Miwiti

Artikel Start-up pungkasan

7 Pitakonan Penting Sing Takon Sadurunge Miwiti Usaha Sawise Kandhutan

Sampeyan bosen ora duwe wektu apa-apa lan mikir kanggo miwiti bisnis dhewe? Ing ngisor iki sawetara pitakon sing kudu sampeyan jawab sadurunge sampeyan arep miwiti petualangan anyar ing urip iki.

Ningkatake Organik Sampeyan ing Instagram

Apa sing diwiwiti minangka aplikasi nuduhake foto wis dadi pemain utama pemasaran lan merek ing saindenging jagad. Instagram duwe luwih saka pirang-pirang milyar pangguna, kalebu perusahaan lan merek sing ora kaetung nyoba nambah 'jangkauan' saben dina. Jangkauan Instagram minangka nomer wong sing ndeleng utawa sesambungan karo konten sampeyan. Salah sawijining cara kanggo nambah… Waca liyane

10 Cara Nggawe Situs Squarespace Sampeyan Luwih Dinamis

Yen sampeyan wis miwiti ngatur situs web nggunakake Squarespace, tips tartamtu penting kanggo nambah desain situs. Desain situs web sing luwih apik mesthi bakal ningkatake keterlibatan merek nalika rampung kanthi bener. Kepiye sampeyan nggawe situs web Squarespace luwih dinamis? Mangkene teknik paling apik sing kudu sampeyan kenal minangka pamilik bisnis utawa pemasar: Gunakake gelaran animasi… Waca liyane

4 Langkah-langkah Mbangun Strategi Pemasaran Omnichannel sing efektif

Minangka pengalaman sing dituduhake, pesen sing adol banget, ora migunani lan ora kreatif ora bisa digunakake maneh. Dadi, apa sing sampeyan lakoni? Ya, ing kene marketing saluran omnichannel bisa ngirit. Nggawe strategi omnichannel minangka rahasia rahasia kanggo nambah konversi lan nambah efektivitas lan nilai pesen. Miturut… Waca liyane

2020 Tren Teknologi sing bakal Ngganti Urip Kita Dadi Bener

Ngidam tetep kompetitif, ningkatake penghasilan, nggawe merek lan kapercayan, ningkatake pengalaman pelanggan, sampeyan kudu pinter digital. Ing artikel iki, kita bakal mriksa 5 tren teknologi 2020 sing bakal ngganti urip lan bisnis. Siap utawa ora, revolusi teknologi wis ana. Dadi, ayo klalen karo solusi sing dijaluk ndhuwur yaiku… Waca liyane

Apa bisa Nyithak Kartu Bisnis ing Canva.com, Staples, Utawa Apa Printer Online Liyane?

Apa Aku Bisa Nyithak Kartu Bisnis Saka Canva.Com ing Staples Utawa Printer Online Liyane? Apa sampeyan wis ngrancang kertu bisnis ing salah sawijining situs desain online kaya Canva.com utawa liyane? Sugeng! Ya, kita setuju; minangka tugas sing angel banget kanggo njupuk desain lan nyithak. Sing kudu dieling-eling yaiku kudu… Waca liyane

Apa "Kertu Bisnis sing Dhewe" Nampilake Gagasan sing Apik?

Yen sampeyan wis golek kertu bisnis sing apik, mula sampeyan bisa nemokake sawetara asil telusuran online sing ngandhani yen ana kertu bisnis sing ana ing cedhak aku supaya kertu dicithak kanthi rega diskon. Banjur nalika sampeyan ngeklik link kasebut, sampeyan bakal weruh dhaptar sawetara perusahaan… Waca liyane

Kertu Bisnis Gratis… kok nyedhot lan sampeyan ora kudu mbuwang wektu

Ya, kertu bisnis gratis pancen nggodha lan sapa sing ora gelem yen dituku awis? Wirausahawan lan pemilik usaha cilik asring ndeleng kertu gratis iki minangka cara kanggo ngirit dhuwit, amarga yakin yen dhuwit sing disimpen bisa diinvestasikan ing bisnis kasebut. Kaya sing kita seneng setuju ... Waca liyane

