Artikel UX pungkasan

7 Katrampilan UX Kritis lan Cara Ngembangake

Amarga desain UX minangka industri sing maneka warna, mula mbutuhake spesialis sing duwe katrampilan saka macem-macem lapangan. Yen sampeyan lagi miwiti ing UX, aja nyoba sinau kabeh katrampilan bebarengan amarga ana jumlah sing ora ana watese. Nanging, ing antarane, siji bisa ngenali sing utama sing bakal mimpin ... Waca liyane

Nulis UX: Aturan Kanggo Nulis lan Ngrancang Teks Babagan Produk

Saben dina, jumlah aplikasi lan situs web saya akeh. Salajengipun, amarga kesederhanaan panggunaan, luwih akeh wong sing kerep nggunakake. Desain antarmuka ora mung mengaruhi level penake, nanging teks ing njero. Ing kahanan kasebut, nulis UX saya akeh lan dadi elemen penting ing… Waca liyane

Pandhuan Ultimate kanggo Tulis Usul Desain UX

Apa sampeyan siyap ngrancang situs web utawa app anyar utawa ngrancang produk sing wis ana, proposal desain UX bisa nggawe proses luwih lancar. Peran proposal desain UX yaiku kanthi tliti babagan "kenapa" lan "kepiye" ing mburi ide desain UX kanggo para desainer lan klien. Miturut data sing diterbitake, 75%… Waca liyane

8 Tips UX / UI kanggo Mbantu Strategi Pemasaran Digital

Sumber gambar: Canva Yen sampeyan kepengin weruh apa ana hubungane antara pengalaman panganggo (UX), antarmuka panganggo (UI), lan pemasaran digital, mula wangsulane ya. UX lan UI nemtokake sukses kampanye pemasaran digital sampeyan. Unsur UX / UI misahake kampanye pemasaran sing sukses saka kampanye sing ora sukses. Yen, contone,… Waca liyane

Tips UX Kanggo Ngrampungake portofolio Online Sampeyan

Kanthi mayuta-yuta portofolio sing kasedhiya kanggo calon klien online, rong faktor bisa digunakake kanggo mbedakake portofolio - Kualitas portofolio lan UX nalika klien browsing liwat kasebut. Portofolio sampeyan minangka gudang karya sing paling apik. Iki nyedhiyakake katrampilan sing luar biasa kanggo para pamirsa lan saenipun kudu menehi… Waca liyane

Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial

Currency
EUREuro