typography

Artikel Tipografi Anyar

Tip Tip tipografi kanggo Siswa Desain

Kita kabeh bisa setuju yen gampang entuk apa sing wis ditindakake kanthi becik. Mangkene uga kanggo siswa desain grafis, sing bisa nemokake ceruk lan macet ing kana. Yen tipografi dudu hadiah alami, aja kuwatir. Kita duwe akeh tips lan trik kanggo mbantu sampeyan nggunakake sing paling apik… Waca liyane

Inspo Desain Paling Anyar Kanggo Kertu Bisnis

Dos, sing ora bisa ditindakake, warna, lan font Nalika nggawe gambar kanggo sampeyan dhewe lan merek sampeyan, kertu bisnis bisa uga mbutuhake sampeyan. Nanging, kanggo kertas cilik, kertu bisnis bisa uga angel dirancang. Saka identitas merek menyang gambar dadi perasaan sing gegandhengan, bisnis… Waca liyane

Font Trending Fonts kanggo inspirasi Desain Kertu Bisnis

Struktur kertu bisnis lan pola tipografi ganti saka industri dadi industri. Nanging data-data kasebut biasane padha - jeneng organisasi, tapak asma / jeneng, data kontak, lan bisa uga slogan kanggo nyritakake babagan sejatine bisnis sampeyan. Keputusan font kertu bisnis sing ora bisa diprediksi bisa nggawe kertu bisnis sampeyan tampil… Waca liyane

10 kothak Apik kanggo Kartu Bisnis Cetak.

Nalika ngrancang kertu bisnis sing sampurna kanggo sampeyan utawa bisnis, ana macem-macem prekara sing kudu sampeyan pikirake - warna, kualitas kertas, logo, informasi apa sing kalebu, uga rincian liyane. Utamane, salah sawijining aspek desain kertu bisnis sing paling sering dilalekake yaiku pilihan font. Milih font sing bener bisa… Waca liyane

Font 5 Desain Aliran Ndhuwur Paling Dhuwur ing 2019

5 Font Trending Paling Top sing Kudu Ditonton ing taun 2019 Apa sampeyan nggawe logo utawa ngrancang bisnis, sampeyan pengin kontemporer. Kanggo tujuan kasebut, priksa font tren iki ing taun 2019. Sawetara font, kayata Helvetica, nyoba lan klasik sing sejatine. Dheweke ora duwe tanggal kadaluwarsa. Liyane, kayata Comic Sans, bakal… Waca liyane

Cara Milih Hurup Paling apik kanggo Kertu Bisnis

Cara Milih Font Paling Apik Kanggo Kertu Bisnis Sampeyan ngrancang kertu bisnis, nanging ora yakin font sing bakal dipilih? Maca terus kanggo sinau babagan milih font sing paling apik kanggo kertu bisnis. Pracaya utawa ora, kertu bisnis isih dadi masalah ing jaman digital saiki. Iki minangka salah sawijining sing paling penting… Waca liyane

Hurup Paling Gampang Dibaca kanggo Web lan Cetak

12 fonts paling apik sing luwih gampang diwaca Waca luwih jero babagan font sing paling apik sing kasedhiya ing pasar. Nggoleki font sing bener bisa uga katon kaya tugas sing gampang lan sing ora mbutuhake perhatian. Nanging, para desainer sing paling apik ing kana nggunakake ... Waca liyane

Bab 7: Apa Babagan Surat ing Logo Sampeyan?

Sampeyan wis milih warna. Saiki, wayahe njaluk rinci babagan desain logo. Ayo ngobrol babagan huruf. Tipografi, kaya desainer profesional sing ngerti, minangka bagean penting saka sembarang tipe desain grafis. Ora mung ngidini sampeyan nambah teks, nanging uga nambah elemen desain menyang logo sing luwih gedhe. … Waca liyane

Serif vs font Sans-serif, Apa bedane lan kenapa aku kudu ngurmati?

(img src: https://www.canva.com/learn/serif-vs-sans-serif-fonts/) Desainer grafis duwe macem-macem jinis sing bisa dipilih. Nanging langkah pertama yaiku milih langkah-langkah sing duwe serif lan font sing ora. Maca terus kanggo njelajah babagan carane pilihan iki bisa mengaruhi gaya desain sampeyan. Apa sing diarani serif? Garis cilik sing dipasang ing alfabet diarani serif. Dheweke bisa uga asale… Waca liyane

Apa kerning, lan kepiye cara nggunakake desain saya?

Desain kebak konsep rinci sing luwih penting tinimbang saranane kesederhanaan. Kerning minangka conto konsep kaya ngono. Kerning bisa dadi alat sing kuat kanggo pengaruh komunikasi lan estetika liwat jinis. Minangka alat sing yen digunakake kanthi apik ora bakal diweruhi dening rata-rata sing maca. Apa sing diarani kerning? Ing… Waca liyane

Cara Pilih Font lan Ukuran Paling apik kanggo Kertu Bisnis

Ukuran penting! Paling ora, paling ora kita ngerti iki sejatine kanggo font kertu bisnis sampeyan. Gedhe banget lan kabeh sing pengin sampeyan kirimake ora pas karo kertu kasebut. Cilik banget lan masarakat bakal angel malah maca apa sing ditulis ing ndhuwur! Ya, saiki sampeyan ndeleng… Waca liyane

Menehi Gabungan Font Google Ultimate Iki

Sétan dununge rinci. Iki pancen bener yen milih font. Ora ana sing pengin maca blog kanthi tembung yen dheweke butuh gelas pembesar kanggo ngerteni teks ing njero. Kanggo entuk kombinasi font Google sing paling apik, bukak font sing bisa dicampur kanthi… Waca liyane

Rounding Up On the Fonts Kanan kanggo merek sampeyan

Yen sampeyan mikir desain situs web minangka individu, typefaces sing sampeyan pilih minangka daya tarik fisik saka tata letak. Banjur, mesthine minangka konten sing sampeyan gunakake sing nggawe kepribadian nanging dadi topik kanggo dina liyane. Jenis magnetisme lan daya tarik tartamtu yaiku… Waca liyane

Nggarap Proyek Anyar? Ing ngisor iki, Sapunika Font Font Sure-Shot Foture

Yen sampeyan ngira campuran lan sandhangan sing cocog karo lemari klambi iku ora repot, enteni nganti sampeyan nyoba nggabungake kombinasi font sing bener. Ora, ngenteni! Kita ora nyoba supaya traumatis kanggo urip, kabeh sing kita ucapake yaiku milih rasukan katon kaya kue saiki sampeyan ngerti apa sing paling apik… Waca liyane

Fungsi kaligrafi gratis paling apik kanggo proyek sabanjure

Yen sampeyan sanadyan kaligrafi minangka seni sing ilang, pikirake maneh. Cukup deleng jumlah font kaligrafi gratis, ora lali, wektu lan gaweyan sing bakal digawe lan sampeyan bakal ngerti yen kaligrafi saiki isih ana (sanajan saiki wis wujud font). Milih font kaligrafi sing pas bisa… Waca liyane

Apa fonts sing paling apik kanggo desain web?

Yen sampeyan wis ndeleng siji perkara ing web, sampeyan bakal bisa ndeleng kabeh. Luwih ora ngetutake sing lawas, sing lawas, kenapa ora seger lan kendel? Napa ora, luangake wektu kanggo nemokake fon web sing paling apik sing ditambah tinimbang ora ngilangi desain sampeyan. Yen sampeyan nemoni masalah… Waca liyane

Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial

Currency
EUREuro