Ngunggahake Reputasi Sampeyan: Cara Nggawe Identitas merek

Ngunggahake Reputasi Sampeyan: Cara Nggawe Identitas Merek Salah sawijining kunci kanggo mbangun perusahaan sing sukses yaiku nduwe unik ing pasar. Ing artikel iki, kita bakal nuduhake cara nggawe identitas merek. Ing panaliten pungkasan, peneliti nemokake manawa bisnis kanthi pesen merek sing konsisten ing pirang-pirang platform nambah penghasilan ... Waca liyane

Apa Nggawe lambang logo? 5 Karakter Penting

5 Karakteristik Utama Logo Ikon Kita kabeh ngerti logo kanggo Nike, Coca Cola, lan Pepsi kaya tas tangan kita. Nanging apa sing nggawe logo apik? Klik ing kene kanggo ngerteni. Apa sampeyan ngerti ana meh 30 yuta bisnis cilik ing AS? Yen sampeyan… Waca liyane

11 Prinsip Desain sing Apik Saben Bisnis Kudu Ngerti

11 Prinsip Desain Apik Saben Bisnis Apa Sampeyan Mesthi Ngerti manawa sampeyan duwe desain utawa mung miwiti, ana sawetara dhasar kanggo desain sing apik. Ing ngisor iki ana 11 prinsip desain sing kudu dingerteni. Ora ana sulih kanggo desain sing apik. Sanajan situs web nawakake layanan paling apik kanthi rega paling murah, wong ora bakal melu… Waca liyane

Cara Ngrancang Wong sing Udhara Lumra Biasa Sing Maca

Cara Nggawe Flyer Bisnis Wong Sejatine Maca Flyer bisnis sampeyan mung mbuwang-mbuwang dhuwit yen ana wong sing ngusir. Klik ing kene kanggo sinau babagan cara ngrancang brosur bisnis sing pengin diwaca. Kanggo sing ngaku yen tembung tertulis wis mati, industri percetakan ngumumake saiki wayahe mikir maneh… Waca liyane

Napa Desain Grafis Kudu Dadi bagean saka Strategi Pemasaran Saben Bisnis

Napa Desain Grafis Penting kanggo Strategi Pemasaran? Apa sampeyan golek cara supaya strategi pemasaran luwih sukses? Temokake wangsulan kanggo pitakon iki, "Napa desain grafis penting?", Ing ngisor iki. Desain grafis? Apa ora mung kaya logo, lan liya-liyane? Lan gumantung karo sing sampeyan takon, sampeyan… kalebu… ora salah. Nanging penting (lan,… Waca liyane

Menenga Saka Gagak! Kepiye Cara Nggawe Pop Logo Cilik Bisnis

Menenga saka Akeh Wong! Cara Nggawe Logo Usaha Kecil Sampeyan Pop Apa sampeyan pengin logo bisa langsung dingerteni dening akeh calon klien? Mangkene carane nggawe logo bisnis cilik sampeyan pop. Apa sampeyan wis mikir babagan logo bisnis cilik? Ora mung priksa manawa… Waca liyane

Liz Yakub dening Elizabeth Jacob: Alternatif Apik kanggo Pakaian Anak Konvensional

Saiki, ana akeh merek pakaian kanggo bocah-bocah. Produk ing omah nggawe internasional entuk dhuwit; nanging, wong tuwa, sing kepengin menehi sing paling apik kanggo bocah cilik, njaluk luwih akeh. Kejaba gaya, warna uga pas, wong tuwa saiki uga golek komponen sing luwih sustainable uga sing ringkes… Waca liyane

Napa Sampeyan Kudu Miwiti Bisnis Piyambak

Apa sampeyan bosen nggarap tugas saben dina? Lara urusan karo bos sing ora entuk? Pengin bakat lan karep sampeyan digunakake kanthi luwih apik? Mungkin saiki wayahe sampeyan mandheg dadi pegawai lan miwiti usaha sampeyan dhewe. Dadi wirausaha menehi kebebasan kanggo nggawe ... Waca liyane

Temokake ing sosial

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.