Уморни сте од вашата иста стара здодевна продавница за печатење преку Интернет?

Направете свој обичај бизнис картички, обесете ознаки, налепници и покани. Персонализирана уметничка консултација и проверка. Неспоредлива услуга и поддршка за клиенти!

@ отпечатокpeppermint

Свежи идеи од Блог за дизајн

Дома 2021 Чиста, Print Peppermint

Технолошки трендови на веб за печатење 2022 година

Јануари 20, 2022

Веб за печатење бележи огромен раст. Оваа технологија им помага на бизнисите со печатење да создадат значителни можности во онлајн светот. Без потреба од традиционален и сложен процес на развивање веб-локација, бизнисите можат да користат Web to Print Stores за да ја започнат својата продавница. Овие готови продавници доаѓаат со сите основни карактеристики на бизнисите… Прочитај повеќе

Дома 2021 Чиста, Print Peppermint

Дали треба да имате завршено високо образование за да бидете дизајнер?

Јануари 19, 2022

Извор на слика: jobiano.com Дали треба да имате завршено високо образование за да бидете дизајнер? Графичките дизајнери преземаат многу голема улога во дигиталниот свет затоа што создаваат неверојатни визуелни слики што се гледаат секој ден, секоја минута, насекаде низ светот. Овие луѓе создаваат забава, рекламирање, вести и функции во сите форми, вклучувајќи печатење и… Прочитај повеќе

Дома 2021 Чиста, Print Peppermint

Сè уште не е време да престанете со печатените реклами

Јануари 18, 2022

Во овој дигитален свет што се појавува, приходите од печатените реклами се намалуваа со текот на годините, а потоа дојде пандемијата. Податоците покажуваат дека топ 25 весници во САД изгубиле 20% од нивниот печатен тираж во текот на неделата помеѓу првиот квартал од 2020 година и кварталот 3 2021 година. Сепак, сè уште е непрактично за брендовите да го прескокнат ова… Прочитај повеќе

Претплатете се за совети за дизајн и специјални попусти

  • Ова поле не е за целите на валидација и треба да останат непроменети.

Најдете н on на социјална мрежа

Валута
евраевра