Werna

Werna, radiasi elektromagnetik ing spektrum sing bisa dideleng, dirasakake ing mripat manungsa yaiku abang, oranye, kuning, ijo, biru, utawa ungu. Werna ana ing sekitar kita lan mengaruhi kita kanthi akeh cara sing durung dingerteni. Dadi desainer grafis, artis, utawa manungsa sing cukup bunder - pangerten babagan panggunaan warna lan keseimbangane minangka sarat sing ora bisa dipungkiri. Ing bagean iki, kita bakal ndeleng macem-macem jinis warna babagan desain lan pencetakan uga strategi kanggo ngetrapake warna kanthi sukses ing desain sampeyan dhewe.

Artikel Warna paling anyar

Pantone Review CAPSURE: Apa Alat Iki Cara Paling Apik kanggo Cocog Warna?

CAPSURE ™ menehi cara portebel kanggo cocog warna saka permukaan utawa materi kanthi akurat. Banjur sampeyan bisa ngowahi dadi a Pantone® werna sing bisa digunakake kanggo logo bisnis, desain, utawa fashion. Iki minangka salah sawijining cara paling gampang kanggo nggawe konsistensi kanggo bahan pemasaran sampeyan. CAPSURE dilengkapi luwih saka 10,000 Pantone warna pre-loaded… Waca liyane

Werna Spot utawa Warna Proses? Napa Sampeyan Luwih milih Salah Loro

Kanthi meh kabeh jagad digital, marketing print bisa uga katon kaya njupuk kursi mburi. Nanging para ahli ujar manawa saiki ana akeh permintaan kanggo media cetak, lan pangeboman iklan online sing terus-terusan bisa uga nyebabake kedadeyan iki. Kanthi marketing print, ana macem-macem keputusan desain, nanging sawetara… Waca liyane

Crazy About Tiffany's - Piranti merek apik nganggo latar mburi apik

Tiffany Blue - Shade of Luxury Werna sing saiki misuwur kanthi jeneng Tiffany Blue dipilih dening tukang perhiasan lan pangadeg, Charles Lewis Tiffany, kanggo ngarep Blue Book, macem-macem permata Tiffany saben taun kanthi permata sing apik banget. Iki kaping pisanan tembung Tiffany lan biru digandhengake sadurunge ... Waca liyane

PANTONE® color bridge™ CMYK PC – Unduh Gratis Bagan Referensi Warna Proses

Apa bab iki lan carane nggunakake? Kanggo sampeyan desainer enom lan / utawa kesed sing ora nate tuku resmi Pantone fanbook warna, iki bisa uga dadi sing paling apik sabanjure. Aku ora yakin kepiye asale lan mesthi ora bisa ditemokake Pantonekang… Waca liyane

Cara ngrancang logo: 5 Aturan Paling Dhasar

Bisa diarani manawa logo minangka gambaran saka perusahaan. Iki minangka simbol sing ana ing endi wae organisasi ninggalake tandha. Miturut efek Gambar-Superioritas, masarakat luwih seneng melu lan ngelingi informasi sing visual tinimbang orientasi teks. Akibate, logo sing apik mesthi ana… Waca liyane

Cara Milih Warna Brand lan Logo Sampeyan

Bebarengan karo desain kreatif, warna sing sampeyan pilih kanggo merek bisnis sampeyan bakal melu klien kanthi visual. Iki bakal dadi warna sing digunakake kanggo ngrancang logo, nggawe situs web, ngrancang jaminan pemasaran, lan bisa uga dekorasi lokasi bata lan mortir. Pilihan Warna Merek Luwih Penting Saiki Ora Wis Akeh… Waca liyane

Werna Analog & Komplementary - Apa bedane lan kepiye cara digunakake ing Desain Grafis?

Werna minangka elemen paling dhasar ing desain. Milih warna sing tepat minangka kunci apa wae desain kanggo pemasaran, promosi, merek, utawa mung nggawe kesenjangan. Pangerten babagan warna gumantung karo macem-macem prekara, lan warna duwe interpretasi sing beda ing saben negara amarga wong-wong sing beda budaya nggandhengake warna kanthi beda ... Waca liyane

Warna: RGB vs. Hex vs. CMYK vs. PMS (Pantone) – apa bedane?

