan kudu menehi panganan sing bener. saka kertas. Pramila kita wis ngenteni sawetara wulan kepungkur kanggo riset… Waca liyane

Temokake ing sosial

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.