Pantone

anyar Pantone artikel

Pantone Review CAPSURE: Apa Alat Iki Cara Paling Apik kanggo Cocog Warna?

CAPSURE ™ menehi cara portebel kanggo cocog warna saka permukaan utawa materi kanthi akurat. Banjur sampeyan bisa ngowahi dadi a Pantone® werna sing bisa digunakake kanggo logo bisnis, desain, utawa fashion. Iki minangka salah sawijining cara paling gampang kanggo nggawe konsistensi kanggo bahan pemasaran sampeyan. CAPSURE dilengkapi luwih saka 10,000 Pantone warna pre-loaded… Waca liyane

Werna Spot utawa Warna Proses? Napa Sampeyan Luwih milih Salah Loro

Kanthi meh kabeh jagad digital, marketing print bisa uga katon kaya njupuk kursi mburi. Nanging para ahli ujar manawa saiki ana akeh permintaan kanggo media cetak, lan pangeboman iklan online sing terus-terusan bisa uga nyebabake kedadeyan iki. Kanthi marketing print, ana macem-macem keputusan desain, nanging sawetara… Waca liyane

Crazy About Tiffany's - Piranti merek apik nganggo latar mburi apik

Tiffany Blue - Shade of Luxury Werna sing saiki misuwur kanthi jeneng Tiffany Blue dipilih dening tukang perhiasan lan pangadeg, Charles Lewis Tiffany, kanggo ngarep Blue Book, macem-macem permata Tiffany saben taun kanthi permata sing apik banget. Iki kaping pisanan tembung Tiffany lan biru digandhengake sadurunge ... Waca liyane

PANTONE® color bridge™ CMYK PC – Unduh Gratis Bagan Referensi Warna Proses

Apa bab iki lan carane nggunakake? Kanggo sampeyan desainer enom lan / utawa kesed sing ora nate tuku resmi Pantone fanbook warna, iki bisa uga dadi sing paling apik sabanjure. Aku ora yakin kepiye asale lan mesthi ora bisa ditemokake Pantonekang… Waca liyane

Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial

Currency
EUREuro