Marketing

Artikel Pemasaran Anyar

10 Tips kanggo Nggawe Video Nggoleki Profesional Kanggo Pamula

Gambar: storyset liwat Freepik Miturut panaliten, konten video nggawe 82% lalu lintas internet ing taun iki. Tegese akeh sing seneng nonton video nalika browsing internet lan golek informasi anyar. Nanging kenapa dheweke seneng banget karo video? Video luwih gampang diakses amarga pangguna bisa nuduhake konten kanthi gampang ing pucuk driji. … Waca liyane

Ngendi Sampeyan Bisa Sinau SEO Online Gratis ing 2022?

SEO tetep dadi raja nalika ngembangake merek web. Taktik optimasi mesin telusur bisa mbantu sampeyan entuk lalu lintas lan luwih akeh dodolan. Sampeyan ora kudu mbuwang ewonan dolar kanggo mbangun katrampilan SEO sampeyan. Ing ngisor iki sawetara tips kanggo mbantu sampeyan sinau SEO gratis ing 2022. Forum Iku migunani kanggo sinau SEO… Waca liyane

Durung Wektu kanggo Mungkasi Iklan Cetak

Ing jagad digital sing berkembang iki, bathi iklan cetak wis suda sajrone pirang-pirang taun, lan banjur ana pandemi. Data nuduhake yen 25 koran paling dhuwur ing AS wis ilang 20% ​​saka sirkulasi cetak dina minggu antarane kuartal pisanan 2020, lan Q3 2021. Nanging, merek isih ora bisa ngliwati iki ... Waca liyane

10 Cara Desain Ulang Situs Web Bisa Mupangate Bisnis Cilik Sampeyan

Ing umur sing meh kabeh kedadeyan, kita yakin sampeyan wis duwe situs web kanggo bisnis cilik sampeyan. Nanging, kita kudu takon: Kapan pungkasan sampeyan ngrancang maneh? Apa sampeyan malah mikir babagan iki, tau? Inggih, apa wis umur utawa ora tau, iku wektu kanggo menehi dandanan! Utamane… Waca liyane

Ndominasi Tren lan Teknik Pangembangan Web ing 2022

Sumber Dina iki, kabeh pangembang fokus ing tren pangembangan web mbesuk, sing bakal dadi populer ing taun 2022. Panggunaane ora mung bakal mbantu nggawe situs sing paling fungsional nanging uga bakal menehi kontribusi kanggo promosi ing mesin telusuran. Sepira relevan tren kasebut bakal jelas ing sawetara wulan. Nanging, ilmu… Waca liyane

Nulis UX: Aturan Kanggo Nulis lan Ngrancang Teks Babagan Produk

Saben dina, jumlah aplikasi lan situs web saya akeh. Salajengipun, amarga kesederhanaan panggunaan, luwih akeh wong sing kerep nggunakake. Desain antarmuka ora mung mengaruhi level penake, nanging teks ing njero. Ing kahanan kasebut, nulis UX saya akeh lan dadi elemen penting ing… Waca liyane

Cara Nulis Copy Web Kanggo Sukses Bisnis

Sumber Sawetara bisnis Internet luwih sukses tinimbang liyane. Bisnis sing sukses yaiku sing wis sinau nulis salinan web sing kuat lan persuasif. Ana sawetara bisnis sing ora nggunakake Internet saiki. Nanging sawetara bisnis Internet luwih sukses tinimbang liyane. Apa bedane? Sing sukses yaiku… Waca liyane

3 Tips Desain Web kanggo Ngoptimalake Situs Web Kanggo Musim Liburan

Sumber Miwiti toko web, blog lelungan utawa bisnis online sing babagan adol barang utawa layanan bisa dadi ide sing apik, nanging ngoptimalake situs web minangka balapan sing beda. Nyewa desainer grafis profesional bisa uga dadi solusi larang regane, supaya sinau cara ngoptimalake situs kanthi dhewe bisa ngirit ... Waca liyane

Kepiye cara ngoptimalake konten kanggo telusuran swara?

