tutorial

Artikel Tutorial Anyar

Pandhuan Wiwitan kanggo Photography Produk

E-commerce padha karo dodolan padha karo bathi! - mitos lengkap. Ing mburi tirai minangka salah sawijining faktor sukses kritis sing diarani fotografi produk, sing saiki sampeyan bisa sinau.

Pandhuan Penting Kanggo Nulis Skrip Animasi

Sumber: Voice.com Video online wis ngrebut Internet kanthi rame, kalebu panggunaan video animasi. Video animasi biasane informatif, yen ora mung kanggo ndeleng santai. Dadi, yen sampeyan pengin narik luwih akeh wong ing bisnis sampeyan, coba coba skrip animasi! Opo iki Sumber: Sl pintonanare.net “Video animasi asring digunakake… Waca liyane

Cara miwiti ing Pencetakan Layar - Tutorial Langkah demi Langkah

Sanajan percetakan layar dudu bisnis inti kita ing kene Print Peppermint, kita isih seneng sih! Akeh anggota tim, kalebu Taro (desainer utama kita) duwe keahlian khusus kanggo nyetak layar. Kaya dene: poster sing dicithak nganggo layar tangan lan pamisahan warna kanggo nyithak pakaian kaya kaos Kaos. Nyatane, Taro isih konsultasi kanthi rutin… Waca liyane

Kesalahan Pemasaran Kanggo Bisnis Wiwitan Kudu Ngindhari

Pemasaran dianggep dadi getih bisnis wiwitan. Nanging, dudu tugas sing gampang. Kasunyatane, kesalahan pemasaran ora bisa diendhani, utamane ing jaman saiki. Sanajan ora ana cara sing sukses kanggo sukses marketing, sampeyan bisa sinau lan ora nyalahake pirang-pirang kesalahan ing jaman kepungkur kanggo nambah wektu nggawe… Waca liyane

Sinau Fotografi tanpa arep sekolah

Sampeyan ora prelu sekolah maneh kanggo sinau fotografi nanging ora ateges sampeyan kudu dadi fotografer amatir sajrone urip. Sampeyan kudu ngerti tujuan fotografi lan ngerteni manawa sampeyan pengin katrampilan kasebut. Sawise sampeyan nindakake iki, tututi tips lan trik sederhana iki. Sinau… Waca liyane

Apa sing kudu ditemokake fotografer wiwitan babagan aperture, kacepetan rana, lan ISO

Kecepatan aperture vs rana vs ISO. Serius! Kepiye uga rame-rame, bener? Ternyata, unsur-unsur kasebut mung sing misahake fotografer profesional saka amatir. Nyatane, konsep asing kasebut sejatine trinitas suci fotografi. Sampeyan kudu duwe ide babagan aspek kasebut yen pengin… Waca liyane

Tips lan Trik Nathaniel Dodson Photoshop

Photoshop minangka alat sing ramah pangguna nanging angel dikuasai. Untunge, pitulung kasedhiya karo anane video Nathaniel Dodson. Iki minangka alat sing kudu diduweni kanggo meh kabeh wong kreatif sing ana ing kono, lan kalebu kurva pembelajaran sing cukup tajem. Saliyane, ora prelu rumit kaya… Waca liyane

Kepiye ngrancang brosur: A kanggo Z saka ngrancang brosur

Desain brosur minangka seni sensitif. Apa Pablo Picasso utawa Leonardo Vinci utawa budi pekerti liyane ing jaman mbiyen cepet-cepet mlumpat menyang kanvas? Ora! Kaping pisanan, dheweke kepengin ngerti pikiran sing paling jero, nggawe cithak biru kanggo karya agung, banjur banjur nulis gambar sing kita sebut saiki minangka "permata tanpa wates". Dadi sadurunge… Waca liyane

Kepiye ngrancang logo?

Cara ngrancang Logo: Desain Pandhuan Utama dening: Lukasz Drozdz Ing survey sing ditindakake ing Walanda, 100% bocah umur 8 taun bisa nggabungake logo sing paling bisa dikenali karo merek perwakilane. Bayangake, luwih becik efisiensine wong diwasa kanggo nindakake. Saka triliunan merek kanthi pamilike… Waca liyane

Apa brosur?

Apa sing diarani Brosur? Cara ngrancang Brosur Konversi Penjualan Dhuwur, sayang, umume brosur kanggo sampah. Peran kita minangka desainer kreatif yaiku ngowahi nasib sing mbebayani tumrap kemungkinan sing angel banget. Iki peppermint pandhuan ditujukan kanggo para desainer kreatif sing pengin ngindhari kesalahan sing nggawe brosur dadi mboseni… Waca liyane

Kertu Plastik - Tutorial

Punika ing Print Peppermint, kita nganggep awake dhewe begja yen entuk desain kartu bisnis plastik kreatif saben dina. Yen sampeyan wis mutusake nyithak plastik kanggo proyek kertu bisnis sabanjure, sampeyan wis milih pilihan nanging ana sawetara perkara sing kudu sampeyan ngerteni. Mangkene sawetara rekomendasi sing bakal… Waca liyane

Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial

Currency
EUREuro