Ukuran Kertu Bisnis pilihan sing luwih cilik

Ukuran Kertu Bisnis - ing Piksel, Inci, & Metrik

JAWABAN CEPAT!

Ukuran Kertu Bisnis

Ukuran kertu bisnis Standar AS yaiku 2 inci kanthi 3.5 inci.

Ukuran Kartu Bisnis

Ukuran kertu bisnis gumantung ing bagean donya sampeyan manggon. Ing Eropah, contone, paling kertu bisnis 85 x 55 mm.

Ukuran Kertu Kredit

A ukuran kertu kredit standar 85 x 54 mm metrik utawa 3 lan 3/8 x 2 1/8 inci imperial.

Ukuran Kartu Kredit

Sawetara wong kepengin ngerti ukuran kertu kredit supaya bisa nyalin kanggo proyek kertu bisnis plastik. Iki uga ukuran sing padha karo paling plastik KTP utawa kertu anggota.

Apa ukuran kertu bisnis standar

pangukuran kertu bisnis

grafik ukuran kertu

ukuran kertu

Ukuran Card Playing ing Inci

Paling 52 geladhak kertu ukuran kanggo 2.5 "x 3.5". Iki ukurane padha karo akeh kertu dagang uga kaya baseball, bal-balan, basket, lan olahraga liyane.

ukuran standar id card

Pira kertu bisnis sing pas ing sawijining kaca?

Yen sampeyan nggunakake lembaran 8.5 "x 11" banjur kira-kira 8 kanggo 10 kertu kudu pas.

suwene kertu kredit ing inci

Ukuran amplop bisnis biasa?

Ing AS, amplop #10 yaiku 4-1/8-in x 9-1/2-in

Nalika kertu bisnis bisa uga ukuran utawa dimensi sing sampeyan butuhake, ana sawetara ukuran standar dhasar sing kudu sampeyan ngerteni sing nawakake titik wiwitan sing paling apik kanggo desain digital. Milih salah sawijine bisa mbantu sampeyan ngindhari kesalahane normal sing ditindakake wong nalika nggawe kertu bisnis dhewe. Sampeyan uga bisa luwih yakin manawa desain sing digawe kanthi digital bakal padha karo sing dicithak.

Apa Ukuran Kertu Bisnis ing Piksel?

Sampeyan ora bisa mutusake dimensi piksel (jembar & dhuwure) kanggo tata letak tanpa luwih dhisik ngerteni ukuran pungkasan kertu bisnis sampeyan. Sajrone taun, sawetara ukuran kertu bisnis standar wis ditemtokake kanggo jinis kertu sing paling umum.

Disaranake sampeyan kalebu getihen (papan ekstra) udakara ⅛ nganti ¼ inci (3.175 mm nganti 6.35 mm ing metrik) kanggo mbatesi kertu nalika dicithak supaya ora ilang desain nalika kertu kasebut dipotong ing pemotong hidrolik. Sanajan sampeyan ora kudu tundhuk sepenuhnya marang prinsip kasebut, ing ngisor iki ana ukuran kertu bisnis sing paling umum ing Amerika Serikat lan Kanada.

  • Kertu Bisnis Standar AS
    • 3.5 ″ x 2 ″ inci utawa 88.9 x 50.8 milimeter
  • Kertu Bisnis Foldover
    • 3.25 ″ x 4 ″ inci utawa 82.5 x 101.6 milimeter
  • Kertu Bisnis Mini / Slim / Ceking / utawa Cilik
    • 1 ″ x 3.5 ″ inci utawa 25.4 x 88.9 milimeter
  • Kertu Bisnis Square
    • 2.5 ″ x 2.5 ″ inci, utawa 63.5 x 63.5 milimeter

Ukuran Kertu Bisnis: Ngonversi saka Inci menyang Piksel

Nalika ngrancang kertu bisnis, penting banget yen resolusi resolusi file sampeyan bisa uga beda-beda nalika sampeyan nyithak. Layar nuduhake gambar kanthi titik saben inci, sing nggambarake jumlah bintik-bintik sing bakal digunakake kanggo nyithak gambar.

Mesthi wae, sajrone fase desain, masalah utama sampeyan kudu piksel saben inci, sing mesthine kudu luwih dhuwur tinimbang jumlah titik per inci sing ditampilake ing layar kanggo gambar. Nomer dhasar piksel sing kudu sampeyan gunakake kanggo gambar sampeyan yaiku 300dpi utawa cethane bakal diwenehi piksel.

