Printing

Artikel Pencetakan Anyar

10 Aturan Emas saka Desainer Printing

Minangka desainer, sampeyan bisa uga wis ngerti babagan tipografi lan desain grafis. Nanging nalika nyetak desain sampeyan ing kertas, sampeyan bisa uga ora ngerti apa sing nggawe dheweke katon paling apik. Kanggo bantuan karo masalah iki, kita arep kanggo nuduhake karo 10 Aturan Golden kanggo Printing Designer! Nalika… Waca liyane

Cara Paling Apik kanggo Emboss: Pandhuan Lengkap

Source Embossing bisa nambah pesona estetika ing kertas, kertas bisnis profesional, lan kaca buku skrap. Ora ana cara kanggo nggawe desain sampeyan. Sampeyan bisa nggunakake teknologi digital utawa tinker ing saben dinane - pilihane ora ana enteke. Sadurunge sinau babagan embossing, ayo ngerti apa embossing lan njelajah sawetara… Waca liyane

Desain Letterpress: 8 Tips Sukses

Kaya ngukir seni sing paling alus, ngrancang kop surat kudu tliti kanthi tliti. Sampeyan kudu ngrancang desain supaya cocog karo tandha surat khas tema khas lan huruf sing dituju. Letterpress minangka salah sawijining wujud seni kuno sing wis diwiwiti wiwit abad kaping 16. Sanajan wiwitane diwatesi kanggo ukiran logam lan kayu,… Waca liyane

Milih Jenis Kertas Paling Apik kanggo Nyithak

Yen tugas sampeyan nyithak kanthi cara apa wae, sampeyan kudu ngerti jinis kertas sing pas. Sanajan sampeyan duwe desain sing apik, nanging sampeyan ora ngerti apa sebilangane proyek cetak sing apik, ana kemungkinan gedhe yen kerja keras sampeyan bisa ilang. Kayane angel banget, nanging… Waca liyane

10 Kesalahan Umum Perancang Pemasaran Cetak lan Cara Ngatasi Dheweke

Wiwit jagad pemasaran wis dipindhah kanthi online, akeh wong sing yakin manawa marketing print ora bisa digunakake maneh kanggo narik pelanggan. Iki bisa uga katon nyata, nanging kanthi digali luwih jero, sampeyan bakal nemokake manawa marketing print alon-alon nggawe maneh. Salah sawijining sebab utama… Waca liyane

Cara Nggawe Kartu Bisnis Sampeyan Alat Marketing Paling Apik

Saiki, kertu bisnis minangka bagean integral saka transaksi. Sajrone negosiasi, mitra dagang mesthi ijolan nalika rapat kaping pisanan. Sampeyan bisa uga ngaku yen kasebut minangka atribut etika karir. Dadi, ing lingkungan bisnis, umume menehi kertu sawise pasangan sampeyan masrahake… Waca liyane

14 Tempat Paling Apik Kanggo Tuku Kartu Bisnis Edge Dilukis Kanthi Dibandhingake

Yen sampeyan pengin kertu bisnis sing dicet paling apik kanggo kegiatan profesional, ora butuh wektu suwe kanggo golek puluhan panyedhiya online. Layanan cetak miturut permintaan nggawe industri iki dadi salah sawijine masarakat mikir yen bisa nggawe rame ing sisih karo nawakake produk iki. Sawetara perusahaan gelem mbayar paling murah… Waca liyane

Kabeh Sampeyan kudu ngerti babagan Kartu Bisnis sing Diwiwiti

Kertu bisnis — kabeh duwe, nanging kepiye sejatine wong sing pengin? Pira wong sing seneng banget menehi kertu bisnis nalika ana kahanan? Sayange, akeh wong sing mbuwang kertu bisnis sing ditampa sajrone sawetara dina kapisan, lan ora angel ngerti sebabe. Kerep banget, bisnis… Waca liyane

Tips Pro kanggo Ngrancang Kertu Bisnis Plastik sing nggumunake

Kertu bisnis wis nikmati revolusi serius sajrone sawetara dekade kepungkur. Ora ana jepretan profesional iki dicithak kanthi eksklusif ing kardus kanthi tata letak sing padha lan ora katon ing kabeh papan. Yen sampeyan nemokake pilihan kertu bisnis plastik, sampeyan bisa uga golek sing luwih awet utawa mbantu sampeyan tampil ... Waca liyane

Ing 2020, Apa Kertu Usaha Adat mati utawa Apa isih relevan?

