Desain Perangkat Lunak

Ora ana maneh sing nolak, nanging desain lan seni visual sing digawe tanpa bantuan piranti lunak komputer dadi luwih langka. Sinau desain grafis lan disewakake ing jagad saiki tegese sinau lan nguwasani macem-macem piranti lunak desain - kayata Photoshop, Illustrator, utawa samubarang liyane Adobe suite kreatif. Ing bagean iki, kita ndeleng tips, trik, lan mbandhingake piranti lunak desain sing paling populer saiki.

Artikel Piranti Lunak Desain Anyar

Aplikasi paling apik kanggo nggawe kertu ngunjungi digital

Kartu Kunjungan Digital, utawa vCard, ngidini sampeyan langsung nuduhake sapa sampeyan, karo sapa wae, menyang ngendi wae. Dheweke bisa nulung sampeyan ngembangake jaringan kontak kanthi cepet lan efisien nalika mbantu sampeyan metu saka kompetisi. Blinq minangka aplikasi Kartu Kunjungan Digital kanthi peringkat paling dhuwur ing Toko App global. Bisnis ing saindenging jagad… Waca liyane

Cara Nggawe lan Ngowahi Logo Video - Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti

Apa sampeyan ngerti yen miturut riset, 72% bisnis ujar manawa konten video nambah tarif konversi kanthi dramatis? Video minangka salah sawijining cara sing paling penting kanggo narik pembeli anyar, mula ora duwe konten video ing situs sampeyan bisa uga dadi kesalahan. Sampeyan ora bakal bisa nerangake karo pelanggan… Waca liyane

Napa penting kanggo investasi ing situs web profesional?

Gambar Sampul: Sumber Sampeyan ora bisa nolak pentinge situs web profesional. Apa sampeyan bisnis cilik sing pengin narik klien lokal utawa perusahaan multinasional sing ngembangake jangkauan pemasaran, situs web profesional minangka kunci sukses marketing. Ana sebab kenapa 78% pangguna katon online kanggo mutusake babagan layanan. Nalika ana… Waca liyane

6 Aplikasi Kanggo Nggawe Kertu Bisnis Digital

Kertu Bisnis Digital minangka cara paling canggih kanggo nuduhake rincian karo jaringan. Nggawe koneksi karo sing wis ana utawa dadi klien sing diiringi metode sharing detail sing trendi iki bisa menehi wawasan marang wong liya babagan cara nggunakake saben teknologi. Kertu bisnis digital minangka cara liya… Waca liyane

Alat Kertu Bisnis Virtual Piranti Sosial Bizz: Review Lengkap

Sumber Ing jagad digital saiki, umume acara jejaring, rapat konferensi, lan pertemuan sosial santai ditindakake ing setelan virtual. Saka Skype menyang Zoom, teknologi digital ngowahi cara komunikasi lan tumindak bisnis. Nalika kertu bisnis konvensional lan nyata isih duwe papan sing istimewa, aplikasi kertu bisnis virtual ganti persepsi. Saka akeh… Waca liyane

Piranti Lunak Desain Grafis 5 paling dhuwur ing taun 2020

Pangembangan teknologi modern nyedhiyakake desainer grafis kanthi akeh piranti lunak sing asring nggawe masalah ing pilihan. Lan kaya sing sampeyan ngerteni, pilihan piranti lunak sing bener ora bakal mengaruhi kesempatan kreatif, nanging uga kacepetan pangembangan proyek lan uga sukses para desainer dhewe. Apa produk sing kudu… Waca liyane

Cara Ningkatake Bisnis Sampeyan liwat Desain Situs Web

Bisnis kasebut entuk bathi akeh amarga nduwe desain situs web sing efisien lan ramah pangguna. Amarga bisa nggunakake lan navigasi situs web kanthi gampang, bisnis kasebut adoh saka para pesaing. Sajrone teknologi tinggi lan sambungan internet sing cepet, para pelanggan ngarep-arep manawa samubarang sing ana ing situs web uga gampang lan gampang. … Waca liyane

Top 10 Picks kanggo Photo Editing Photo ing taun 2019

Apa sampeyan fotografer profesional, desainer grafis pemula, utawa mung kanggo nyaring foto kulawarga, sampeyan butuh alat sing efektif. Piranti lunak editing foto migunani banget kanggo ngapusi lan nambah gambar, lan kasedhiya kanthi macem-macem supaya sampeyan bisa milih sing paling cocog karo kabutuhan. … Waca liyane

Cara Ngrancang Kartu Bisnis ing Adobe Illustrator

Cara Ngrancang Kartu Bisnis ing Adobe Ilustrator Sugeng! Tutorial iki ditujokake kanggo wong sing pengin ngrancang kertu bisnis, nanging anyar digunakake Adobe Ilustrator. Ing kirim iki, kita bakal nggawa sampeyan langkah demi langkah kanggo ngrancang kertu bisnis ukuran standar sing dicithak minimal sing resik. Kanthi katrampilan sing sampeyan sinau ing… Waca liyane

Temokake ing sosial

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.