Dimensi Piksel kanggo Ukuran Kertu Bisnis Paling Umum

  • Kertu Bisnis Standar AS
    • 1050 x 600 piksel @ 300 DPI
  • Kertu Bisnis Eropa
    • 1003 x 649 piksel @ 300 DPI
  • Kertu Bisnis Folded / Foldover
    • 975 x 1200 piksel @ 300 DPI
  • Kertu Bisnis Mini / Kurus / Langsing
    • 300 x 900 piksel @ 300 DPI
  • Kertu Bisnis Square
    • 750 x 750 piksel @ 300 DPI

Ing kasus apa wae, sampeyan ora kudu ngganti ukuran kertu bisnis saka creep dadi piksel ing pirang-pirang program ilustrasi (kayata Adobe Photoshop) amarga kasunyatane sampeyan bisa nemtokake inci lan banjur nuduhake 300dpi kanggo file kasebut.

Kanthi gagang barang sing luwih dhasar kanggo nggawe kertu bisnis, sampeyan uga bisa luwih gampang ngobrol karo bisnis sing sampeyan pilih kanggo nyebar maneh karya iki mengko.

Kertu bisnis bisa kertu nganggo macem-macem bentuk lan ukuran. Uga, gumantung ing bagean saka jagad sing sampeyan lebokake, ukuran kertu bisnis standar lan rasio aspek bisa uga beda karo ukuran sing wis diwasa. Mbok menawi sampeyan ngrancang perjalanan menyang Jepang, lan sampeyan pengin kertu bisnis cocog karo standar JepangMeishi”(Kuwi basa Jepang kanggo kertu bisnis ^ _ ^). Utawa, sampeyan mung pengin duwe perasaan sing anget dadi luwih adhem tinimbang kabeh wong sing duwe kertu ing Ukuran kertu Bisnis standar Eropa.

Kepiye cara nggawe kertu sing ora lali?

Kanthi miliaran kartu nama sing ditularake ing jagad iki, cukup milih ukuran kertu bisnis sing ora standar utawa ukuran internasional bisa mbantu sampeyan nggawe kertu bisnis sing luwih berkesan. Ing kiriman iki, kita ngarahake nuduhake macem-macem ukuran kertu bisnis sing kasedhiya, menehi template, lan nuduhake wawasan sing bakal mbantu milih kertu sing pas.

Uga yen sampeyan durung maca kiriman ing Cara Nggunakake Cithakan Kertu Bisnis sampeyan bisa uga mriksa.

Ukuran Kertu Standar:

Kertu Standar minangka pokok ing dunia bisnis. Dheweke pancen serbaguna, kasedhiya ing macem-macem pilihan kertas, lan katon apik tenan nalika didesain kanthi apik. Iki minangka produk sing paling populer sing dicithak lan akeh wong sing seneng nggunakake. Nanging, akeh sing ora ngerti manawa ing judhul "standar" ana bedane.

Ing ngisor iki ana papat ukuran kertu standar paling populer sing digunakake ing saindenging jagad:

, Ukuran Kertu Bisnis - ing Piksel, Inci, & MetrikUkuran kanggo papat kertu kasebut kapacak ing ngisor iki:

  • Standar AS / Kanada: 3.5 x 2 ing | 88.9 x 50.8 mm
  • Standar Eropa: 3.375 x 2.125 ing | 85 x 55 mm
  • Jepang standar: 3.582 x 2.165 ing | 91 x 55 mm
  • Standar Cina: 3.543 x 2.125 ing | 90 x 54 mm

Cukup kanthi visual, sampeyan bisa ndeleng manawa ngomong babagan ukuran sing beda-beda, nanging narik kawigaten manawa variasi kasebut ana.

Pro Tip:

Kajaba dimensi liyane sing cocog karo desain sampeyan luwih apik tinimbang wong liya, umume wong ngerti yen entuk kertu sing ukurane rada beda tinimbang sing biyasane. Kaya bedane karo setelan Armani ireng lan setelan Burberry ireng, kalorone kalebu kualitase sing apik banget nanging sampeyan mung bisa ngomong sing beda ^ _ ^.

Intine yaiku, yen jendela kesempatan sampeyan mung bisa 10-20 detik kanggo menehi kesan marang wong, yen duwe prabédan sing beda-beda bisa mbantu sampeyan metu saka pak kasebut.

Ana pirang-pirang ukuran standar ing kana ^ _ ^ lan berkat Wikipedia, kita duwe akses menyang dhaptar rinci babagan ukuran kertu bisnis standar kanthi rinci miturut wilayah, https://en.wikipedia.org/wiki/Business_card, elinga yen ukuran sing kacathet ing kaca kasebut minangka dimensi pungkasan lan file sing wis dicithak kudu paling ora 1/8 inci nggoleki ditambahake.

Kertu Mini:

Kertu mini, uga dikenal kanthi jeneng "kertu langsing" kasedhiya 3.5 ″ x 1.5 ″ lan pancen keren amarga ukurane padha karo ukuran kertu bisnis biasa, mung luwih tipis. Desain kanthi wicaksana, iki mbukak akeh kesempatan kanggo format kertu sing padha karo standar amarga wujude padha.