(Img Src: https://rcpmarketing.com/color-matching-system-pms-cmyk–rgb-hex/) Supaya warna sing pas lan tetep desain ora gampang. Ana pirang-pirang desainer sing ngupayakake nggawe konten lan nyithak konten ing saindenging jagad. Kajaba iku, ana macem-macem browser, piranti seluler, TV, lan cara nyithak sing nggawe macem-macem desain supaya bisa urip. Ora ana sing bisa ngontrol gawan ... Waca liyane

Proses Pencet Offset Lembar-Fed

Percetakan offset yaiku roti lan butter kita ing kene Print Peppermint. Apa kita lagi nyithak proses 4-warna utawa pencetakan warna 1 nganti 2 warna. Kita, mesthine uga nindakake sawetara cetakan aksara lan rada asring nyithak digital. Nanging amarga kita sibuk banget lan ora ngrasakake kabutuhane ... Waca liyane

Macallan ngumumake "Edisi Ungu Macallan" Kanthi Kolaborasi Pantone Institut Warna

Macallan, perusahaan penyulingan terkenal, sing dununge ing Moray bubar nerbitake The Macallan Edition No.5, wiski sing ngicipi manis kanthi bonus sing luar biasa lan luar biasa: Ragam anyar sing kalebu iringan para profesional ing PCI utawa Pantone Institut Warna. Uga dikenal minangka The Macallan Edition Purple, warna anyar iki bakal nghias kothak lan botol… Waca liyane

BAYWATCH RED: Ngelingake ulang taun kaping 30 Bayaran TV Baywatch-An Ikon

Baywatch, salah sawijining seri TV paling populer lan wis dawa, saiki ngrayakake taun-taun 30 taun dumadine. Seri TV iki ora mung ditampilake ing AS, nanging uga ing saindenging jagad. Kanggo mengeti ulang taun kaping 30 saka seri TV ikonik iki kabeh jaman, Fremantle, sawijining produsen internasional duwe… Waca liyane

Dungkapake! Kepiye Pilih Warna sing paling apik Kanggo Kertu Bisnis?

Dicethakaké! Kepiye Pilih Warna Paling Apik Kanggo Kertu Bisnis Sampeyan? Ing jagad digital saiki, gampang nganggep manawa kertu bisnis ora relevan. Pancen ora ngono. Kanggo saben 2,000 kertu bisnis sing disebar, dodolan perusahaan mundhak rata-rata 2.5 persen. Ana akeh mupangat kanggo menehi bisnis… Waca liyane

Apa Colour Seneng Apa Sampeyan Seneng?

Apa Warna sing Seneng Nggawe Sampeyan Rasane Seneng? Apa sampeyan pengin nambah sawetara pep kanggo langkah sampeyan? Nggunakake warna sing nyenengake bisa uga dadi cara kanggo nindakake. Sinau warna apa sing bisa nggawe sampeyan rumangsa luwih seneng. Apa nganggo rasukan ireng nggawe sampeyan katon luwih tipis? Apa pasar Grosir sing dicet kuning nggawe sampeyan… Waca liyane

Pira Werna ing Pelangi? Werna Wielding ing Desain

Pinten Werna Ing Pelangi? Wielding Colour in Design Colours nggawe jagad iki padhang lan desain katon apik. Dadi pirang-pirang warna ing pelangi lan kepiye cara nggunakake? Sinau kabeh babagan kene! Nalika sampeyan sekolah ing taman kanak-kanak, sampeyan wis sinau babagan Roy G. Biv. Ana pitung warna ing… Waca liyane

4 Werna Kanggo Nggawe Pop logo Sampeyan lan Omongane Pamirsa

4 Werna Kanggo Nggawe Logo Sampeyan Pop lan Wah Pemirsa Nggunakake warna sing pas bisa dadi cara sing apik kanggo nggawe logo sampeyan pop lan nggawe para pamirsa. Priksa 4 ide warna sing apik ing kene! Dadi, sampeyan miwiti bisnis lan nyoba nyingkirake? Sugeng njupuk kabisat lan… Waca liyane

Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial

Currency
EUREuro