Kanthi telpon pinter ing saben kanthong, akses menyang jagad pengetahuan lan informasi luwih jembar sadurunge. Saya suwe, pangguna saiki ngarep-arep akses tanpa gangguan menyang jagad iki liwat swara asisten cerdas sing ora ana kabentuk, diakses liwat telusuran swara sing gampang - nganti separo kabeh telusuran digawe nganggo swara… Waca liyane

Pentinge Pemasaran Tradhisional ing Jagad Digital

Internet wis dilebokake ing urip saben dinane, lan iku salah sawijining sebab utama kenapa akeh pamilik bisnis gumantung karo pemasaran digital. Pelanggan nggunakake akeh wektu kanthi online, sing ngidini kita nggunakake platform media sosial kanggo nganalisis pasar lan nggawe hubungan sing kuat karo target target. Pemasaran digital… Waca liyane

5 SEO Kesalahan PASAR E-commerce kudu nyingkiri kabeh biaya

Optimisasi mesin telusuran mbantu nyuda biaya akuisisi pelanggan. Iki minangka aspek penting ing pemasaran e-commerce amarga bisa nambah lalu lintas organik lan visibilitas bisnis. Ora nggumunake, para pemasar e-commerce nggunakake macem-macem taktik SEO supaya bisa narik kawigaten kanthi kualitas. Nanging, SEO bisa uga ora mesthi paling cocog kanggo bisnis e-commerce. Iku… Waca liyane

Napa penting kanggo investasi ing situs web profesional?

Gambar Sampul: Sumber Sampeyan ora bisa nolak pentinge situs web profesional. Apa sampeyan bisnis cilik sing pengin narik klien lokal utawa perusahaan multinasional sing ngembangake jangkauan pemasaran, situs web profesional minangka kunci sukses marketing. Ana sebab kenapa 78% pangguna katon online kanggo mutusake babagan layanan. Nalika ana… Waca liyane

Kepiye Blogging Mbantu Nambah SEO kanggo Firma B2B

Blog minangka kanca paling apik SEO. Dianggep minangka kabutuhan para pemasar Digital, blog bisa menehi macem-macem mupangat kanggo bisnis. Blog ora mung ningkatake keterlibatan organik karo para pelanggan, nanging uga duwe peran kanggo nyegah pelanggan. Kanggo jangka panjang, blogging kanggo perusahaan B2B mbantu nambah kesadaran merek kanthi nggawe hubungan sehat karo saiki lan… Waca liyane

8 Tips UX / UI kanggo Mbantu Strategi Pemasaran Digital

Sumber gambar: Canva Yen sampeyan kepengin weruh apa ana hubungane antara pengalaman panganggo (UX), antarmuka panganggo (UI), lan pemasaran digital, mula wangsulane ya. UX lan UI nemtokake sukses kampanye pemasaran digital sampeyan. Unsur UX / UI misahake kampanye pemasaran sing sukses saka kampanye sing ora sukses. Yen, contone,… Waca liyane

Cara Nggawe kertu pos kanthi kuat

Kredit Gambar Wiwit wiwitan layanan pos, kertu pos dadi pokok kanggo ngirim pesen lan dikirim menyang alamat individu. Ora suwe sadurunge perusahaan lan perusahaan nyadari potensine kanggo ngiklanake bisnis lan kertu pos paling dhisik sing ngemot pariwara cetak wiwit Desember 1848. Wiwit saiki, kertu pos wis… Waca liyane

Proses Milih Jeneng Brand sing Apik

Minangka paribasan kuno sing ujar, "Nomen est omen," lan iki penting banget kanggo nggawe jeneng merek sing apik. Sanajan kayane rada ora ngerti yen jeneng kasebut nduweni kualitas sunnat tartamtu, sejatine yen sampeyan ora milih jeneng sing cocog kanggo merek sampeyan,… Waca liyane

Temokake ing sosial

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.