Yen dirancang kanthi apik, kertu mini menehi pengaruh gedhe! Nyatane, kertu mini minangka favorit pribadi ^ _ ^. Sampeyan bisa mriksa conto conto kertu mini ing situs web kene.

Kertu Kothak:

Kertu Kothak ditawakake kanthi rong ukuran, 2.5 ″ x 2.5 ″ kanggo kothak standar lan 2 ″ x 2 ″ kanggo kothak mini. Ukuran sing luwih gedhe utawa luwih cilik bisa uga, nanging ora umum, nyatane gampang dilalekake nganti sampeyan ndeleng sandinge nanging alun-alun standar 2.5 ″ x 2.5 ″ luwih dhuwur tinimbang kertu bisnis standar.

Pro Tip:

Aku wis nemokake kertu persegi sing populer karo seniman, modernis, alun-alun, lan klien "pinggul" enom. Kertu kothak bisa nyedhiyakake format unik kanggo masarakat supaya menehi informasi babagan perusahaan lan bisa uga anyar dadi alun-alun. Nanging elinga, amarga ukurane logo horisontal utawa dawa sing diformat kanthi vertikal asring ora bisa digunakake uga ing kertu kasebut, kajaba dirancang karo elemen liyane sing bisa ngimbangi. Kajaba iku, jeneng dawa, judhul dawa, alamat email sing dawa, lan wong sing pengin ngramal akeh informasi asring ngalami masalah karo kertu kasebut.

Dadi kaya sing disaranake,

GAMPANG SIMPLE wong lanang ^ _ ^.

Kanggo conto liyane saka kertu mini, kunjungi kaca kategori mini

Ukuran Kertu Kredit:

Yen sampeyan nggoleki kertu plastik sing cocog karo ukuran kertu kredit rata-rata, bukak standar Euro. Standar Euro kaya rata-rata kertu kredit sampeyan yaiku 3.375 ″ × 2.125. Inci. Iki ukuran sing apik banget amarga sampeyan ngerti yen bakal dipasang ing slot kertu kredit ing dompet! Cathetan: Yen sampeyan pengin cocog karo ketebalan kertu kredit, sampeyan kudu paling sethithik milih plastik 30pt.

Kertu Lingkaran:

Kertu lingkaran minangka format unik liyane sing apik supaya kertu bisnis sampeyan mlebu. Cocog kanggo meh kabeh bisnis. Kertu lingkaran teka ing diameter standar 3 ″ inci lan 2 ″ inci, lan gumantung saka stok kertu sing sampeyan entuk, bisa uga tikel kaping pindho!

Kertu Die Cut:

Mbok jinis sing paling potensial unik yaiku kertu die cut. Ing proses iki, sampeyan duwe pilihan kanggo meh kabeh bentuk. Bayangake lan gawe.

Cathetan: Kertu jinis iki ora mbutuhake langkah ekstra kanggo ngirim topeng template die cut kanthi file seni sing wis dicithak.

At Print Peppermint kita nawakake macem-macem pilihan potongan sing wis digawe uga kemampuan mati khusus. Butuh mbantu nggawe template die die khusus sampeyan? Kita bisa mbantu!

Kasedhiya kertu die cut khusus kene

Utawa, sampeyan bisa ngubungi kita kene kanggo entuk dhaptar bentuk die cut sing wis digawe!

NGALAMI:

Isih durung yakin babagan ukuran kertu bisnis apa sing bakal dipilih? Ora masalah ^ _ ^, ora ana sing ngalahake njupuk conto nyata ing tangan sampeyan kanggo mriksa apa sing cocog karo kabutuhan sampeyan. Sampeyan mung perlu mlumpat ing situs iki lan pesen paket sampel dina iki!

Apa sampeyan ndeleng ukuran sing ora didaftar? Utawa pengin pesen kertu ukuran internasional? Hubungi kita kene kanggo miwiti penawaran khusus sampeyan dina iki!

njaluk Peppermint Nganyari!

Kanggo kupon, penawaran rahasia, tutorial desain, lan warta perusahaan.

Ndaftar Newsletter / Registrasi Akun (popup)

"*"nuduhake kolom sing dibutuhake

Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
Apa 6 + 4?
Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

Nyuwun Kutipan lan Konsultasi Gratis

Kutipan Minimal

jeneng
Marang babagan proyek sampeyan lan kita bakal menehi konsultasi kreatif lan pricing rega.
Nyelehake file ing kene utawa
Maks. ukuran file: 25 MB.
    email(Dibutuhake)
    Ngendi kita ngirim email rekomendasi produksi lan penawaran?
    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Penipu sialan.
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.

    Temokake ing sosial

    Gabung kanggo Tips Desain & Diskon Khusus

    Mangga ketik nomer saka 10 kanggo 10.
    Apa 6 + 4?
    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.