Video

Artikel Video Anyar

10 Tips kanggo Nggawe Video Nggoleki Profesional Kanggo Pamula

Gambar: storyset liwat Freepik Miturut panaliten, konten video nggawe 82% lalu lintas internet ing taun iki. Tegese akeh sing seneng nonton video nalika browsing internet lan golek informasi anyar. Nanging kenapa dheweke seneng banget karo video? Video luwih gampang diakses amarga pangguna bisa nuduhake konten kanthi gampang ing pucuk driji. … Waca liyane

Cara Nggawe lan Ngowahi Logo Video - Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti

Apa sampeyan ngerti yen miturut riset, 72% bisnis ujar manawa konten video nambah tarif konversi kanthi dramatis? Video minangka salah sawijining cara sing paling penting kanggo narik pembeli anyar, mula ora duwe konten video ing situs sampeyan bisa uga dadi kesalahan. Sampeyan ora bakal bisa nerangake karo pelanggan… Waca liyane

Cara miwiti ing Pencetakan Layar - Tutorial Langkah demi Langkah

Sanajan percetakan layar dudu bisnis inti kita ing kene Print Peppermint, kita isih seneng sih! Akeh anggota tim, kalebu Taro (desainer utama kita) duwe keahlian khusus kanggo nyetak layar. Kaya dene: poster sing dicithak nganggo layar tangan lan pamisahan warna kanggo nyithak pakaian kaya kaos Kaos. Nyatane, Taro isih konsultasi kanthi rutin… Waca liyane

Kertu Bisnis Rusak - Interioré Feliz

Dina iki kita ngenalake babagan anyar ing blog sing diarani "Kertu Bisnis Mecah" duh duh duh… (drum dramatis). Ing saben episode, kita bakal nggawe ringkesan ringkes babagan klien, desain potongan, spek cetakan, lan file digital sing digunakake kanggo ngasilake kertu kasebut. … Waca liyane

Kertu Usaha Lentikuler sing ngganti warna

Mangkene video cepet 3 kertu flip gambar sing ngganti kertu bisnis lenticular sing kita lakoni kanggo band ISHI.

Studi Atom

Dina iki, kita duwe penghormatan nampilake Stephen saka Atomic Kid Studios. Saben wulan kita nampilake loro pelanggan kanggo ngobrol babagan bisnis, yaiku Stephen, apa sampeyan bisa menehi katrangan babagan bisnis lan proyek sing sampeyan kerjakake? Atomic Kid Studios minangka asil bersih saka gabungan karo liyane… Waca liyane

Temokake ing sosial

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.