Kita urip ing jagad digital - ora bisa disangkal. Amarga kabeh owah saka materi sing ana nganti saiki sing sejatine, mula ana pitakonan: apa kertu bisnis adat malah relevan maneh? Kanggo mangsuli, ayo goleki pitakon liyane: apa wong isih sesambungan karo wong nalika nindakake bisnis? Mesthi wae! Utamane nalika teka… Waca liyane

11 Tips lan Trik kanggo Nggawe Kertu Bisnis holografis

Sampeyan hip, trendi, lan mbutuhake kertu bisnis sing nggambarake. Kertu bisnis holografi minangka solusi sing sampurna kanggo saben profesional modern kanthi driji ing denyut nadi budaya, nanging ana cara sing pas kanggo ngrancang kertu kasebut; iki ana 11 tips kanggo nggawe bisnis holografi sing ideal… Waca liyane

Embossing vs Utang: Pandhuan ing jero

Sumber Gambar: https://www.behance.net/gallery/83389183/The-Gatherers Apa sampeyan nate menyang galeri seni utawa museum lan rumangsa kudu ndemek karya seni bertekstur? Kita ngerti rasane, lan muga-muga sampeyan ora bisa ngubungi seni sing apik banget. Untunge sampeyan, nggunakake tekstur ora diwatesi mung kanggo seni sing apik. Sampeyan bisa nggunakake tekstur ing proyek kanggo wong… Waca liyane

Headshots ing kertu Bisnis- Pandhuan sing komprehensif

Kertu bisnis minangka bagean penting ing bisnis modern. Keuntungane akeh. Contone, nyritakake babagan bisnis yen sampeyan ora ana, luwih gampang pelanggan lan pelanggan arep ngubungi sampeyan nalika mbutuhake layanan. Nyritakake ing endi dununge bisnis. Salajengipun, malah ngandhani media sosial babagan sosial sampeyan ... Waca liyane

Cara Nggawe Kartu Bisnis: Langkah saka Pandhuan Langkah

Apa sampeyan mung miwiti dadi profesional utawa wis suwe main ing game kasebut, kertu bisnis anyar bisa nambah game sampeyan. Kertu sing dirancang kanthi apik kudu ngirim pesen babagan sampeyan, apa sing sampeyan lakoni, lan menehi gaya utawa kepribadian sampeyan. Nalika sampeyan masrahake menyang wong, mesthine… Waca liyane

Gagasan Kreatif kanggo Kertu Bisnis Fotografi

Minangka fotografer, sampeyan nggunakake kreatifitas lan katrampilan fotografi kanggo motret foto sing paling apik. Dadi, klien ngarepake sampeyan dadi kreatif. Dadi, bayangake rasa kuwatir yen dheweke ndeleng kertu bisnis sing mboseni lan biasa. Sampeyan bakal angel ngyakinake dheweke manawa sampeyan pancen fotografer kreatif lan berbakat. Matur nuwun sanget,… Waca liyane

Apa Perusahaan Paling apik kanggo Nyithak Kertu Bisnis Kreatif

Yen sampeyan wis miwiti bisnis kafe ing kutha, sampeyan bisa uga entuk kertu bisnis sing apik lan apik. Semono uga, yen sampeyan dadi kepala perusahaan kreatif, sampeyan bisa njupuk dalan risqué lan entuk kertu bisnis desainer. Matur nuwun, dina iki, sampeyan bisa entuk… Waca liyane

Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial

Currency
EUREuro