Penulis

Artikel Panulis Anyar

Nulis UX: Aturan Kanggo Nulis lan Ngrancang Teks Babagan Produk

Saben dina, jumlah aplikasi lan situs web saya akeh. Salajengipun, amarga kesederhanaan panggunaan, luwih akeh wong sing kerep nggunakake. Desain antarmuka ora mung mengaruhi level penake, nanging teks ing njero. Ing kahanan kasebut, nulis UX saya akeh lan dadi elemen penting ing… Waca liyane

Lengganan Tips Desain & Diskon Khusus

  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial

Currency
EUREuro