Klambi & Tas

Seneng klien sampeyan kanthi benang sing cocog kanggo acara khusus, seragam staf, lan hadiah sing nyenengake.

Klambi & Tas

Artikel Menarik Gegandhengan Busana & Tas

Perlu sawetara inspirasi? Priksa blog desain kita ngendi kita nyegat kabeh limo topik saka apa tegese dadi pengusaha kanggo tren desain anyar lan macem ing donya print.

Golek Inspirasi Panjenengan >

Print Online Print Best Best% title% Online

Crazy About Tiffany's - Piranti merek apik nganggo latar mburi apik

Tiffany Blue - Shade of Luxury Werna sing saiki misuwur kanthi jeneng Tiffany Blue dipilih dening tukang perhiasan lan pangadeg, Charles Lewis Tiffany, kanggo ngarep Blue Book, macem-macem permata Tiffany saben taun kanthi permata sing apik banget. Iki kaping pisanan tembung Tiffany lan biru digandhengake sadurunge ... Waca liyane

Print% judhul%% Paling apik% Online

Cara miwiti ing Pencetakan Layar - Tutorial Langkah demi Langkah

Sanajan percetakan layar dudu bisnis inti kita ing kene Print Peppermint, kita isih seneng sih! Akeh anggota tim, kalebu Taro (desainer utama kita) duwe keahlian khusus kanggo nyetak layar. Kaya dene: poster sing dicithak nganggo layar tangan lan pamisahan warna kanggo nyithak pakaian kaya kaos Kaos. Nyatane, Taro isih konsultasi kanthi rutin… Waca liyane

Sandhangan & Tas Pitakonan sing Sering Ditakoni

Kepiye cara masang tag hang kanggo sandhangan?

Yen sampeyan pengin masang tag gantung ing barang dagangan sampeyan, ana sawetara cara kanggo nindakake. Pilihan pisanan, sing paling gampang, yaiku nggunakake senar utawa tali. Tarik kabel liwat bolongan hang tag lan nggawe daur ulang sawise. Tempelake tali ing setengah lan dasiake ujung sing ditutup liwat tag gantung kanggo ngamanake kabel kasebut. Tarik ujung kabel sing mbukak liwat daur ulang ing ujung sing ngelawan. Simpul tali ing sakubenge tali utawa label sandhangan ing sandhangan. Sampeyan uga bisa simpul… Waca liyane

Apa desain alat tulis?

Apa sing kalebu Desain Alat Tulis? Perwakilan merek sampeyan sing ora sopan, ora profesional lan ora cocog bisa nyebabake bencana. Dadi sampeyan kudu duwe alat tulis sing dirancang khusus sing cocog karo gambar merek sampeyan. Napa Desain Alat Tulis Isih Relevan? Coba iklan minangka kesan pertama sing kritis. Sawise jeneng sampeyan metu ana, ing dalan online kaya media sosial, utawa mung ing dalan - ing cahya apa wae, apik utawa ala - angel ngganti persepsi umum. Pramila penting banget kanggo mikir kanthi ati-ati babagan strategi merek sadurunge njupuk langkah utama. Desain alat tulis yaiku sing duwe… Waca liyane

Nalika lan kepiye kudu menehi ukuran karya seni supaya file bisa diukur?

Nalika nggedhekake karya seni sampeyan bisa nggawe ukuran sing luwih gampang diatur, ora mesthi kudu ngganti spesifikasi ukuran. Sampeyan mung kudu nggunakake skala cilik yen file gedhe banget. Kene macem-macem jinis kriya lan bahan cetak, lan carane ukuran saben siji: Vector Art Grand4mat bisa nyithak spanduk ruangan gedhe nganti 150 ft. x 16 ft., nanging paling piranti lunak saiki mung bakal nggawe seni nganti 228 inci. Uga, maca PDF lan piranti lunak konverter kaya Adobe Acrobat duwe ukuran tampilan maksimal 200 inci. Iki tegese sampeyan bisa ilang bagean saka Piece. … Waca liyane

BANGGA NGLAYANI

Perlu soko alam bébas?

Gabung kanggo Tips Desain & Diskon!

email
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Temokake ing sosial